Hop til indhold
Miller's Crossing

Adriana - vidunderlig chokolade skønhed❤️

Recommended Posts

Så var det min tur til at besøge Adriana - denne fantastiske skabning af blandet race. Hun er nemlig  halv polsk og halv mauretansk. Og ja - jeg måtte også google det. Landet ligger syd for Sahara lige nord for Senegal i det nordvestlige Afrika. Mon ikke Paris - Dakar går igennem? 

Jeg har besøgt hende før. I den berømte lejlighed på Østerbro parallelt med skinnerne. Lejligheden hvor Carmen og Cathrine mange gange havde besøg af blandt mange andre Eron, @Hunting for beaver og @cobham . Jeg mener, at naboerne har fået lukket stedet nu? Besøget var i foråret, og jeg var ikke helt i hopla. Så jeg har længe villet besøge hende igen, og det skulle jeg bestemt ikke komme til at fortryde:)

Adriana sagde, at hun kunne huske mig. Jeg ved ikke, om det er rigtigt, men flatterende alligevel:razz:

Den nuværende lejlighed er den i Vanløse, som mange af jer brødre kender som residens for Kelly og Sindy. En lejlighed i et etagebyggeri med et meget lille badeværelse, men alligevel ret let at komme til både med bil og med tog (Vanløse station ligger 10 minutters gang fra).   

Hun har fået flere anmeldelser herinde - altid gode. Adriana har specialiseret sig i deep throat, hvilket der også skrives meget positivt om i flere reviews. Jeg skal da også indrømme, at jeg var blevet nysgerrig og bestilte derfor deep throat som ekstra. Hun var fremragende til det med sin egen udviklede teknik:P Vil ikke uddybe det yderligere, da der har været meget fokus på netop denne disciplin i andre reviews. Jeg er normalt ikke den, der efterspørger det, men fik det forleden helt uden ekstraberegning hos dejlige Julia. Og jeg tror ikke, at jeg vil give så meget ekstra igen for netop dette.  

Til gengæld vil jeg fokusere på den øvrige sex med Adriana samt hendes ualmindeligt søde væsen og skønhed. For mig taler vi om muligheden for at være sammen med en mulatpige af en uhørt skønhed  Læg dertil hendes alder på bare 23- 24 år. Smukt ansigt, frækt forførende smil, langt sort hår og de sødeste bryster, som nok er en B- skål. Så fås det ikke meget bedre:wub:

Og Adriana er hele tiden smilende og udadvendt og meget nem at føre en samtale med. Vi talte bl.a om den forestående jul og danske og polske traditioner i den forbindelse. 

Og sexen var meget vellykket  Efter hendes fine dybe blow fortsatte vi i 69, og hvor fan’ hvor smagte hun dejligt:P Så skyndte hun sig at sætte gummi på, hvorefter hun red mig til en dejlig udløsning. Bagefter hyggede og kælede vi  i sengen med lidt snak og kærlige berøringer.   

Alt i alt en herlig oplevelse med en dejlig mørk kvinde, som jeg kun kan anbefale - og ikke kun til deep throat. Hun er her en uges tid endnu, men vender tilbage til os igen med jævne mellemrum - heldigvis :D

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte her til formiddag igen denne vidunderlige pige. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har besøgt hende. Sidste gang hun var her der besøgte jeg hende hver anden dag tror jeg. 

Jeg elsker bare så meget at komme i hendes fisse. Eller lige før jeg kommer tage kondom af og så bare lade sæden pumpe ind i hendes mund imens hun suger. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Expo

Adriana <3er et skønt bekendtskab. Altid i godt humør og klar på spas ( betyder meget for mig) og med en unik chokolade service. Adriana er smuk og har en meget fin krop hvor man kan ligge helt tæt på trods af fuld aktivitet - hun har bestemt ikke behov for afstand..:Dog når stængerne trækker mig endnu tættere på - uhhh fuck det virker helt - helt rigtigt..:P Adriana kan varmt anbefales..:arrow: 10 fra mig..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...