Hop til indhold

Recommended Posts

Ærede Logebrødre

Inspireret af Katfisks anmeldelse kontaktede jeg i går Leyla pr. SMS.

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Leyla/

Hun svarede tilbage med det samme og fik en date i stand en time efter.

Jeg tog til Amager – hendes lejlighed ligger i gå-afstand fra Islands Brygge metrostation.

Fin nybygget og diskret lejlighed.

Hun tog imod mig iført en bordeaux silkebadekåbe og et stort smil.:D

Ofte oplever at man pigen ikke er den samme som hende på profilfotoet. Eller også er der fiflet meget med photoshop eller billedet har adskillige år på bagen. Hvad Leyla angår er det i høj grad “what you see is what you get”, hvilket jeg sætter stor pris på.

Jeg bestilte en halv time og tog mig en hurtig bruser. Jeg kom ind i soveværelset. Badekåben røg af og afslørede et par gode, fyldige, naturlige bryster som tyngdekraften endnu ikke har fået has på. :PMed søde små strittende nipples der var gode at kysse på.

Hun tog min pik i hånden og begyndte at ælte den mens vi kyssede. Hun er meget gavmild med sine tungekys, hvilket jeg også værdsætter.

Jeg lagde mig på sengen. Hun gav et dejlig blowjob, mens jeg gramsede på hendes bryster og baller. Så satte hun sig overskrevs på mig og red på mig. God stram, glatbarberet fisse. Og dejligt at se hendes store bryster skvulpe op og ned. Jeg følte dog trang til flere kys, så jeg satte mig op og tungekyssede, mens hun stadig knaldede mig. Jeg var tæt på at komme allerede her.

Så var det blevet tid til en missionær. Hun lagde sig på ryggen og jeg trængte op i hende. Igen masser af tungekys og god øjenkontakt. Det var som at knalde en kæreste eller god veninde.

Jeg ville dog ikke gå glip af en doggy-style så hun kom om på alle fire. Jeg pumpede løs bagfra. Jeg slikkede på min tommelfinger og begyndte at arbejde på hendes numsehul, hvilket hun ikke lod til at have noget i mod. Overvejede at spørge om jeg måtte tage hende analt.

Jeg knaldede løs og kunne skimte hendes bryster tage imod mine stød. Ville gerne have haft et stort spejl i ved siden af sengen så man kunne nyde synet i fulde drag. Leyla stønnede rigtig dejlig uden at det for teatralsk og påtaget. Jeg kom med stort velbehag. :wub:

Bagefter lå vi lidt og kælede – og ja, tungekyssede. Jeg tog et bad og forlod lejligheden.

Dejligt knald. Sød og smilende pige. Hun er her vist en lille måneds tid.

Hold jer muntre

Tacoma

Redigeret af Tacoma

Del dette indlæg


Link til indlæg
AlfaN skrev, for 33 minutter siden:

Jeg bliver lidt forelsket, hver gang jeg ser hendes billeder :-)

Jeg nåede sgu også at blive lidt smålun på hende :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har fået et godt råd af en bror herinde - ikke altid at starte en ny tråd, men at fortsætte i en eksisterende, hvis den stadig er aktuel. Ved ikke rigtigt om det er i pigens interesse, men nu gør jeg det

Besøgte Leyla i dag og wauw for en ungpigegodte:P Billederne ligner hende på en prik - altså ung og lækker. Også sød og smilende og med let til latter:) Ikke et år over de 20 somre. Og hvilke bryster? Store og faste, men det kan I jo se på pics. 

Sexen var fremragende. Vi startede stående med GFE og tungekys. Så fik jeg SF, som jeg havde bestilt ekstra. Og så red hun mig, til jeg kom. Al for hurtigt, men jeg kunne ikke holde igen:wub: 

Hun er her kun til og med fredag (rejser lørdag), så lejligheden er vel egentlig ikke så interessant. Men ret anonym og velegnet til formålet. 

Men men - hun vender tilbage i december, sammen med Adele. Jeg skal sgu have en tidlig julegave hos dem begge - måske på samme tid - hvis jeg ikke har brugt alle pengene forinden hos Lizbeth og Anastasia;)

Miller’s 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Tacoma skrev, den 8.11.2019 at 14:06:

Jeg nåede sgu også at blive lidt smålun på hende :)

Ja, hun minder lidt om den søde, lidt generte brunette som man bare er faldet pladask for, første gang man så hende. 

Feminint ansigt, kønne smilende øjne. Sprød ungpige krop. Whats not to like <3

Hvordan er hendes støn? Elsker nemlig når piger kommer med små dybe støn og hurtigere vejrtrækning, så ved jeg at jeg gør noget rigtigt..

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...