Hop til indhold
Guest Slettet bruger

Fkk Harmony

Recommended Posts

Guest Slettet bruger

Er netop hjemvendt fra mit første besøg på en FKK klub. Det har været en god oplevelse som helt sikkert skal gentages snarest muligt, om det bliver Harmony igen eller et andte sted må tiden vise.

Ankom kl ca 14.00 og mødtes med flere bruger af EG i løbet af dagen. Det var fint at få sat ansigt på nogle af dem man har chattet med her på siden.

Var der i ca 12 timer og det blev til 3 X ½ time og 2 X 1 time i alt. Ny pige vær gang. Der kommer en mere detaljeret beretning senere om vær pige. Skal lige have fordøjet alle de nye oplevelser jeg fik. Og så trænger jeg også til lidt søvn efter at have været oppe i 21+ timer nu.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Slettet bruger

Så er første del af beretningen om min første gang på en FKK klub klar. Den er lang og har valgt at skrive om hele dagen som jeg oplevede den. Det vil sige at der er både noget om de sjove og gode oplevelser men også noget om de pinlige og mere trælse oplevelser.

Min første gang på FKK.

Jeg har i et stykke tid gerne villet prøve det at komme på en FKK klub, men har ikke rigtig kunne få taget mig sammen til det og jeg ville også gerne have en eller flere at følges med. Så da jeg så at en fælles tur var i støbeskeen, så tænkte jeg at det var lige noget for mig. Først var min plan at køre derned sammen med en anden bruger her fra siden, men mit arbejde gjorde at jeg ikke kunne få det til at passe ind. Og jeg var så småt begyndt at tro, at det ikke ville blive til noget denne gang. Men skæbnen ville at jeg kunne holde weekend fra torsdag aften kl.21.00 og så var der pludselig mulighed for at kunne nå til Hamborg og få en dag sammen med flere af de andre. Var et smut forbi chatten onsdag og torsdag aften, for lige at få de sidste ting på plads med nogle af dem der også skulle af sted.

Fredag formiddag blev kursen sat mod Klub Harmony. Ramte Hamborg ca. kl. 13.30 men slap gennem tunnelen uden problemer. Ankom til Harmony omkring kl. 14.15. Fik parkeret og gik spændt inden for. Det første jeg så var en super flot mulat pige som stod i receptionen. Nåede lige at tænke, at hvis det var sådan de alle så ud, så var jeg kommet i himlen inden hun kom hen og bød mig velkommen. Hun fortalte om hvordan konceptet var her. Entreen var 20 euro som man så kunne bruge i baren og prisen for at gå på værelserne med en pige var 60 for en ½ time og 120 for 1 time og det dækkede dansk og fransk. Hvad pigerne tilbød udover, det skulle man snakke med den enkelte pige om. Fint tænkte jeg, det her bliver bare godt. Fik en nøgle til et skab og en badekåbe. Men men men, så begyndte hele hurtig at gå den forkerte vej. Der var ikke flere badekåber i størrelser over XL og da jeg selv er bare en lille smule større end en størrelse XL, så bad jeg hende kigge efter en gang mere, hun blev meget fornærmet og spurgte om jeg troede hun stod og løj for mig. Blev så tilbudt en lagen i stedet for, som jeg skulle vikle rundt om mig som en anden Græsk Gud. Nå men når det nu ikke kunne være anderledes, så måtte det jo bare være sådan.

Gik i omklædningsrummet og fik badet og pudset gebisset. Begyndte at vikle mig ind i lagnet, men lige meget hvor meget jeg gerne ville, så kunne det heller ikke dække min krop i et omfang jeg selv var tilfreds med. Nu var humøret stærkt på vej i den forkerte retning. Hvad ikke lyst til at gå ud og snakke med den lækre mulat igen. Jeg var nok lidt bange for, at hun ville flå mig levende, hvis jeg spurgte endnu en gang. Overvejede at klæde om og køre hjem og aldrig mere sætte mine ben i en FKK klub igen. Skulle jeg virkelig ende min FKK karriere her i et baderum før den var begyndt. Nej fandeme nej. Fik overbevist mig selv om at jeg måtte prøve at få det bedste ud af det. Løsningen måtte være at jeg lagde lagnet dobbelt og tog det rundt om maven, så det dækkede fra lidt over navlen og ned til midt på låret, og så fik fat på et lagen mere til at dække overkroppen med, men jeg havde stadig ikke lyst til at snakke med pigen ude i receptionen igen.

