Hop til indhold

Recommended Posts

Var endnu engang forbi Seline i Glostrup, og jeg synes hun fortjener lidt ros.

https://escortguide.dk/P/-gfe-sweety-seline-back-in-glostrup-100-real-pictures-48914.html

Stedet er der flere der kender - det er tilsyneladende lidt af en guldmine, hvad flotte, søde piger angår. Der er fin diskretion, det er en stor etageejendom, der er masser af parkering tæt på, og der ligger nogle erhvervslejemål i bygningen, som gør, at det er helt normalt, at der færdes "kunder" i bygningen. Lejligheden deles af 4 piger. De går op i diskretion, man ser kun et glimt gennem en dørsprække fra tid til anden. Der er ikke noget af udsætte på værelset eller badefaciliteter. Temperaturen er helt tilpas, ikke for varmt, som der kan være nogle steder.

Seline er er en forholdsvis høj og meget rank pige, hun er slank uden at være mager på nogen måde - der er kurver dér, hvor de skal være. Hendes bryster er en flotte - en b-skål vil jeg tro. De er runde og faste og passer lige til mine hænder. Hun er meget følsom på brystvorterne, så hvis man er typen, der går direkte efter dem, skal man være forsigtig.

Hendes lange ben skal særlig fremhæves. De er helt perfekte og ligeledes er hendes numse. Hun er præcis som på billederne, dog skal kroppen altså ses i real life - billederne yder ikke retfærdighed. Hun har et varmt smil og meget levende øjne, der er fulde af passion. Og hun kan altså et eller andet med at kikke på én, som om hun har længtes og længtes efter, at man endelig ankom :)

Hendes GFE rigtig god, jeg  glemte hurtigt, at jeg netop havde smidt et par tusind kroner på kommoden. Hun kysser lidenskabeligt med tunge og vil gerne nusse og kysses over det hele når chancen byder sig. @wildcardf har tidligere beskrevet, hvordan han slikkede hende, hvilket jeg lod mig inspirere af, og jeg er ikke stand til at beskrive oplevelsen bedre end ham. Det var dejligt!

Er man til naughty superfransk med deep, så anbefaler jeg Seline. Hold da op! Hun går til opgaven med stor passion. Helt i bund uden hænder. Sex er med indlevelse og lækker øjenkontakt, hvis man er ansigt til ansigt.

Hun virker meget omhyggelig med, at alt skal være i orden. Hun sørger for alle dækskift undervejs, og jeg bed mærke i, hvorledes hun omhyggeligt aftørrede mit underliv, efter hun havde taget ladningen i munden og ladet det løbe tilbage ned over min pik (på min anmodning). Og til sidst blev jeg guidet ud i bad med denne fantastiske nøgne krop gående foran mig. 

Hendes engelsk er ikke flydende, men fint og man kan sagtens have pillow talk om dette og hint.

Jeg oplevede at have hendes fulde opmærksomhed hele tiden. Hendes telefon var lagt til side og sagde ikke et kvæk, mens jeg var der, og jeg der var ikke noget rush. Jeg tror vi med snik snak gik lidt over tid faktisk (jeg havde booket 1 time).

Da jeg var tilbage i bilen, fik jeg lige en besked, hvor hun takkede for en dejlig stund sammen og ønskede mig en god dag. Dør til dør service! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen.

Har gået og tænkt hun var en man skulle besøge og det bekræfter du. B)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...