Hop til indhold

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/241595

Jeg var på besøg ved Jyske Line i dag , Line er super sød ,nede på jorden . Det var min første gang ved en GP og jeg var mega nervøs med frygt for præstations angst ,men Line var allerede på Tlf meget sød og forstående ,og forsikret mig om at vi nok skule ta det stille og roligt og sørge for jeg var rolig og tryk. Hun var desvære nødsaget til at udsætte min tid til senere på dagen ,men forsikret mig om at jeg ikke ville fortryde det ,da hun nok skulle opveje for det. og Wow det skal jeg love for .

Hun åbner døren iført frækt undertøj og høje hæle . hun er meget naturlig at se på , model billeder er self  altid lidt misvisende da man jo er dullet op til den store guld medalje . men kæft nogle lækre bryster , de sidder lige som de skal og er dejlig bløde , og en møj lækker fast røv ,men stadig med kød på så der er noget at gramse på ,og mega sød og smilende så er ikke skuffet . 

Hun snakker som et vandfald :) (ikke unde akten ;) ) , men det hjalp mig virkeligt med at falde til ro .  og hun er virklig god til at forklare hvad  man kan og ikke kan  ,og opfordre til at bare sige tingene som det er ,hvad man gerne vil .

Hun sutter pik som en porn star , helt til roden og med gag , spyt og savl hvis man er til det , face fuck  og sutter lige til det sidste , dog uden slug. 

Hun virker virklig til at nyde det , hendes stønnen lyder ægte og lige tilpas til at rigtig få dig i gear ,uden du tænke rolig pornstar. ;)

Hun var dejlig stram og virklig god at ride , i mange forskellige stillinger , 

Havde bestilt 30min med deep throat og mega fransk til 1200, men tid gik hun vildt op i ,om man lige skulle bruge lidt ekstra på at blive færdig var ikke så vigtigt.

Hun suttede mig tom først , så  gik hun ud og fik sig en smøg ,mens jeg lige kunne komme til hægterne igen ,tiden blev stoppet i pausen , vi snakkede lidt og bagefter børstede hun tænder og skyllede mund og gjorde sig virklig umage med at man ikke kunne smage hun var ryger . 

Bagefter gik vi ind til runde to :) med en 69ér ,knep i flere stillinger og afsluttende face fuck til slut i munden igen. ved ikke hvor meget der var undskyldning for at jeg blev udsat ,men da vi var færdig var der gået noooget mere end 30min :) 

Stedet var meget diskret anlagt , pænt og ryd ligt , Line er super sød og et fantastisk knald. eneste minus er at røven er et no go ,for den indbydet virkeligt til at der skulle en stiv kæp ind :)

Vil ikke give kareter da smag er så individuel ,men vil helt klart sige hun er et besøg værd. 

 

Redigeret af shaggy1979

Del dette indlæg


Link til indlæg
Chefen skrev, for 15 timer siden:

Lyder som noget der skal opleves :D

Hvor høj vil du vurdere hende til at være?

Ah... der er da både et billede hvor hun står ved en trappestige, en stol og en pakke på højkant  :ph34r:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...