Hop til indhold
SMlover2019

DominaTøs hos Mon Cherie

Recommended Posts

Efter mange besøg hos DominaTøs har jeg nu besluttet at dele ud af min erfaring så andre også kan få glæde af dem.

DominaTøs: https://www.escort-side.dk/DominaT%C3%B8s?ad-id=4928

Jeg vil starte med at sige at hun er en helt vildt sexet kvinde, og kunne jeg have kørt en hel nat havde det været det hele værd! Billederne på hendes profil passer rigtigt godt, og hun er med på stort set alt hvad du kunne tænke dig. Jeg fortrækker at dominere, og man kan tydeligt mærke at hun føler dig rigtigt godt tilpas i begge roller. Både nybegyndere og erfarne vil få stor glæde ud af at kunne besøge hende. Når man kommer så tager hun godt imod en, man kommer ind og får lov til lige at kigge sig omkring på stedet (bliver beskrevet senere). Der er mulighed for at snakke lidt inden for at aftale hvad man ønsker, og hun er meget imødekommende og lydhør overfor hvad der tænder en og hvad man gerne vil prøve. Jeg gav hende et blindfold på og "rev" hende hæftet rundt i sengen i en halv time (godt gennemkneppet ;-) ). Når tiden var gået, og vi begge var tømt for energi, havde jeg en hyggelig samtale med hende mens jeg tog tøj på. Prisen på 1300 kr for en halv time er også mere end rimeligt taget i betrækning af hvor meget man får ud af det. Så om du er nybegynder til SM, eller søger en ny lækker kvinde til at dominere eller blive domineret af, så er DominaTøs helt sikkert det rigtige valg!

 

Stedet: https://mon-cherie.dk/huset/

Hun hører til ved Mon Cherie, og der vil jeg også give nogle rosende ord med på vejen. Beliggenheden er rigtig god ned af en privat vej, så der er ikke så meget trafik. Der er gode muligheder for parkering, og det er anonymt nok til at man kan besøge hvis man ikke ønsker at blive set. Jeg har før besøgt forskellige kvinder der, og det har altid været en succes oplevelse. Ovenpå er det nogle pæne og meget indbydende rum, og personalet er meget venlige at snakke med. Nedenunder er et super SM rum, med spændende udstyr, møbler, et lille fængsel og mere. Perfekt hvis du vil slippe din lidt mørkere side løs. Så alt i alt er det et sted som man skylder sig selv at prøve minumum én gang. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...