Mens jeg stod der og prøvede af komme på en måde at skaffe endnu et lagen gik døren op og ind kom en anden gæst og bag ham en lille sorthåret pige kun iført høje hæle og et sødt smil. Løsningen måtte være at spørge hende, om hun kunne hente et lagen til mig, så da hun var på vej ud af omklædningsrummet igen, så stoppede jeg hende og spurgte på engelsk, om hun kunne hjælpe mig. Hun kiggede med stor undren på mig og det var tydeligt, at hun ikke forstod hvad jeg sagde. Super her står jeg uden en trævl på kroppen foran en af de smukkeste nøgne kvinder jeg til dato har set og så forstår hun ikke noget. Tror at hvis andre havde set denne situation, så ville de ligge flade af grin. Og tanken om at droppe det hele og bare køre hjem igen strejfede mig atter. Jeg stod og tænkte på nogle tyske gloser jeg kunne bruge i stedet for engelske, men kunne ikke komme på noget. Så prøvede igen på engelsk og hendes øjne lyste pludselig op og hun sagde ”aahhhh You speak english”. YES tænkte jeg hvilken lettelse. Hun forstod faktisk hvad jeg sagde, men var bare vant til at folk kun talte tysk. Fik sat hende ind i tingene og hun sagde one moment og forsvandt ud af rummet for at komme tilbage straks efter med et lagen i hånden. Jeg takkede hende for hjælpen, hvorefter hun ønskede mig en god dag og at jeg fik en god tid i klubben og at jeg endelig bare skulle sige til hvis jeg havde brug for hjælp. Jeg følte mig nu tilpas påklædt til at forlade baderummet.

Spændt og med hjertebanken gik jeg ind i rummet med baren. Her sad der et par piger i baren og et par stykker langs den ene væg. Alle unge, flotte og let påklædte. Satte mig i baren og fik en Cola.

Følte lidt at alle øjne var rettet mod mig, imens jeg sad der og drak min Cola og nød udsigten. Havde lidt forventet at en eller flere af pigerne ville komme hen og begynde at snakke, men det skete ikke. Pigen fra omklædningsrummet kom gående forbi. Hun var nu iført en meget lille pink G-streng, men stadig med bare bryster. Det var først nu, at jeg så, hvor fuldstændig fantastisk smuk hun var. Der var ikke nogen tvivl, hun røg på min to-do liste med det samme.

Der var nu kommet to nye gæster ind i baren og jeg kunne høre de talte dansk, så jeg spurgte om de var en del af den Germanske fanklub. Det viste sig at være Vimmy og hans ven. De var lige ankommet fra Sjælland. Vi sad og hyggesnakkede lidt i baren. Der var stadig ikke nogle af pigerne der kom hen og snakkede. Vi drak ud og besluttede at gå en runde i huset og se os om. På vores runde i huset fandt vi Rejse siddende i en sofa. Vi satte os og begyndte at snakke. Vi skulle jo lige høre lidt om hvordan hans tur var gået indtil nu. Frej stødte også til gruppen og senere kom der endnu en. Der blev fortalt historier og kigget på piger. Der var en god stemning og tiden fløj af sted. Klokken var nu ved at være 16.30 og det skulle til at ske noget. Vi var jo ikke kommet helt til Hamborg bare for at kigge. Vi gik tilbage gennem huset til baren og ind i rummet der ligger parallelt med baren. Rummet er et lille aflangt rum med små sofaer og nogle spilleautomater. Her sad en del piger og snakkede to og to. Jeg satte mig i en sofa og begyndte at kigge rundt på de piger der var til stede. Hvem skulle blive min første pige?

