Hop til indhold
Rooster

Nyt fra ledelsen

Recommended Posts

Nye brugere:

Vi har i ledelsen drøftet tendensen til at nye brugere indimellem, får en lidt hård velkomst herinde. Vi kan selvfølgelig godt forstå at man er lidt betænkelig ved nye brugere, da de fleste med lidt erfaring herinde jo godt ved at man ikke altid kan stole på anmeldelser fra nye brugere. 

Men den tone der nogen gange anvendes i kommentarer til nye brugere, betyder bare at ganske almindelige kunder, som vi jo trods alt er flest af herinde, totalt mister lysten til at være herinde allerede efter første anmeldelse. Det er nødt til at stoppe, hvis ikke vi skal ende med at være den samme samling af gamle "børster" herinde. Nye brugere med reelle anmeldelser skal føle sig velkomne herinde. Også selv om de måske kommer lige vel rosende fra start. 

Vi kommer derfor til at stramme kursen overfor brugere der er for hårde ved nye brugere. Og ja advarslerne i forhold til dette, vil komme til at falde lettere end hidtil. 

Vi vil dog gerne slå fast at vi fortsat arbejder hårdt på at gøre tilværelsen træls herinde, overfor typer der skriver falske anmeldelser!!! 

Hvis i har mistanke til en anmeldelse, skal i derfor fortsat være yderst velkomne til at sende os en rapport, så vi bliver opmærksom på dem! At sende os en rapport, vil i mange tilfælde faktisk være hurtigere, end selv at kommentere i tråden. 

Spam: 

Vi ved godt at nogle af jer er begyndt at modtage spam beskeder. Vi arbejder på en løsning, men har den ikke helt endnu. Jeres rapporter er derfor fortsat velkomne, så vi hurtigt kan smide spammere ud. 

  • Synes godt om 31
  • Tak 11

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.

×
×
  • Create New...