Hop til indhold

Recommended Posts

Hej folkens.

Lad mig imødekomme den normale undren, når en helt ny bruger kommer med en positiv anmeldelse af en ellers ubeskrevet pige: Jeg har læst med på forummet gennem længere tid, og har nydt godt af jer andres erfaringer herinde fra, så jeg tænker, at det nu er på tide at give lidt tilbage.

Grunden til at det så lige bliver Monika, der får min første anmeldelse med på vejen, det er slet og ret fordi, at hun bad mig om at skrive en for hende. Der er på den anden side ikke aftalt en bonusordning, rabat på mit næste besøg eller lignende, så i bund og grund er der ikke noget, der på den måde farver min anmeldelse. Jeg har dog lovet at sende hende et link, når den er skrevet, så hvis den hurtigt fremgår af hendes annonce, ja, så er det nok derfor. 

Hvis du nu alligevel stadig tænker, at min anmeldelse her er suspekt, så vær sød at tænke det i stilhed. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at imødegå det yderligere, hvis du alligevel finder grund til at oversvømme tråden med kommentarer om det.

Nu til skønne Monika: 
https://escortguide.dk/P/monika.first-time-here.like-dirty-games--49410.html

Allerede i sms-korrespondancen med hende, der kunne man mærke, at det var et ´rigtig´ menneske i den anden ende, og det virkede ikke som kold business, der bare skulle overståes. Da jeg ankommer bliver jeg positivt bekræftet i, at det er hende på billederne . Hun tog imod i den røde sag, som hun har på på flere af billederne, og hun ser virkelig godt ud efter min mening. Billederne er selvfølgelig tydelige ´model´-billeder, så der er selvfølgelig retoucheret lidt i forhold til virkeligheden, men jeg synes nu absolut stadig de er retvisende. 

Den indledende smalltalk inden jeg fik mig et bad virkede lidt akavet, men det havde nu også sin charme, da jeg tog det som et tegn på, at hun ikke er super hærdet af branchen. 
Da badet var overstået og skulle i gang med akten, snavede hun mig simpelthen i gulvet med en passion, som jeg normalt nok vil forbinde med en kvinde, jeg havde mødt under andre omstændigheder. Efter et længere forspil gik hun i gang med superfransk, som jeg ikke har en finger at sætte på. Selve sexen var skøn og intim, som at være sammen med en kæreste. 

Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger, fordi det var virkelig gfe i topklasse, som jeg sjældent har oplevet det. Hun er her vist en uges tid endnu, så skøn jer at komme afsted og få besøgt hende. Forretningen har vist været en smule sløv til en start - hvilket nok også er en af grundende til hun bad om en anmeldelse - så hun er ikke sikker på, om hun vender tilbage. Og det ville fandme være ærgeligt, hvis ikke hun gjorde. 


 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...