Dagens første pige blev Bella. Hun sad og spillede på en spilleautomaterne, jeg fik øjenkontakt med hende og hun kom hen og satte sig i sofaen ved siden af mig. Vi snakkede lidt sammen og langsomt blev samtalen drejet over på hvad jeg kunne li og hvad hun tilbød. Vi blev enige om en ½ time og gik op på et værelse. Værelset var som resten af huset pænt og rent. Hele huset bærer præg af at det er en ny klub. Der er ikke noget der er gammelt og nedslidt. Bella lagde et rent lagen på sengen og bad mig sætte mig i sofaen og vente, da hun lige skulle en tur på toilettet og gøre sig klar. Jeg smed badetøflerne og lagnerne og satte mig i sofaen. Bella kom tilbage og kom hen i sofaen til mig, hvor vi begyndte at pille lidt ved hinanden. Der blev kysset og pillet til den helt store guldmedalje og efter lidt tid ville Bella have mig over på sengen. Her begyndte hun på en omgang fransk, som hurtigt blev til en 69er. Jeg er vild med at slikke, så bonus til Bella for at bare smide hendes dejlige bagdel i hovedet på mig og bare lade mig gå i krig uden nogen opfordring fra min side. Da Bella er noget lavere end mig måtte jeg trække hende lidt ned mod mit ansigt, for at kunne komme ordentligt til. Det betød så, at hun nu ikke kunne nå mere, men det gjorde ikke noget, da jeg gerne ville slikke hende. Sådan lå vi lidt og jeg fornemmede på Bellas lyde at hun nød det. Tempoet blev sat op og jeg måtte holde godt fast om Bella mens hun lå oven på mig, da hun begyndte at spjætte med hendes ben samtidig med at volumen på hendes stønnen steg.

Da slikkeriet var slut, så mente Bella at det var tid til en ridetur. Hun fandt et kondom frem og kom det i munden og vupti, så var der gummi på drengen. Det var første gang jeg prøvede det på den måde, men det gik hurtigt og nemt. Bella ridder godt og der bliver ikke lagt finger imellem, så det gik der ud af i fuld galop både, hvor hun havde front mod mig og med ryggen til. Jeg måtte bede hende om at sætte tempoet ned, for ikke at komme for hurtigt. Efter endt ridetur lå vi og kyssede og snakkede lidt. Det var nu blevet tid til mere sex og Bella ville gerne tages doggystyle. Det måtte prøves. Normalt er jeg ikke så meget til doggy, da jeg ikke altid kan få højden til at passe. Men Bella lagde overkroppen i madrassen og trak knæene op under sig og skød bagenden i vejret, hun kunne nu hæve og sænke underkroppen til vi fandt en højde der var perfekt. Det var fantastisk. I doggy var Bella meget stram og jeg kunne mærke, at der ikke ville gå længe før jeg kom, så tog godt fat i hendes hofter og satte tempoet op og kom hurtigt derefter. Bella fjernede kondomet og tørrede efter med en vådserviet. Vi lagde os på sengen og smalltalkede lidt mens der blev kysset og krammet lidt mere. Bella spurgte om jeg var tilfreds med forløbet og om jeg ville have mere tid. Jeg kunne ikke andet end sige at jeg var fuldt tilfreds, men at jeg havde brug for en pause, så en ½ time mere ville være spild penge og tid. Jeg begyndte at rejse mig fra sengen, men Bella trak mig ned på madrassen igen og sagde at der var 5 min endnu hvis jeg da ellers havde lyst. Så det blev til noget mere fransk, begge veje og der gik nok også 10 min., før vi blev enige om at nu var tiden vist nok gået. Vi gik nedenunder og jeg fik afregnet med Bella. Hun fik lidt ekstra da hun havde ydet noget mere end hvad jeg havde forventet og hvad der var aftalt.

