Hop til indhold
peterpikkemand

Photoshop, surt opstød nej!!!

Recommended Posts

Kære alle

Et lille opråb fra mig, og bestemt ikke et surt opstød!

Jeg har tit besøgt GP`er, både danske og udenlandske. I rigtig mange tilfælde har billederne været "shoppet", redigeret, eller misvisende.

Mit spørgsmål er bare. Hvorfor piger??? I er jo mega dejlige på hver jeres måde. Hvorfor shoppe billederne så??

Har en forståelse for, hvis der er synlige tusser eller andre kendemærker, i ikke ønsker frem, men hvis forretningen går godt og der er mange kunder - ja så rammer fortiden jo altid (genkendelse). En dag møder i sikkert en, der kender en, som kender en, og - ja så er det ude i "cyberspace" alligevel

Hvorfor holder i jeres erhverv skjult, hemmeligholdelse, mystik ovs.. Vær da stolt piger, i gør fanme et godt stykke arbejde. Sig da fuck det!, til hvad andre tænker og mener, vær stolt, vær stolt over hvem i er, hvad i laver, og hvorfor i gør det.... Vi mænd kommer jo som vi er :-) :-) og hvem vi er :-)

Men husk piger

I GØR EN KÆMPE FORSKE, HVER DAG!!!!!!!

 

Tak ;-) 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak, men husk lige at det ikke er sikkert at ens kommende chef, børnenes venner, pædagogerne i børnehaven, ens gamle mormor eller bekymrede faster osv osv mener det samme. Det vil være mega ærgerligt at ødelægge noget for familien eller ens egen mulighed for at få et almindeligt arbejde. Respekter venligst vores ønske om diskretion. Du hedder heller ikke PeterPikkemand, vel? ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alle mine nærmeste ved hvad jeg laver men de valg jeg træffer her i livet skal aldrig gå ud over mine børn... Derfor ved de ikke hvad jeg laver og jeg ønsker ikke at folk i vores lille landsby skal finde ud af hvad jeg laver da de ikke skal være kendte som luderens børn.. Så jeg rejser hver uge omkring 3 timer med tog for at tage på arbejde for at netop minimerer den risikoen.. 

Jeg ønsker da heller ikke selv at bidrage til den stigmatisering der er af min branche - en branche jeg inderligt elsker at befinde mig i - fordi jeg ikke på nogen måder er flov over mit erhverv men det ændre ikke på at mine børn altid vil komme i første række så dejligt nemt er det.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
peterpikkemand skrev, den 18.11.2019 at 20:59:

I er jo mega dejlige på hver jeres måde. 

Hvorfor holder i jeres erhverv skjult, hemmeligholdelse, mystik ovs.. Vær da stolt piger, i gør fanme et godt stykke arbejde. vær stolt, vær stolt over hvem i er, hvad i laver, og hvorfor i gør det.... Vi mænd kommer jo som vi er :-) I GØR EN KÆMPE FORSKE, HVER DAG!

Tak ja vi er dejlig på hver vores måde og noget for ens hver smag :)

Fleste af os holder det skjult pga dobbelt moral. Den oplever vi på mange måde. Nogle har vendt os ryggen, nogle vil misbruge deres viden om os. Nogle mener vi er dårlig møder, det er både pædagogerne, skolen og kommunen. Vi ødelægger det ikke kun for os selv, vores børn men også for vores nærmes familie. 
Det er sødt af dig at synes vi kan leve normalt men det er desværre ikke virkeligheden.
Jeg er stolt og ja ved også jeg gør en forskel selv om jeg holder mit privat liv ude af Coco liv.

og som nævnt herover du har jo  heller ikke dit rigtig navn på, ej et ansigt billede af dig selv. 
Og vi ved flere udlandske piger bruger ansigt billeder men det er billeder fra porno modeller. Så synes jeg det er beder mine billeder er af mig uden ansigt og personlig kende tegn er fjerne men du ser den rigtige krop ikke et hugge billede. 
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...