Hop til indhold

Recommended Posts

Havde to gode TS oplevelser på Candy club forrige weekend efter kl. 2 om natten, den ene med en jeg dårligt husker hvordan ser ud, i min brandert virkede hun fin men der var meget mørkt. Hende knaldede jeg måske 15 minutter men jeg kom ikke for det skal være ret godt når jeg er så fuld.

 

Så tænkte jeg at jeg skulle hjem, men på vej ud fangede Sabina mig, jeg ville ærlig talt gerne hjem, men hun snakkede meget og trak mig ind i et baglokale hvor der var en del mennesker som stod og snakkede, men hun fik mig med ryggen til dem så jeg bare kiggede på hende, vi stod/sad på høje stole tæt overfor hinanden og hun stak hånden i mine bukser og trak min pik frem, den kunne hun godt li, det kan de fleste som ser den, den var stiv inden hun fik den ud af mine bukser, hun stod og nussede den et stykke tid og prøvede at overtale mig til at knalde hende selv om jeg oprindeligt var på vej hjem, hun tog sin pik frem og lagde den i min hånd, den var også stiv og god størrelse, nu var hun blevet meget liderlig og jeg det samme, der gik mange forbi os hele tiden og jeg ved faktisk ikke hvordan det har set ud for dem, for vi stod ret tæt, måske alle havde opdaget det måske ingen havde, fulde mig havde ikke overblikket.

 

Vi gik for os selv og jeg knaldede hende i måske 15 minutter, måske bare 10 var jo allerede opvarmet, da jeg kom sagde hun det var godt for hun var selv blevet så liderlig at hun næsten kom og det var for tidligt på natten for hende, vi blev enige om jeg skulle besøge hende en dag og det gør jeg måske.

 

Lad være med at spørge mig om priser jeg synes de var fair, men gå selv forbi en nat og se hvad der kommer af tilbud, det er i hvert fald bedre end Thai Corner er min oplevelse.

 

https://www.shemalewiki.com/?id=987&profileid=1764&lan=en

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tyrion

På deres hjemmeside står der at salg af sex ikke er tilladt.. men den holder vist ikke helt.

Er nu spændt på at høre mere om stedet. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Her er min oplevelse med Sabina 

 

Sabina

Jeg har mødt Sabina flere gange, hun har altid slået mig som en interessant shemale, altid venlig og sød. Da jeg endelig havde sex med hende, blev jeg meget skuffet og hun var langt fra den sensuelle og sexede dame, jeg har kendt i flere år. Vi mødtes i en klub på Vesterbro I København, vi fandt hurtigt et privat værelse, hun satte hurtigt et kondom på min pik og vendte sin smukke røv imod mig, og forlangte at jeg skulle kneppe hendes fisse. Kig på mig i spejlet befalede hun, mens hun beordrede mig til at kneppe hende ... kan du lide min stramme kusse? knep mig hurtigere .... Jeg er ikke ligefrem liderlig, så jeg faker bare en orgasme, og får den trukket ud af hende og fjernede hurtigt gummiet fra min stadig stive pik .... bruger du viagra? Nej sagde jeg ... hun forlod mig inden for få sekunder, hun nåede ikke engang at lukke døren ..... før jeg havde mulighed for at sige noget. Jeg stod halvt nøgne i lokalet, da en kinesisk polterabend fest kom farende ind i rummet ..... sikke en dejlig overraskelse NOT!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...