Bella er nok ikke den pæneste pige på stedet og nok heller ikke den der står øverst på folks to-do-liste. Men hun er sød og naturlig og så yder hun en god service hvor hun giver sig 110 %. Hun er tilstede under hele seancen. Ikke noget med at ligge fladt på ryggen som et koldt lig med lukkede øjne. Og så var der ikke noget pres for at købe mere tid eller ekstra ydelser og der var tid til smalltalk selv om tiden var gået. Alt i alt en super god oplevelse og en pige jeg gerne leger med igen.

Jeg fik badet og iført mig mit toga outfit igen. Jeg fandt nogle af de andre i en af loungerne, der blev igen fortalt røverhistorier og om bedrifterne på værelserne. Jeg syntes det var hyggeligt og en god måde at brugen tiden mellem seancerne på. Efter min første vellykkede tur med en pige havde jeg nu lyst til mere. Så gik lidt rundt og kiggede på pigerne. Der var dig ikke så mange at kigge på. Havde hørt at der skulle møde flere ind kl. 17.00 og kl. var vel lidt over 18.00 nu. Om de alle sammen var oppe på værelserne eller om de holdt pause ved jeg ikke, men de var ikke at finde nogen steder, så jeg endte med at sætte mig i bioen for at få tiden til at gå. Der gik dog ikke længe før en pige kom hen og spurgte om hun måtte sætte sig hos mig. Det kunne jeg jo ikke se noget galt i, så jeg sagde at hun da var velkommen. Hun præsenterede sig, men jeg kan ikke huske hendes navn, hun fortalte at hendes far var polsk og moren var kroat. Vi havde ikke siddet og snakket længe før hun mente at det her var kedeligt. Jeg mente nu det var meget hyggeligt og jeg ville gerne snakke lidt mere med hende, men hun insisterede på at det var kedeligt og at hun meget hellere ville dyrke sex, hvilket hun var overbevist om jeg ville være god til. Hun spurgte om det ikke ville være sjovere at dyrke vild sex end at snakke og dum som jeg var, så sagde jeg, at jo det ville det nok. Så vi rejste os og gik. På vejen op spurgte hun om jeg ville have en 3 kant, for så havde hun en veninde som var sød og smuk som en model. Jeg fik hende forklaret, at hvis hun var så vild som hun selv mente, så var hun mere end nok for mig.

Da vi var kommet op på værelset, så ville hun gerne sælge ekstra ydelser og da det gik op for hende at det var jeg ikke rigtig interesseret i, så var det som om at noget af hendes lyst forsvandt. Og lige pludselig var det kun tale om fransk og dansk ikke noget med kys eller kram. Lidt ærgerligt da det er noget jeg godt kan lide. Men det var jo lidt min egen skyld, for jeg kunne bare have fået en klar aftale om hvad der var med og hvad der var ekstra, før jeg gik op på værelset med hende. Jeg lagde mig på sengen og hun begyndte på det franske, som egentlig var ganske godt. Dybt og med masser af sug. Hun fik masser af mundvand i munden og med jævne mellem rum spyttede hun det ud. Om det var fordi lille mand savlede lidt ved jeg ikke, men ud skulle det åbenbart. Efter et godt blowjob var det nu tid til af få gummi på, så legen kunne forsætte og her var et stk. åbenbart ikke nok, så der blev dobbelt backed. Vi startede med at hun skulle ride mig og det var som sådan også godt, men mens jeg lå der og hun sad oven på, så forsøgte jeg at få lidt øjenkontakt, men uden held ville så røre lidt ved hendes bryster imens, men det var heller ikke muligt. Hun ville gerne skifte stilling, så det blev nu til en ridetur, hvor hun havde ryggen mod mit ansigt. Det var godt og der blev reddet godt til i høj fart og jeg var ved at være klar til at komme, så jeg måtte bede hende om at stoppe for ikke at komme for tidligt. Om i doggy og her bad hun mig om at støde igennem, så det blev der. Så meget at hun flere gange blev skubbet frem efter endt stød og det endte med at jeg fik skubbet hende så meget frem, at jeg røg ud af hende, imens kondomet blev oppe i hende. Jeg stoppede og sagde at kondomet var røget af, hvilket hun ikke var helt tilfreds med. Hvorfor forstår jeg dog ikke, for jeg gjorde jo netop opmærksom på det og forsøgte ikke bare at forsætte uden. Nyt gummi på, og denne gang dog kun et stk. Kunne godt mærke at lysten og kemien ikke helt var til stede, så jeg valgte at gøre det færdigt i doggy. Med hurtige hårde stød kom jeg og det var egentlig en fin omgang. Aftørring måtte jeg selv klar, hun havde rejst sig fra sengen for at åbne vinduet, for der var meget varmt på værelset. Hun blev stående ved vinduet og vi små snakkede lidt og jeg spurgte om hun ikke kom over på sengen igen, så vi kunne ligge og snakke lidt sammen der. Det havde hun ikke lyst til og selv om tiden ikke helt var gået endnu, så følte jeg ikke der var mere at komme efter, så vi gik nedenunder og fik afregnet. 60 euro, ingen drikkepenge denne gang.

