Hop til indhold
Administrator

Vi gør opmærksom på, at vi et utal af gange har fjernet falske anmeldelser om Kate. Vi kan derfor på ingen måde stå inde for om anmeldelser af Kate er oprigtige eller om også disse er falske. Så tag dine forbehold hvis du overvejer at besøge Kate.

Message added by Administrator

Recommended Posts

Så fik jeg endelig besøgt Kate, forventningerne var høje efter de mange gode anmeldelser. Men må tilstå de ikke blev indfriet. 
Sød og fræk pige, men hendes billeder er MEGET dukket op. Var ikke i tvivl om at det var hende jeg mødte, men hun ligner ikke sine billeder meget.  
Jeg havde bestilt en halv time PSE og det eneste der mindede om PSE var en god omgang anal uden begrænsninger. 
 

Jeg kom kl 15.30, startede med et bad og kl 15.55 ringede hendes ur og så var tiden gået. 
Mødte en anden fyr i døren på vej ud. Måske en herfra?

Så efter min mening, for meget samlebånd og for lidt PSE. 

https://escortguide.dk/P/kate-model-look-anal-expert-new-place-47846.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget uenig @AlfaN

Din oplevelse er selvfølgelig som den er, men navnlig din vurdering af hendes udseende og service i øvrigt forstår jeg ikke.

Var der selv i dag for første gang – et par timer før dig, hvis din anmeldelse refererer til dd.

Havde bestilt en time, men uden tilkøb.

Og der var kanon-topservice med dt, edging, massage og 2 gange med en pige, der på mange måder måler sig med de flotteste, jeg har været sammen med.

Hun er ganske vist spinkel, nok også for spinkel efter min smag, men hun har et overordentligt kønt ansigt.

Billederne af hende er selvfølgelig photoshoppede, men jeg foretrækker til enhver tid den virkelige Kate.

Virkelighedens Kate har, hvilket man slet ikke kan se på billederne, et dejligt varmt smil, der fylder hele ansigtet fra hagen til nord for de afsindigt smukke øjne.

Ej heller hendes perlerække af harmoniske, hvide tænder ydes nogen retfærdighed på billederne.

Kan til gengæld godt forstå din frustration over det med tiden. Det er ikke i orden, hvis den er udmålt på den måde af hende.

Sådan oplevede jeg det slet ikke, men jeg havde jo også reserveret en time.

En forklaring kunne være, at hun er voldsomt populær og søgt, så der er pres på (har selv haft svært ved overhovedet at få en aftale med hende). Andre mindre erfarne GP’ere er havnet i samme situation, fordi de ikke får sagt fra og tilrettelagt deres dag ordentligt.

Omvendt er jeg ikke sikker på, at du nødvendigvis har mødt den næste Kate-kunde på vejen ud, men derimod en broder med den også dejlige Adriana som mål.

Jeg besøgte Adriana i sidste uge, som altså holder til samme sted som Kate (bortset fra Glostrup med Lizbeth, Chelly mfl må deres Vanløse-adresse være noget nær det vildeste lige nu).

Min hyrdetime med Adriana startede på slaget hel, mens hendes veninde i lejligheden, som viste sig at være Kate, fik besøg af en broder en halv time efter.

I dag accepterede Kate mit forslag til stævnemøde, men flyttede det høfligt med 30 minutter, så det startede på det halve slag.

Så jeg gætter på, at de to af hensyn netop til dig og mig deler tiden sådan, så Adriana råder over de hele timer, mens Kate, som den trods alt mest populære af de to, søger at tilrettelægge sin dag, så hendes kunder starter på de halve timer, sådan som du også selv har oplevet det.

Så derfor finder jeg det umiddelbart mest sandsynligt, at det er en Adriana-gæst, du har mødt på vej ud, og ikke et levende bevis for at Kate kører samlebåndsmodellen.

Cobham

Redigeret af cobham

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg anser ikke min anmeldelse som negativ, jeg fik bare ikke forventningerne indfriet. 
Min kommentar mht billeder har intet med at hun ikke er køn, smilende og charmerende at gøre. Ville bare ønske der blev brugt billeder, som ligner det man møder lidt mere. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget enig med @AlfaN var selv forbi igår  Kl 12 og, Jo, Kate er en høj, flot, meget slank pige , men stod lidt tilbage med oplevelsen af en pige der trænger til ferie (havde bestil 30min PSE).

anbefaling herfra forsøg at booke hende lige når hun er ankommet til byen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv, det er altid kedeligt når man har sat sig noget i hoved man så ikke får. Op på hesten igen og find en ny eller fang hende igen en anden gang. Måske du bare var uheldig denne gang, hun er jo ret godt anmeldt :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Karsteng skrev, for 23 minutter siden:

@AlfaN Måske du hellre burde bruge en morgentime end en eftermiddag..? Det har nok været mange i hendes trange gange inden kl 15 ... 

;)

Desværre passer hendes ‘morgen’ kl 10 ik så godt hos mig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv..Hvornår er Kate tilbage i December? Start/Midt/Slut?I bedste fald, må julegavepengene bruges på Kate

Der er skrevet så meget,så måske den bedste til at modtage "Græsk til hende"..Så burde man jo give sig den fornøjelse at prøve..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Kate i dag. Efter en kort SMS kontakt i går lavede jeg en aftale (30min) idag lige før frokost. Let at kommunikere, diskret sted, men afsæt 5-10 til parkering og til at finde den konkrete opgang.

Det var det dyreste besøg i lang tid for mig, men det var faktisk alle pengene værd. Kate var klar da jeg ankom, og jeg blev tilbudt et bad, som jeg kun delvist benyttede mig af da jeg lige havde forladt mit eget. Kate var initiativrig og klædte mig af, inden jeg kunne nå at argumentere for mine egne kondomer, men dét fokus tabte jeg lidt mens hun tungekyssede mig intensivt og hev mine underhylere af.

Kate lagde mig også blidt ned i sengen og begyndte det dybeste og bedste bedste blow (uden), som jeg har fået i meget lang tid. Hun gik dybt og legede og jeg mærkede min pik presse sig hårdt imod hendes svælg dog uden at det blev egentligt deep throat. Kate kunne sikkert mærke, at det ikke vill vare evigt, så hun fandt et kondom frem, som hun trak ned over min manddom. Hun brugte den sædvanlige, kedelige metode med at strække kondomet med over pikken, men da den var så våd efter blowet, satte det sig hurtigt pænt på plads uden at kvæle for meget.

Så hoppede hun op på mig og red mig et stykke tid. Jeg havde fin adgang til hendes sublime ungpigebryster mens hun bevægede sig dybt op og ned. Hun må have læst mine tanke, for hun tiltede ned på ryggen og trak mig ind over sig og vi begyndte således missionæren. Her trak hun benene godt op så jeg kunne kneppe igennem. Det stod på i måske 4-5 minutter, hvor hun levede sig godt ind i rollen, før en gammel ven kaldte på mig, og jeg måtte aflevere min payload. Så fulgte de sædvanlige servietter og jeg blev overladt til min egen påklædning imens Kate gjorde sine egne ting.

Da hun kom tilbage havde hun iført sig et aldeles bedårende nissekostume, og hun kyssede mig ligeså inderligt farvel, som da jeg gik ind ad døren. What's not to like? I'm a fan, og jeg giver hermed Kate min allerbedste anbefaling!

God jul og godt nytår til Kate alle mine brødre herinde :) 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...