Hop til indhold
BL_junior

Mistress Jasmine, Aarhus AWC

Recommended Posts

Mistress Jasmine: Aarhus Welness Center

Der har været sagt og skrevet en del om Mistress Jasmine herinde i tidens løb. Både positivt, negativt og noget, der efter min mening tangerer chikane samt en del sludder, gætværk og spekulationer.

Efter mit 4. besøg hos hende i går aftes er jeg klar til at give min egen vurdering.

Jasmine kan mange ting, har en række forskellige lokaler til rådighed med alt fra spa-bad til spankingrum og et større udvalg af tøj, sko med mere. Hun kan være hård, blid, kold eller kælen som en kat, der labber fløde i sig. Alt efter hvad hun vurderer, du ønsker fra hende netop dén dag. Hun giver sig god tid, og selvom hun selvfølgelig har en forretning hun skal passe, er det dig og kun dig der er i centrum for hendes opmærksomhed.

Nøgleordet - det, det hele kommer tilbage til - er EMPATI. Jasmines eminente evne til at læse éns følelser og reagere efter dem, baseret på sin meget store erfaring med mænd i alle aldre og stadier i livet.

Og hun er noget så ind i helvede fantastisk på lige netop dét punkt. Hun kan for mig være lige så meget en kropsterapeut eller psykiater som hun kan være min domina eller Dronning i soveværelset. Og det fungerer for mig - derfor bliver jeg ved med at komme tilbage til Jasmine med jævne mellemrum.

Jeg tror ikke hun er "Life style domina" som andre reklamerer med. Hun har formentlig ingen faste slaver 24/7, og udstyrs-fetischister vil måske finde hendes lokaler og personlige udvalg af legetøj begrænset. Samt blive forvirrede og/eller irriterede hvis de møder op hos Jasmine og forventer en ultrakold stone face-domina og i stedet finder en varm, empatisk, nysgerrig og snakkelysten kvinde i sin bedste alder, der bare af al sin erfaring prøver at give én dét, hun tror man helst vil have.

Mistress Jasmine er i mine øjne en fantastisk domina, som kombinerer sin omfattende erfaring for at gøre mig tilfreds. Og hver gang jeg går, efter respektfuldt at have kysset hendes hånd, forlader jeg hendes lokaler fredfyldt, forløst og med fornyet selvtillid og overskud til at møde hverdagens mange andre udfordringer. Hvad enten dagens menu har stået på smæk og smerte eller massage og sex.

Vær åben og behandl hende med respekt. Og jeg er sikker på at der venter dig en varm og livsbekræftende oplevelse hvis du aflægger hende et besøg i Aarhus:

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Jasmine+ACW/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mistress Jasmine er verdensklasse, hver gang man går derfra er man forløst og lidt klogere på livet og ikke mindst sig selv. Jeg har fået lov til at være morgenslave på tirsdag og glæder mig usigeligt. Jasmine stiller store krav, man giver også store belønninger!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du har beskrevet Mistess Jasmin helt perfekt BL_junior. Kodeordet er helt afgjort EMPATI. Men man skal ikke tage fejl. Hun kan være hård, så det mærkes, når hun svinger pisken. Vil du gerne have mærker - så får du mærker.

Jeg vil til enhver tid anbefale en tur hos Jasmin - det fortryder man ikke.

Jeg er til gengæld helt uforstående overfor, hvorfor mange ifølge Jasmin booker aftale med hende og så ikke dukker op. De tider kunne vi andre jo så have glæde af.
Hvis man fortryder en aftalt tid, er det mindste man kan gøre da at aflyse den.

Del dette indlæg


Link til indlæg
cmyk skrev, for 2 timer siden:

Jeg er til gengæld helt uforstående overfor, hvorfor mange ifølge Jasmin booker aftale med hende og så ikke dukker op. De tider kunne vi andre jo så have glæde af.

Hvis man fortryder en aftalt tid, er det mindste man kan gøre da at aflyse den.

Der tror jeg nok, jeg kender i hvert fald en del af forklaringen:
Hvis det er første gang du laver en aftale med en GP eller endda en domina, så kan du have tænkt alting nok så meget igennem, haft masser af fantasier og lagt de vildeste planer - og så alligevel blive så nervøs at du bakker ud.

Sådan følte jeg det selv både første gang jeg besøgte en domina og til mit første GB for snart et år siden. Jeg var rystende nervøs, på trods af klar kommunikation og tid til forberedelse fra min side, og det sidste dørtrin jeg skulle hen over for at ringe på dørklokken føltes lige så monumentalt som Mount Everest. Det var en GIGANTISK udfordring at tage skridtet fuldt ud - og en tilsvarende sejr, fordi det lykkes for mig i begge tilfælde. Nu vidste jeg, at jeg kunne.

Til alle dem med masser af erfaring i bagagen som bare bestiller tid, men ikke møder op eller melder afbud: Det er bare totalt mangel på respekt og virkelig dårlig stil. Hvis du ikke kommer til dine timer i skolen får det konsekvenser - det samme hvis du skal til lægen, på værksted eller på en dyr restaurant og så bare ikke møder op - så giver det også både bøder og ballade. Det samme princip bør efter min mening gælde på forhånd aftalte besøg hos GP'er. En aftale er en aftale.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig med ovennævnte roser omkring Jasmine - hun er simpelt hen en perle; regner med at skrive en anmeldelse efter formiddagens besøg der var wiiiildt lækkert ;;;;;

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...