Samlet vurdering af pigen må være. Pæn, slank til normal af bygning, små men fine bryster og en bagdel som kan virke lidt stor set i forhold til resten af hendes krop. Giver et godt blow og det danske var ikke dårligt, jeg havde bare håbet på noget mere. At det blev lidt en ”øv oplevelse” skyldes flere ting, som lige så meget er min egen skyld. Jeg havde nok for højde forventninger til hvad der skulle ske og jeg havde ikke på forhånd fået lavet en klar aftale om, hvad der var med i basispakken og hvad der kostede ekstra, samt hvad hun ikke var til. Og så var der ingen kemi mellem os. Det hun gjorde, det gjorde hun godt, men følte dog at hun gerne ville være hurtig færdig og med så lille indsats som muligt. Hun er nok hvad jeg vil kalde en shark. Hvis man ved hvad man går ind til og afvejer sine forventninger derefter, så kan man helt sikkert godt få en rigtig god tid sammen med hende.

Et hurtigt bad og så ind og mingle med de andre gæster og pigerne. Der var kommet flere gæster nu og antallet af piger var også meget bedre nu. Var ved at være sulten, men der var ikke kommet aftensmad endnu, så endte med at snakke lidt med en af de andre bruger fra Eroguide. Igen blev der byttet erfaringer og tips om pigerne. Jeg var blevet lidt lun på en høj blond pige. Jeg ved ikke hvad hun hed, så endte med at kalde hende den hvide tornado. Hun kom ofte susende gennem rummende med drikkevarer, for så at forsvinde igen. Hun var kun iklædt et par høj hælede sko og et hvidt håndklæde rundt om maven, som kun lige dækkede fra brysterne og ned til det allerøverste på hendes lår. Hun var rigtig lækker og fræk at se på. Problemet var dog bare, at hun aldrig stod stille eller snakkede med nogen. Hun virkede til at have travlt og jeg gik ud fra at hun var en af husets mere efterspurgte piger og at der nok var en venteliste. Kiggede også lidt efter den lille søde pige jeg havde mødt først på dagen ude i baderummet. Fik da også sagt hej og forsøgte flere gange at få øjekontakt, når vi gik forbi hinanden, men det var ligesom hun ikke rigtig virkede interesseret. Så endte med at gå ind og sætte mig i bioen igen, for at få tiden til at gå ind til der var aftensmad. Jeg var ved at være lidt småtræt og tænkte at et lille hvil kunne være godt, så smed benene op på en fodskamel og lænede mig tilbage i sofaen og lukkede mine øjne.

