Hop til indhold
Sgt. Pebber

Naomi, Østerbro, don't !!

Recommended Posts

Egentlig ikke en anmeldelse, mere en advarsel ! 

Besøgte søndag Naomi.

 https://escortguide.dk/P/new-naomi-in-oesterbro-best-blow-in-the-town--50940.html

Ankom efter aftale til en kendt gade på Østerbro. Ned i kælderen og indenfor. Rodet, beskidt, våde trusser i håndvasken, papir og tom enballage overalt. Har tidligere besøgt Camilla med de store nødder samme sted, den gang pænt og nydeligt, denne gang var der sprunget en håndgranat. Naomi : lille ungarsk gimpe. Det er hende på billederne, men der ser hun ældre ud end irl. Ikke særlig stor, vel 160, nok starten af tyverne. Ligner bare en stor pige. Semi dårlig ud i det engelske. Aldeles uengageret/uegnet i denne branche. På trods af klar sms aftale om ydelser/pris, måtte vi starte helt forfra ved ankomst. Larm og trafik på gangen. Sengen var uredt, det tæppe der lå blev bare rettet lidt ud. Havde bestilt 30 min. med cif. Ingen indlevelse what so ever, elendigt blow (uden), måtte be hende om at tage trusserne af, ingen pilleri, ingen kys/slik på bryster, eller bare et smil, i det hele taget en lorte situation med dårlig stemning. Dette gjorde at "lillemanden" havde en dårlig dag, som aldrig blev god. Til sidst begyndte hun faktisk  at skælde ham/mig ud på ungarsk. For første gang nogensinde i min GP tid, måtte jeg gå med uforrettet sag.

Brug jeres surt optjente penge et andet sted !!  :evil:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for advarslen! Hvad gør man når pengene har skiftet hænder...Købesex er pebret må man nok sige, man må betale sig for at undgå en dårlig oplevelse, i såfald hvis man havde givet omkring 1600, -, ville man kunne forlange sine penge refunderet. Hvis man bare køber 30 min så risikerer man hvad som helst.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...