Hop til indhold
Guest Lasselas

Bella Illona

Recommended Posts

Guest Lasselas

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Madame+Illona/

Så fik jeg endelig besøgt skønheden på Fyn, Madame Illona. Hun har længe stået højt på min liste, og nu var muligheden der. Det var en lang tur, der også omfattede en tur over Storebæltsbroen, men det var det hele værd.

Madame Illona har en fantastisk krop, et supersmukt ansigt, og et blik, der er ubeskriveligt.

Jeg vil ikke gå i detaljer, men skønheden leverede på alle parametre. Personligt levede jeg nok ikke helt op til det forventelige, men den aftalte time fløj afsted. Det der med tiden og godt selskab, I ved.

Bagefter havde Illona rigtig god tid til at hyggesnakke, så jeg tog derfra men en rigtig god fornemmelse, og jeg vil på ingen måde afvise, at jeg kunne finde på at lave en ny aftale. Denne gang måske i den lidt mere blide afdeling, for Illona er virkelig en pige, som jeg gerne ville nusse lidt med.

Kære Illona, tak for en dejlig stund. Håber vi ses igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest victor_aarhus

Illona er den frækkeste langbenede kvinde på denne jord - jeg har været i selskab med mange kvinder, men Illona er en kvinde, der både er klog og fræk - en kvinde der tør eksperimentere men hun er samtidig professionel så hun har styr på det hun laver - og den følelse af sikkerhed gør at du tør give slip og give dig hen og det er så samtidig med at du er lidt nervøs for hvad hun nu finder på. Det er vildt - det er dirty - det er grænseoverskridende - men det er også smukt og sanseligt og se hende lige hoppe op og skræve ind over briksen for at synke ned over dig - samtidig med at smerterne øges I brystvorterne og du når lige at nyde det og så er hun hoppet ned igen og i færd med at presse en hånd op i din røv og kun til grænsen - jeg drømmer om at det lykkes en dag men hun skader dig ikke ... så jeg er endnu ikke klar ... men håber hver gang ... og mon ikke næste gang er lykkens gang .... vi ses Illona - jeg er kæmpe fan !!!

hilsen skolelæreren ... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...