Imens jeg sad og slappede af, så var der flere piger der lige stak hovedet ind, uden dog at komme ind og snakke. Den første der kom hen og snakkede var en høj russisk pige med store læber. Er ret sikker på, at der er hende som et par andre bruger af denne side havde besøgt tidligere på ugen og sagt god for. Hun lovede at give verdens bedst blowjob og at jeg måtte komme i munden på hende. Jeg syntes hun var rigtig fræk og et blowjob her i biografen kunne da være meget frækt, tænkte jeg. Men jeg skulle lige have noget at spise, før jeg var klar på mere sjov, så sagde at jeg gerne ville lege senere. Der gik ikke længe før der kom endnu en pige hen og ville snakke (dejligt med al den opmærksomhed man pludselig fik) Hun hed Amina eller Almina noget i den stil. Hun kom fra Tyskland, men hendes forældre kom fra Iran og hun lignede også en smuk ørkenprinssese. En, i mine øjne, rigtig lækker lidt pornoagtig pige fra mellemøsten. Jeg har liste over ting jeg gerne vil nå, inden det hele er slut. Og på den er sex med en pige af mellemøstlig oprindelse. Så det var helt klart et oplagt emne til senere. Vi snakkede lidt videre og jeg forklarede at jeg gerne ville, men at jeg var på pause pt., så dette måtte blive senere. Både russeren og Almina nåde at komme hen at spørge om jeg var klar nu, endnu en gang, inden jeg forlod bioen for at spise. Tror ikke helt de var tilfredse med, at jeg sagde at jeg stadig var på pause og at dette måtte blive senere.

Der var nu kommet mad og jeg fik stillet min sult. Det smagte fint dog kunne der godt have været lidt mere kød, da det hurtigt var væk. Fik snakket lidt mere med de andre, mens vi spiste. Den hvide tornado gik forbi igen, for så at forsvinde oven på igen med nye drikkevarer. Vi var flere der gerne ville vide, hvad hun gemte under håndklædet, men vi var også enige om, at hun nok ikke var til at få en aftale med, da hun virkede til at have travlt. Fik snakket lidt med en som havde været sammen med Almina tidligere og fik lidt oplysninger om hende, hvilket var fint for hun skulle også være lidt af en shark og uden disse oplysninger, så kunne jeg nok godt have lavet den samme fejl som med pige nr. 2.

Pigen fra baderummet gik også forbi, mens vi spiste og jeg hilste igen. Prøvede igen at få øjenkontakt imens hun stod og ventede på at komme til buffeten, dog uden held. Det var af flere blevet bemærket, at jeg tabte kontakten til omverden, når hun var i nærheden. Jeg fik nu at vide, at hun ikke var typen, der tog kontakt til folk. Hvis man ville noget med hende, så skulle man selv tage det første skridt. Vigtig vigtig oplysning, for uden den var det nok aldrig blevet til mere end et hej og en masse lange blikke. Jeg gik ud og fik en hurtig skylder under bruseren, for der var meget varmt i huset nu og især inde i bio’ en, så havde svedt lidt. Tænderne skulle også lige have en tur efter maden.

Missionen var nu at finde den lille søde pige fra baderummet og få hende med op på et værelse. Jeg fandt hende i rummet med spilleautomater, hvor hun sad og snakkede med et par af de andre piger. Jeg gik hen og skulle til at spørge, om hun ville med ovenpå, men inden jeg fik talt færdigt, så blev jeg afbrudt af hende. Hun spurgte, hvorfor jeg havde været så længe om at komme hen til hende og snakke. Hun var begyndt at tro, at jeg ikke kunne li hende og intet kunne jo være mere forkert end det, da jeg jo nærmest var småforelsket i hende fra først øjeblik jeg så hende. Fik forklaret, at jeg flere gange havde forsøgt at få hendes opmærksomhed i håbet om, at hun ville komme hen til mig. Hun havde også forsøgt at få min opmærksomhed, i håbet om at jeg så ville komme til hende. Vi grinte lidt over, at ingen af os ville tage det første skridt. Hun fortalte, at hun hed Steffani og var fra Italien. Hun spurgte om vi skulle gå hen og sætte os lidt for os selv, så vi bedre kunne snakke. Jeg sagde, at hvis hun havde tid og lyst, så kunne vi bare gå op på et værelse med det samme. Men hun ville gerne lige snakke lidt og forklare lidt om hvad hun tilbød, så vi satte os i en sofa for enden af rummet. For mig var det lidt lige meget hvad hun tilbød. Jeg havde taget beslutningen, om at det skulle være hende, også selv om det skulle vise sig, at hun kun tilbød handjobs. Så slemt var det dog ikke. Hun var ikke til anal og man måtte ikke komme i munden på hende og det heller ikke om man så betalte ekstra. Hun kyssede gerne, men tungekys var ekstra og ellers var alt andet med i grundprisen på en halv eller en hel time. Jeg syntes det lød rigtig godt og spurte om hun var klar til en time. Det var hun og vi rundede lige baren før vi gik oven på.

