Hop til indhold
Guest arneo

Varm choko med store bryster

Recommended Posts

Gæst

Besøgte denne varme choko-pige: http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16224 .

Er man til exotiske piger med store bryster er hun sagen. Køn, flot pige, men en god stor røv og nogle charmerende kilo på mavsen under de lækre bryster. Frontbilledet er hende, de andre to uden tvivl ikke. Hun skriver ikke alder men sidst tyverne er et godt bud. Hun er en meget imødekommende og afslappet pige, der også meget gerne selv nyder, måske ikke den der overvælder en med initiativ, men som er med på meget. Hendes Nuru er med olie, men god med de store bryster kørende rundt på kroppen... Hendes GFE er umiddelbart uden kys, men jeg tænkte faktisk først på det bagefter, der var masser andet at nyde. Hun skriver at hun er "intelligent and educated to a good standard, sensuous and have a really good sense of humour, plus I'm happy and very positive". Det er jeg enig i, vi fik en afsluttende god små-snak om mangt og meget. Hendes prisliste er lidt kringlet, hun går dog ikke højt op i den, regn med en 1,5 las for en god time, med + for bad (hvilket vel sådan set er fair nok). Hun er på 4-5 dage om ugen, men holder fri ind imellem. Og så fandt jeg iøvrigt ud af at hun er endog ganske ferm til massage, experience makes master, som hun sagde.

Kan anbefales.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Arneo, og tak for en inspirerende anmeldelse... ;)

Hun skriver intet steds i prislisten om "spansk" med/uden olie og med/uden gummi.

Man kan vel dårligt forestille sig, det er noget hun ikke tilbyder med DE bryster?? 8-):D

"Hendes prisliste er lidt kringlet, hun går dog ikke højt op i den, regn med en 1,5 las for en god time, med + for bad (hvilket vel sådan set er fair nok"

Øhmm, skal det forstås på den måde, at det koster ekstra, hvis man vil have et afsluttende (eller indledende) bad hos hende og i givet fald hvor meget?

Vh./TH :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

TH, fik/spurgte ikke efter spansk, men det kan jeg ikke forestille mig at man ikke kan få. Hun var meget imødekommende og syntes at tage og give af et godt hjerte med godt humør. Skal bemærkes at billedet viser brysterne meget krampet sammen fra siden og nedefra, og at de ikke i virkeligheden "strutter ud i luften" som billedet antyder. Har ikke annoncen fremme, men mener at huske at kun skriver d, eller dd, og det passer nok meget godt. Men krammes sammen om en god gang spansk vil ikke give problemer :mrgreen:

Bad; pris 100 kr. Lige først stejlede jeg også, men argumenterne er egentlig gode nok, selv om de sjældent stilles op på den måde: Rengøring af bad efter kundens bad og vask m.v. af kundens håndklæder. Brugerbetaling der er til at forstå. Så jeg tog det som en del af en totalpris for en god oplevelse :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak igen, Arneo ;)

Jeg vil så også sige, at når fransk og dansk i ½ time kun koster 600 kroner, så bør der være plads til en ekstra 100 kroneseddel for et afsluttende bad.. :!:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...