Hop til indhold

Recommended Posts

Ja så var jeg på den igen.

Optakten synes i nok er lidt sjov. Kunne ikke finde stedet og jeg skulle sådan skide :lol: Så jeg endte med at opgive og køre ind ved jem og fix og låne et toilet haha.

Med ny energi fik jeg fundet adressen, det lå på 1 sal derfor kneb det.

Nå men Sarah åbnede døren og spurgte om jeg havde en appointment, det mente jeg nok så blev lukket ind. Slap 1000,- for FP og blev tilbudt et bad hvilket jeg tog i mod. Forventningerne var skruet lidt op nu for Sarah er en drønflot pige med et dejligt smil.
Massagen var klart over middel, blid men alligevel fast, den lille dame har stærke fingre. 
Efter en tid røg jeg om på ryggen og efter lidt masseren på benene tog hun fat i kalorius som blev udsat for blid massage at hendes olierede hænder, det var han udmærket tilfreds med.
På med gummi og lidt fransk som ikke går over i historien men det var da med i pakken. Så tog hun fat og satte sig ned over ham, det var dejligt, lille og petit med roterende hofter.
Hun mestre forskellige rytmer så der er god variation, hun lagde sig over ned over mig og vores læber mødtes til et forsigtigt kys, det blev senere lidt mere til rigtigt kys men ikke grådige tungekys, men måske hvis man kommer hos hende flere gange.
Over i missionæren og hende med vidt spredte lårbasser, der er ikke noget med at holde igen her, der er fuld adgang. Knepperiet fortsatte en tid til jeg skød banditten af i gummiet.
Fik tilbudt noget at drikke og endnu et bad. Alt i alt en fin og god oplevelse.
En time vare i det her tilfælde 45 min og det var incl mit lyn bad, men prisen er jo i orden og det var ikke fordi hun havde travlt med at få mig ud at døren på nogen måde.
Kommer nok snart igen, synes hun er dejlig.

https://escortguide.dk/P/namphet-sarah-herlev-fraekt-tilbud-27896.html

Redigeret af pacer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har ryddet op i tråden som omhandler pacers besøg. Hvad der måtte være af betalte skribenter og vc info tages i debat

Keeper

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...