Hop til indhold

Recommended Posts

I går fik jeg bevæget mig udenfor i det kolde nederen november vejr. Jeg havde lavet en aftale med Adriana som jeg i flere omgang har haft luret på men ikke har fået taget mig sammen til at besøge, jeg ankom til tiden og blev heldigvis straks lukket ind for det møg regnede.

Adriana er en smuk pige, hun er halv mørk og halv polsk, hun er ca. 165-170 cm høj og har en slank atletisk krop. Jeg snakkede lidt frem og tilbage med hende omkring extra's, hun nævnende at hun lavede deeptroath, jeg spurgte hende om det var det sædvanlige 2 min deeptroath og så knep? Hun forsikrede mig om at hun var MEGET god til deeptroath og hun kunne tage den dybt og længe. Hun gik hen til mig og gav mig et lille kys og stod helt tæt op ad mig med in hånd på den store bule der var kommet i mine bukser og sagde at hun kunne deeptroate mig så længe jeg ville. Det var måske et salgstriks, men det virkede meget godt for jeg valgte 30 min med deeptroath. 

Efter afvaskning lagde jeg mig på sengen med stiv dolk og hun gik i gang at sutte min pik, jeg forsøgte mig lidt med at tage fat i hendes hår (det elsker jeg, så man kan lege med hård og styre tempo lidt), det var der ingen protester imod, jeg kunne også holde hende på hoved og styre tempo på den måde, ved hvert stød kom pikken ned til halsen men ikke ned i halsen. Hun spurgte så om jeg var klar til deeptroath, jeg sagde at hun bare kunne gå igang, hun arbejde så pikken ned i halsen. Jeg er lidt over gennemsnit udrustet, både tykkelse og længde, hun tog den fint ned roden, der kom lidt bræk reflekser en gang i mellem men hun kunne holde den rigtig længe nede i halsen, og så trække vejeret igennem næsten. Hun begyndte at køre hoved op og ned i mens at min pikken var nede i halsen på hende, jeg kan normalt ikke komme bare ved blowjob, men kunne mærke at den var ved at kom da hun kørte min pikken hurtig from og tilbage i halsen, fordi den er så stram og teksturen i halsen føltes godt. Så jeg bad hende holde en lille pause så kunne jeg også slikke hendes fisse lidt, fin og velduftende mis som var dejlig våd. Jeg fik vendt hende rundt til 69'er, og hun forsatte med at deeptroathe den modsatte vej, det føltes anderledes godt, som om at min pik passede perfekt ned i hendes hals eller også var hun blevet varmet op, for den gled dejligt ud og ind i halsen. Fik lige kigget på mit ur og der var kun 9 min tilbage, så jeg sagde at jeg ville kneppe hende, hun satte et kondom på, og hun sagde hvordan. Jeg sagde at hun bare skulle vende sig om så jeg kunne tage hende bagfra, jeg måtte lige være lidt forsigtig selvom at hun var våd, men så snart den kom ordenlig ind så gled den meget godt, et par minutter nænsomt, og så kunne jeg tage fat i hendes hofter og køre hårde dybe stød, hun ynkende lidt men så ud til at kunne lide det, da jeg var ved at komme så stoppede jeg og bad hende ride mig, hun red mig stille og roligt indtil at jeg begyndt at komme oppe i hende. Jeg syntes det var en meget god oplevelse og en af de bedre deeptroath oplevelser jeg har haft, jeg har haft en del ikke så gode deeptroath, ca. hver 5 jeg møder gør deeptroath ordenligt, de andre tilbyder det bare men aner ikke hvad de laver. Her er link til hende: 

https://escortguide.dk/P/sexy-secretary-adriana-best-deepthroat-and-swallow-real-gfe--48530.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen. Adrianna leverer deepthroat i verdensklasse! Og nu har hun også fået slug på menuen. Dermed rykker hun helt ind i øverste lag af premier league for GP’er udi disciplinen blowjob!!

Mvh Dokteren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi hende i dag. Nøj hvor er hun lækker! Kom alt for hurtigt, og selvom hun prøvede ihærdigt at få mig til at komme igen, var jeg for meget i mit hoved. Men det var en ren fornøjelse at kneppe hende og nyde hendes dejlige eksotiske krop, hun er meget på, godt med kys og tunge... Gik derfra som en meget glad mand. Hun er her i 9 dage endnu.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil også straks give mit besyv med omkring denne skønne kvinde, som absolut er på min: "Need to visit again".  :)

Hendes blow er ganske rigtig fantastisk (også selv om man ikke tager "Deepthroat") og hun får mig altid til at komme to gange, selv første gang jeg var sammen med hende. Jeg er ikke lige god til at slappe af, når jeg er sammen med en GP for første gang. ;)

Jeg tog en time i hendes selskab, så der var tid til at nyde hendes dejlige krop OG hendes dejlige kys! :wub:

Jeg syntes ikke hun er nærig med noget, vi havde en god kemi, dejlige berøringer og kys, når jeg ikke havde travlt med at undersøge hendes krop. Og hun smager ganske rigtig godt. ;)

Hvis der var noget der trak ned, så var det vel selve stedet. Det er lille og ligeledes er brusebadet. Men igen, rykkede hun til samme lokaliteter som Mia f.eks. har opholdt sig, så ville hendes priser nok stige betragteligt. Men stedets størrelse har heldigvis ingen betydning for den fantastiske behandling man får, af den skønne dame. (og nej, der ikke alt mulig "trafik" ude på gangen, der kunne forstyrre en. Heldigvis. :)

Så hvis der er penge på kontoen og forstående (sjældent billige) jul kan fortrænges, så bør man absolut ikke snyde sig selv for denne skønne, eksotiske GP. :)

Hvis nævnte julebudget tillader det/ kan fortrænges, kommer jeg KLART igen! :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hendes deepthroat er i verdensklasse!