Jeg ikke beskrive seancen med Steffani lige så detaljeret som resten af beretningen, da det var en meget intim og privat oplevelse. Og jeg er nok ikke helt er klar til at sætte ord på den endnu. Kan dog nævne af følgende ting foregik i vores tid sammen. Fransk begge veje og af flere omgange. (Dog ikke en 69er da højde forelskællen på er for stor til at det er muligt). Sex i flere stillinger, samt en masse kys, kram og smalltalk.

Til trods for en stor og ivrig indsats fra Steffanis side lykkes det ikke for mig at komme. Om det skylles træthed, det faktum at det nu var 3.rd tur på få timer eller en mental blokade grundet præstationsangst, ved jeg ikke ved bare at det ikke lykkes. Hele seancen med Steffani var fantastisk. Og jeg håber det ikke er sidste gang jeg er sammen med hende. Der er dog nok lige nogle følelser jeg skal have styr på først, for må indrømme at jeg efter at være kommet hjem stadig går og tænker på hende og det i et omfang som kun kan betegnes momentan sindssyge aka forelskelse.

Steffani er en sød og dejlig pige, som er indlevende og meget omsorgsfuld. Og så længe man ikke overskrider hendes grænser så vil hun gøre alt for at man får en god oplevelse. Der er så meget mere jeg gerne vil fortælle om seancen og om Steffani både som glædespige og som menneske, men jeg kan ikke få det formuleret på en måde hvor jeg selv er tilfreds med det. Kan dog lige nævne at hun godt kan li at snakke. Efter at vi var færdig på værelset og havde afregnet. Brugte vi nok det meste af en time(af flere små omgange) på af sidde og snakke i en af sofagrupperne. Det var hygge snak om alt muligt og ingen ting. Der var ikke den mindste antydning af at vi skulle andet end at snakke. Mens vi var oven på havde hun faktisk spurgt om det var i orden at hun kom hen sener så vi kunne snakke noget mere.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Slettet bruger

Sidste del vil komme i denne post

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super beretning, kan ikke lade være med at more mig over dit toga outfit. Det må have været et flot syn

Selv regner jeg med at kikke derned lørdag, da jeg skal videre til Hannover søndag, så er Harmony et glimrende sted på vejen at holde rast.

Glæder mig til at læse din fortsættelse.

Jeg er enig med at at de burde anskaffe lidt større badekåber, til os store drenge.

God weekend til Jer alle.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super beretning, kan ikke lade være med at more mig over dit toga outfit. Det må have været et flot syn

Selv regner jeg med at kikke derned lørdag, da jeg skal videre til Hannover søndag, så er Harmony et glimrende sted på vejen at holde rast.

Glæder mig til at læse din fortsættelse.

Jeg er enig med at at de burde anskaffe lidt større badekåber, til os store drenge.

God weekend til Jer alle.

En anbefaling herfra .

tag jeres egne badekåber med så er I på hjemmebane :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god beretning Kwassi, det var godt at ikke tog dit gode tøj og forlod Harmony... men jeg kan forstå at nu er du også blevet FKK-fan :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Slettet bruger

Rigtig god beretning Kwassi, det var godt at ikke tog dit gode tøj og forlod Harmony... men jeg kan forstå at nu er du også blevet FKK-fan :lol:

Ja jeg er VB-fan, FC B-fan og nu også FKK-fan

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×