Hop til indhold
Mr_Swingking

Luna i Århus...Waaaaaaaaauv

Recommended Posts

Hej Brødre.

Jeg vil lige slå et slag for Luna

https://www.escort-side.dk/Fitness-addict-Ink?ad-id=14227 

Hun havde linket i een af sine annoncer til et par fedtede anmeldelser herinde. Og lille-fætteren var enig i, at hun skulle prøves. Med de billeder var jeg ellers ret sikker på, at hun var fake, eller kold..

Men HOLD DA OP.... Hendes billeder er 100 rigtige. Hun er sød, charmerende, og LANGT den smukkeste mest sexede kvinde jeg har set nøgen og kysset, og ... Damn. Er vist lidt forelsket. :wub: Hun er ikke så høj, men kurvet, lækker, sexet... Hendes bryster er hjulpet, men det er smukt lavet. 

Jeg får på et tidspunkt nævnt, at jeg har lidt problemer med at holde rejsningen med kondom. Luna smilede bare til mig med et charmerende glimpt i sine smukke, brune øjne, og sagde "not with me, you don't".. og damn.. hun fik ret. .. At jeg så kom for hurtigt var bestemt ikke hendes skyld.

Så - Jeg vil meget gerne bede jer om at tage godt imod - OG passe godt på denne skønne kvinde.. 

Kh

Swingking

P.S. Dear Luna. If you are reading this - TXS for a perfekt moment in time. You are so hot that I would mention something in my add like "If it is not me on the pictures, I'll blow you for free" or something similar, because Danish men are more or less used to fake pictures. I hope to see you again.  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var på besøg hos Luna i går, så tænkte jeg ville dele min oplevelse.

Hun var rigtig hurtig og flink til at svare på de enkelte spørgsmål jeg havde over SMS.

Fint diskret sted og virkelig lækker pige, men der var dog flere ting, der gjorde det blev en halv øv oplevelse.

Der var en skyde-dør til et andet rum, hvor hendes veninde sad. Der kunne man høre lidt støj og rumsteren fra under seancen. Udover det, så blev der røget derinde, så kan man ikke lide lugten af røg, så vil jeg nok heller ikke anbefale det.

Sidst, men ikke mindst: Hun har enten en meget kort skede eller var øm, for jeg fik ret hurtigt at vide jeg var for stor og hvis jeg bare gik i bund, så ville det gøre rigtig ondt. Hun undskyldte selvfølgelig meget, men det var lidt sent jeg fandt ud af det.

Under hele seancen havde hun derfor en hånd ved roden af pikken for at sikre jeg ikke gik for dybt. Nu har jeg ikke en kæmpe pik, men kun en smule over gennemsnittet. Hun fortalte også at folk med brede pikke nogle gange slet ikke var en mulighed.

En lidt ærgelig oplevelse, men en virkelig sød, smuk og serviceminded pige, som desværre har været lidt uheldig fra naturens side af når det kommer til hendes valg af erhverv.

Tilføjelse: Jeg havde tilkøbt kys for 200, men det var stort set kun tantekys, med et par enkelte franske kys til aller sidst. 

(Jeg beklager antallet af indlæg på min konto i henhold til legitimitet af indlæg, men et indlæg skal jo være det første)

Redigeret af Migmig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...