Hop til indhold
Guest Thom Århus

Alex nær Vejle.

Recommended Posts

Guest Thom Århus

Alex

https://annoncelight.dk/showad/275893 

 

  - Har lige besøgt Alex i omegnen af Vejle. Der er enkelte anmeldelser af hende her på EG., men jeg synes hun fortjener lidt opmærksomhed.

  Alex er en ung, efter min mening, smuk mørkhåret polsk kvinde. Hun er 20 år og ca 168 cm høj, skriver hun i sin annonce. Alderen kan godt passe. I hvert fald har hun de lækreste, ikke særlig store, ægte ungpigebryster.:wub: Umiddelbart virker hun højere end 168 cm (også uden høje hæle), måske fordi hun er ret slank. Med mindre jeg "skulle være gået til Louis Nielsen" er hendes billeder ægte. De har nok været omkring Photo Shop (ingen grund til at ordkløves et par sider om det!), men er ganske vellignende, og jeg blev bestemt ikke skuffet da jeg så hende. Tværtimod!

  Tidsbestilling foregik via SMS og var et klasseeksempel på, hvor nemt det kan gøres; Et øjeblik efter sendt forespørgsel modtog jeg et bekræftende, både sødt og venligt svar med samlet pris for den time og de ydelser jeg havde valgt, hendes adresse og instruks om at kontakte hende via SMS ved ankomst. Som skrevet så gjort. Også denne SMS blev straks besvaret med en klar og let fattelig instruks om de sidste meter til hendes dør.

  Stedet ligger ret diskret i landlige omgivelser ca 10 km. fra Vejle. Der er indgang fra bagsiden af ejendommen. Det så ud som om, der bor andre personer på stedet, og de ved sikkert hvad der foregår, men jeg mødte dog ingen.

  Jeg blev budt indenfor af en smuk, smilende og meget letpåklædt Alex. Kommunikationen var ikke noget problem, da hun taler godt engelsk. Vi afregnede, og jeg tog et hurtigt bad. Jeg er i den grad til kvinder med lange strømper, så vi aftalte at hun iførte sig et par imens. Det tror jeg nok hun gjorde!!!  Ude af badet blev jeg mødt af Alex, ikke blot med lange strømper, men nu også med hofteholder og høje hæle. Det var et smukt syn jeg sent vil glemme! Hvor var hun smuk, og hvor så hun fræk ud! :wub: Der var kun et svar på det syn: SEX!

  Detaljerne bliver mellem Alex og mig. Jeg havde, som ovenfor nævnt, bestilt en time med et bredt udsnit af de ydelser hun tilbyder. Alex er skøn at være sammen med. Hun giver sig god tid, og er hele tiden meget opmærksom, også verbalt. Samtidig var der masser af kys! (tilkøbt) og hamrende god øjenkontakt. Hun er mere til den lidt blide og afslappede, end den pornoagtige facon, men i og med hun giver sig så god tid, og er - skal vi kalde det meget  grundig og omhyggelig - og hele tiden meget nærværende, og med stor situationsfornemmelse, formår hun at gøre et besøg til en super god oplevelse. Og så er der Intet hastværk! Efter de seksuelle udskejelser fik vi en rigtig god snak, dels om hendes tilgang og forhold til branchen, og dels om livsstil generelt. Hun er meget sød og nem at snakke med, og ret intelligent.

  Ca. 1 time og 20 min. efter ankomst sad jeg igen i bilen, klar til at køre mod Århus.  Skrev jeg "køre"? Jeg nærmere svævede, og det skyldtes absolut ikke kun den kraftig medvind!

  Alex tager meget snart til København. Hun har ingen konkrete planer om tilbagevenden til det jyske. Kommer hun igen vil jeg uden tøven besøge hende igen.

Alex, Thank You for a great great experience! :wub: - Hope You'll be back again soon. <3

  God aften til alle! :)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Thom Århus skrev, for 8 timer siden:

tager meget snart til København.

Æv - jeg havde håbet hun kom til Odense. Har længe gerne villet besøge hende igen, men ikke haft lejligheden for en tur til Trekantsområdet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et klasse eksempel på hvordan vi oplever et besøg forskelligt . Da jeg besøgte hende, var det en noget lunken oplevelse. 30 min med 2 stk. tilkøb :)

Det kan der være mange grunde til - og jeg har egentlig ikke noget negativt at sige om pigen - sikkert noget kemi og en dårlig hårdag. Jeg kan blot konstatere, at jeg kommer ikke igen. :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...