Hop til indhold
BigDaddiz

FKK Oase

Recommended Posts

Efter et lille besøg hos Oase der ligger nord for Frankfurt kan jeg kun anbefale stedet.

På en fredag aften var der mindst 80 piger på arbejde. 80% Romenien, men var også i snak med en fra Grækenland og en fra Prag og en fra den domenikanske republik. 

Oase er en flot klub. Hovedrummet er ved baren hvor det er som i et diskotek. På væggerne er der 8 tv skærme der alle viser forskellige pornofilme. I tilægg er der et lokale hvor der er et større jacuzzi og siddegrupper (røgfrit som det eneste i kluben) og ved dens side ligger restauranten med buffet eller du kan bestille pizza fra vedfyrt ovn. 

Der er et stort og flot udendørsområde, men der var nok for koldt da jeg var der. Men er varmen og solen fremme er det helt super.

Det koster i udgangspunktet 50 euro for en halvtime. 70 euro for at komme ind. Pigerne vil dog gerne sælge lidt mere og tilbyder ekstratjenester. Det kan man jo så selv vælge om man vil akspetere eller ikke. 

Alt i alt et supert besøg på Oase. KOmmer gerne der igen! Synd det er så langt hjemmefra!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...