Hop til indhold

Recommended Posts

En helt almindelig fortælling om en tur til Gamrai.

https://escortguide.dk/P/gamrai-thaimassage-thaimassage-naar-den-er-bedst--23996.html

Gamrai ligger meget diskret på Novembervej i Herlev og er en meget flot klinik med flere rum i stueplan og et par stykker i kælderen. 

Tænker at det var bossen som lukkede mig ind og anviste mig et rum i kælderen, selvom der ingen gæster var. Det var så ikke hende som skulle forestå massagen, men fiksede rummet og sagde at der kom en anden pige om lidt. Det lykkedes mig for en gang skyld bare at bestille en time oliemassage til 400,- og uden at der allerede ved bestillingen blev spurgt ind til ekstra.

Så lå man der og ventede spændt på pigen og hold da op en smuk thai pige der kom ind - er ikke sikker på navnet, men det blev udtalt som Manchu. Hun havde 2 store tatoveringer på maven, så måske nogen kender hende fra andre steder og kan bekræfte hendes skønhed. Hun talte engelsk, men det var lidt svært at forstå. Fik dog fat i at hun kun havde været der i 14 dage og hun gerne ville se mig igen.

Massagen var ok, har ikke så meget forstand på det, men det var dejligt og afslappende. Hun viste små hint til mere og jeg gjorde det samme. Midt i seancen spørger hun hvad jeg mere har lyst til. Og jeg har kun lyst til et hj og at hun smider tøjet - mest det sidste.  Mens jeg ligger på ryggen så stiller hun sig op på bænken og smider tøjet som et lille stripshow - puha. Hun kysser og slikker på kuglerne og jeg er bange for at hun vil give et bj uden kondom, det ønsker jeg absolut ikke. Det var dog heller ikke planen, så kondomet kom på og hun startede et bj, hvorefter hun vendte sig om til en 69, som ikke var en 69, og som jeg så heller ikke ønskede. Fik lov til at pille på og i den glatbarberede - så det holdt ikke så længe for mig.

Massagen 400,- og resten 600,- ialt 1000,- hvad jeg gik efter fra starten af. Om der kunne ske mere vil jeg tro. Hun virkede ualmindeligt frisk og jeg har tidligere gået hele vejen hos Gamrai, så hvis nogen har det ønske, så tror jeg det kan lade sig gøre.

En helt almindelig tur til et thaisted og lige efter mine lyster og hoved.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
HG skrev, for 9 timer siden:

Og jeg har kun lyst til et hj og at hun smider tøjet - mest det sidste

Okay, er det en slåfejl, for du fik jo et bj og ikke et hj? Så du bestilte et bj? Undrede mig lidt, men nogle gange udvikler tingene sig - det er bare sjældent det går så vidt ved første møde uden der også indgår forhandling undervejs.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Undervejs fortalte jeg at jeg havde 600,- ekstra med og jeg gerne ville have hj og hun tog tøjet af, og ja, hun vekslede det selv til et bj.

Som beskrevet så var hun pænt frisk og stemningen var fin og det er ikke fordi jeg er uimodståelig, men pænt af hende og give ekstra.

Hun håbede også meget at jeg snart ville komme igen, så måske derfor.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...