Hop til indhold

Recommended Posts

peterpikkemand skrev, for 2 timer siden:

Nogen som har besøgt hende her??

https://annoncelight.dk/showad/287619

 

Altså det tror jeg ikke, du skal regne med at nogen har nået. Hvis du læser den profil, du linker til, så vil du kunne se, der står "Nyoprettet profil". Det vil sige, at den, der laver annoncen, kun nærmest lige har oprettet sig. Alle andre profiler derinde har en eller anden given dato for, hvornår de er oprettet. 

Annoncen kan du se er redigeret kl 6.35 her til morgen. Du laver så denne her efterlysning 3-4 timer senere. Jeg tror ikke du skal regne med, at det vil være praktisk muligt, at nogen endnu både har nået at se annoncen, fået lyst til at besøge hende, rent faktisk fået hende besøgt og derefter også lige holde øje med, om nogen laver en efterlysning her, samtidig med at man også lige skal leve et almindeligt lørdags liv ved siden af. Det vil være et helt usandsynligt held og tilfælde, hvis det rent faktisk lader sig gøre. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...