Og så er hun bare så sød og fræk. Jeg er forelsket i hendes lille fisse, det er bare så dejligt at være oppe i den. Først kneppe langsomt og romantisk til hun bliver driv våd og så kneppe hende hårdt og dybt, til hun ryster og får krampe trækninger, jeg er ret sikker på jeg har fået hende til at komme et par gange på den måde :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, for 9 minutter siden:

Hjælp mig lige her. Betaler man ekstra for både Deep Throat og CIM - altså hele 600 kr, eller er CIM inkluderet?

Undskyld min uvidenhed på dette område, hvor jeg er en ren novice. 

Rolig Miller's,, tænk nu lige på dit blodtryk :D

Hvis du har shaven balls så yder hun "ball-lick",, der findes ikke ret meget bedre i denne Verden, end fornemmelsen / pirringen når tungen slår og slikker på kuglerne ;)

Nogle brødre som har prøvet dette hos hende og vil fortælle nærmere 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alt ved hendes blow er topklasse - inkl ball licking. Hendes samlede pakke på en halv time er en meget skarp pris ift ydelser og kvaliteten af disse. 
Mvh Dokteren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nolle skrev, for 17 timer siden:

Hun lyder yderst tiltalende. Hvordan er hendes fisse? Hun ser lidt skrøbelig ud, kan hun tåle at man giver den gas? 

Hendes fisse er dejlig stram uden at trykke for meget. Den omslutter penis perfekt hele vejen ind og ud, og trykker lidt ekstra ved skede åbning. Hun er naturlig våd og giver dig fuld adgang, ingen "skjold" eller trækker sig væk.

Du kan sagens give den gas, hun kan godt lide det lidt hård. Men varm hende lige op først. God knep ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik jeg så også prøvet hende.

Hun virker til at være en travl kvinde, med back-to-back bookinger. Jeg ankom 10 min tidligere end planlagt men tænkte at jeg ville give hende et ring alligevel, da vi jo bare kunne starte lidt tidligere. Den blev dog ikke besvaret, men efter 5 min fik jeg en besked om at hun lige var i bad. Og et par minutter efter det så jeg en herre komme ud af den opgangen hun bor i. 

Men sådan er det jo med de ombejlede piger. Og jo hun er flot, men jeg synes dog at hendes profilbilleder er flottere. En ting som nok også trak lidt ned på min skala er at hun faktisk var en del højere end hvad jeg havde troet. Jeg vil sætte hendes højde til 170cm. Hendes krop vil jeg beskrive som slank men man kan godt se hun har været gravid. Hendes bryste er ikke ungpigebryster og røven er heller ikke så spændstig igen. Utrolig sød og smilende kvinde  som ikke er bange for at kysse. 

Selve akten: Lad mig sige det med det samme. Hun kunne have suttet mig tør efter de første to minutter!!! Jeg var måske lidt ekstra liderlig da jeg havde sparet op hele ugen for at skyde den af i munden på hende, men alligevel. Jeg kommer virkelig ikke let med blowjob. Men hendes teknik med hånden og deep throat virkede perfekt.

Efter at have været tæt på at komme, var resten af den halve time en kamp for ikke at komme for hurtigt. Specielt da den halve time som jeg havde købt kun tillod 1 eksplosion. Hun var flere gange tæt på at komme, men da hun hver gang var få sekunder fra så blev jeg nød til at stoppe for ikke at komme med hende. Det lykkedes mig dog til sidste at slappe helt af og kneppe hende til orgasme. Altså enten så har hun virkelig let ved at komme eller også faker hun virkelig godt. 

Det sluttede af med at jeg kom da hun havde den dybt i halsen på mig, men hun kunne dog ikke holde den dernede så resten blev i munden. Hvilket også var fint med mig.

 

Stedet: 8/10

Pigen:8/10 dog med en flot pil op med hensyn til hendes personlighed

Sex: 10/10

Redigeret af Babavian

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nolle skrev, for 18 timer siden:

Tak for svar, jeg må se at få besøgt hende. Spreder hun benene ordenligt og får man lov at komme ordenligt til? :-)

Hun spreder bennene godt, i missionær så stikker hun dem enten ud til siden i split eller også bruger hun dem til at omfagne og presse ind mod sig ;)

Så se at komme afsted du, hun er her ikke så lang tid igen, så tager hun på ferie

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lasselas

Det ser ud til, at hun har fjernet billederne? Nogen der har tip til andet link med fotos?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...