Hop til indhold
Peterpedal

SHEYLA SEXY OG FRÆKKE I KBH

Recommended Posts

Nå men efter min efterlysning ikke gav pote måtte jeg jo selv ud og undersøge hvem den mærke skønhed nu var.

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16463

Kørte først til den forkerte adresse men jeg må ha hørt forkert i telefonen. Det var nu heldigvis kun 5 min der fra.

Første klint på dørtelefonen indefra var så kort at jeg ikke nåede at åbne døren og jeg hun havde ikke givede mig andet end husnummeret så jeg kunne ikke bare ringe på igen. Så måtte ringe op igen og bede om at blive lukket ind selv om der var gået næste 1 min fra første tryk. Nå men langt om længe kom jeg ind og kunne se hende an.

Ja 24 år som hun skriver passer ingen steder OVERHOVEDET. Nærmere 34 vil jeg tro og måske endda lidt ældre. de. 68 cm skulle nok ha været 168 cm istedet. Det passede heller ikke. Jeg vil tro at hun er 185 istedet og vægten ligger vel på 70-75 kg uden at have løftet på hende. Nå men så langt så godt. Hun havde en go fyldig D skål måske endda dobbelt som hun skriver men de har fået noget hjælp og er rimelig hårde. Hun har en rigtig brasser røv der strutter gevaldig meget. Men det er 100% ikke hende på billederne. Farven passer nok meget godt men resten passer ingen steder hen.

Kunne ikke helt bestemme mig om jeg ville blive eller ej for fik hurtig stukket et menukort i hånden sammen med et tungekys.

Go stil tænkte jeg og at det måske nok alligevel var værd at kaste sig ud i.

Valget faldt på en halv time til de 700 kr. Hun hoppede ud et kort øjeblik imens jeg afklædte mig. Glemte alt om at hive penge op af lommen så da vi var godt igang med det franske spurgte hun om penge. Det var åbenbart ikke kun mig der havde glemt det.

Resten af agten vil jeg ikke gå i detaljer med andet end at vi kom godt rundt i det meste af europa. Og at alle de ydelser hun skriver at hun yder også passer og er incl i de 700 kr.

Alt i alt en OK oplevelse lige under gennemsnittet. Det vil sige at det ikke er 100% spild af penge men det er heller ikke den store passionerede GFE man får. Hun er så mænd sød nok men meget svær at tale med da hun kun kan få ord engelsk.

Så hvis man er til et hurtig og billig skrald hvor man gerne vil hele vejen rundt så er hun OK men ellers ikke.

Gentagelses fare. 10% hvis jeg ellers lige er i nærheden og lysten er der. Ellers ikke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

hvor i verden holder vilddyret til?...

sjovt med 68 cm...hvis man var viiild med dværgsex, så ville man blive pænt skuffet hvis hun er 185 (!!!)..pænt stort skur hun er !...

hehe

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...