Hop til indhold

Recommended Posts

Var forbi Jessy her forleden, og hun levede desværre ikke helt op til mine forventninger.

Jeg havde først udset en anden på dagen, men da jeg læste anmeldelser af Jessy + så hendes profil og hvad hun tilbød, fløj mine tanker i retning af en heftig omgang som fx med Roxana eller Fernanda – men det levede hun ikke op til.

Jeg ved godt at der bliver pyntet en del på både tekst og billederne i annoncerne, men jeg har det stramt hvis springet bliver for stort. Det er ikke en nødvendighed for mig at det skal være den smukkeste pige i byen, så længe der er et glimt i øjet. Og det er helt fint hvis en pige ikke vil vise ansigt pga. diskretion, så ved man hvad man går ind til.

Jessy er ikke den flotteste pige i byen, men billederne udstråler alligevel lidt ’slutty’ og leg, så jeg var game. Da annoncen både lagde op til ’30min of great fun’ med både (blowjob without condom, cum in mouth, cum on face, 69, licking pussy, kissing with tongue, sex many times, anal sex, swallow cum, cum on face, deep throat, rimming to you, golden shower to you, strapon, dildo, DOMINA, Whip, butt plug, anal balls, latex, prostata massage, role play)

Ankom til lejligheden i Vanløse og blev modtaget af Jessy. Jeg kunne først ikke genkende hende og troede at det måske var stedets beboer/dørdame. Det var så første overraskelse, da hun sagde at det var hende. Alder passer nok meget godt, men hun var på ingen måde ’dullet’ op som på de fotos man ser. Ingen make-up, ikke de store smil og en ekstra 10-15 kg på kontoen.

Som nævnt er look ikke det væsentlige for mig, så længe der er leg, lyst og en djævel på lagnet. Så jeg hoppede i bad, og var klar til ballade. Overraskende startede hun meget forsigtigt og blødt ud, og jeg tænkte jamen så ok så starter vi der. Små forsigtige kys, og så over i et øko-blow. Ok men ikke prangende.

Efter et stykke tid foreslog jeg om jeg ikke skulle smage på sagerne og varme hende godt op. Men efter kort tid sagde hun stop, da det var for godt…. Øhhh, for godt? Ja hun ville ikke komme, men i hvilken stilling jeg ville knaldes. Well ok, så knaldede vi i et par stillinger uden den store indlevelse eller energi fra hende. Jeg foreslog, nu da det var den store pakke, om hvordan hun bedst kunne lide anal (nu når hun kalder sig anal loving). Men ahhhh det var hun ikke sikker på ville gå med mig, øhhhhh…… og der var pludselig heller ikke meget tid tilbage. Jeg havde ikke ur på, men tænkte at tiden da ikke kunne være gået så hurtigt.

Jeg sagde at vi kunne da give det et hurtigt forsøg, og da jeg lige fik klemt kalorius ind, spurgte hun om hvordan jeg ville komme. Da pakken nu var med CIM tog jeg det. Men da det var lidt af en ladning fløj hun hurtigt ud på badeværelset og hostede, hakkede og spyttede, gurglede hals og meget mere. Ikke den frækkeste afslutning.

På med tøj, hurtigt farvel og tak, og nede på gaden igen – kiggede på telefonen, og alt i alt var der gået 24 minutter. Jeg havde måske forventet mere, men håber at andre får en bedre oplevelse på adressen.

https://escortguide.dk/P/cute-jessy-best-offer-anal-loving--48267.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej 

Det er desværre et billede jeg har oplevet, tænkte det var mig.... da hun har super gode reviews og generelt var sød!!!!

De ekstra kilo betyder hun er en pige med former pustet godt op så skindet strammer ;) dog med en lidt flommet mave ..... men nogle dejligt tunge bryster ... fuck de var gode mens det varede 

Men hun slugte ikke og ville ikke kneppes hårdt længe da jeg var lidt stor .... og så pludselig var de 45 min gået da gun skulle bade de sidste 5 min ..( What ... the fuck )

Ville end ikke sutte en hurtig tur og tage det sidste skud i munden efter lidt håndarbejde fra min side .... hmmmm 

Stor pakke !!!! Phy.... godt jeg ikke fik den lille pakke ... det må være at gå efter bad 

 

Redigeret af Zenitsex

Del dette indlæg


Link til indlæg

Annoncen i linket er slettet. Hun har nok læst med og kan ikke tale at svesken kommer på disken til læsning for os andre...

Endnu et eksempel på at det ville have været rart at annoncens telefonnummer var blevet nævnte. Så ville man kunne have søgt på det for hun dukker sikker op igen men med samme telefonnummer.

Redigeret af DK fyr 34

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ahh nu overfortolker du nok. Hendes venindes annonce siger holliday og last days i annoncen, så det passer nok bare med at de er taget hjem. Så ville jeg da da også have taget annoncen af når nogen giver dem en sviner.

Deres billeder er nok lidt optimistiske, men de har jo haft ok reviews fra mange og til prisen bliver man da ikke snydt til.

Har selv været der en gang og det var ok uden at være prangede. Snydt blev jeg i hvert fald ikke.

Del dette indlæg


Link til indlæg
x2x skrev, for 1 time siden:

Da annoncen både lagde op til ’30min of great fun’ med både (blowjob without condom, cum in mouth, cum on face, 69, licking pussy, kissing with tongue, sex many times, anal sex, swallow cum, cum on face, deep throat, rimming to you, golden shower to you, strapon, dildo, DOMINA, Whip, butt plug, anal balls, latex, prostata massage, role play)

På 30 minutter ?  Det er jo et helt useriøst tilbud, som alle burde være kloge nok til at gå udenom.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var absolut ikke det jeg oplevede i fredags, havde 45 min. dejligt nærværende sex :wub:.  

En skriv at hun / de blev et par dage mere, end det hun sagde til mig , skulle hun nok ikke have gjort.

Ang vægt, hun er ikke model tynd,  men det synes jeg heller ikke billederne viste.  Hver man sin smag.

jeg glæder mig til hun kommer tilbage:oops: efter hendes ferie.:wub:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest amatør

Dette er lidt of topic, men jeg opfatter det ikke som om de rigtigt tager på ferie, når de skriver dette,  jeg tror bare de tager til en anden by et stykke tid, men måske har jeg bare misforstået.

Del dette indlæg


Link til indlæg
amatør skrev, for 12 timer siden:

Dette er lidt of topic, men jeg opfatter det ikke som om de rigtigt tager på ferie, når de skriver dette,  jeg tror bare de tager til en anden by et stykke tid, men måske har jeg bare misforstået.

Hun sagde til mig hun skulle hjem, for jeg spurte ind til hvad hun skulle lave, hun ville bare hjem og slappe af, håber hun får gjort det.<3

Men ved godt, det du skriver, om at nogle, tager et andet sted hen og arbejder. det har jeg også lagt mærke til på diverse  sider, at nogle har været på Sjælland, lige pludselig  er i Jylland.

Del dette indlæg


Link til indlæg
DK fyr 34 skrev, for 23 timer siden:

Annoncen i linket er slettet. Hun har nok læst med og kan ikke tale at svesken kommer på disken til læsning for os andre...

Visse vasse, hun har været her længe og det har stået i andre anmeldelser, at hun tog hjem nu efter planen. Hun er konsistent med navn og billeder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Normalt inaktiveres annoncen bare hvis pigen tager ferie eller tager videre for at arbejde et andet sted. Men hun gør det måske på sin egen måde....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...