Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/amy-in-osterbro-49104.html

Well! Dette er min debut som anmelder, så jeg ved, at der er skeptiske læsere der vil vurdere troværdigheden. Men man skal jo starte er sted. Amy er min start.

Jeg havde luret på annoncen og vurderet at hendes billeder var ægte, og det er også Amy på billederne. Hun er en virkelig flot pige!!!

Efter lidt SMS kontakt frem og tilbage omkring ydelser og priser, blev vi enige om 1 time med gfe, inkl. kys, super og mega.

Dagen oprandt og jeg var spændt på at se om hun var ægte.

Som sagt er det Amy på billederne, og hun tog venligt imod med kindkys og forsigtigt kram i døren til opgangen.

Op af trapperne og ind i en privat lejlighed, der nok er “lånt” via airbnb eller lignende.

Vi snakkede igen om hvilke ydelser vi havde aftalt og der blev afregnet.

Tøjet røg af og vi startede med at kysse ... det vil sige, at det blev til to små forsigtige kys (uden tunge) på munden, hvorefter hun gerne ville ned på sengen ... Jeg havde børstet grundigt tænder og havde lige spyttet tyggegummi ud, inden jeg ringede på, så jeg tror ikke det var min ånde ;-)

Nå, men vi lagde os på sengen og jeg startede med at kærtegne hende og derefter gå ned på hende .... det ku hun godt lide. Jeg slikkede det bedste jeg har lært og det føltes og lød og smagte som om hun kom. Hvilket altid booster min egen sexlyst, når man også kan tilfredsstille GP’en.

Men på en eller anden måde virkede hun alligevel lidt distanceret/tilbagetrukket/træt ... så om det var skuespil ved jeg ikke, men det tror jeg nu ikke ... måske bare tømmermænd eller også var min aftaletid (10 om formiddagen) lidt for tidligt på dagen ...

Derpå kom jeg om på ryggen og hun gik igang med økoblow ... og underligt - nok plejer jeg sku at ku mønstre en hård rejsning efter at ha slikket fisse, men der var sgu ikke helt styrke nok i banditten. Amy virkede lidt forundret over det og tænkte åbenbart at vi sku videre i teksten, for hun fandt kondom frem og med lidt fælles hjælp kom det på den halvslappe bandit.

Hun startede on top og efter lidt lækre bevægelser og kælen og slikken på hendes bryster, fik jeg langt om længe den ønskede pondus i kalorius ... fedt!!! Det var godt at vide, at den stadig er min wingman :D

Vi skiftede til doggy og ved gud, hvor ser hun bare lækker ud, når man tager hende bagfra!!!

Vi skiftede lidt mellem flere positioner og hun virkede sgu som om hun nød det, men alligevel ikke gav sig helt hen til det ... stadig lidt distance eller træthed ...

Jeg tænkte, at der nok var gået mere end half time, og to omgange ville det nok ikke blive til fra min side, så jeg tænkte, at det var tid til en god afslutning.

Jeg trak mig ud og fik kondomet af. Hun lagde mig om på ryggen og gik igang med munden og lige da jeg kom tog hun sådan en hurtig indånding med næsen - som jeg tolkede som om hun ikke rigtig nød denne form for afslutning. Der var en pænt stor ladning opsparet, og selv om hun prøvede at holde det i munden, så tror jeg simpelthen, at det blev for meget for hende - både mængden og fornemmelsen. Anyway ud kom det over banditten og så tørrede hun op med vådservietter, mens hun kom med små lyde der minder om noget man siger, når man har spist noget man egentlig ikke bryder sig om ...

Jeg fik et hurtigt bad og et kindkys på vej ud af døren.

Amy er altså ægte ift billeder, hun er lækker og virker som en sød pige, men for mig var det ikke en rigtig gfe. Der manglede kys og nærvær. 

Jeg tænker, at hvis man lige står og skal ha lettet trykket, så får man hvad man betaler for. Men hvis man mere er til gfe og mega, så er der andre der gør det på en mere girlfriend agtig og indlevende måde ;)

Amy fik oversolgt sig til mig, måske var det manglende kemi, tømmermænd eller noget helt andet ...

Amy deler lejligheden med en veninde.

Stedet: 5/10 - rodet lejlighed, der godt kunne trænge til lidt kærlighed. Lille badeværelse med bad bag ved toilettet ... så har jeg set det med ...

Pigen: 6/10 - Virkelig sprød og lækker, og tilsyneladende også nydende. Manglede bare lige noget mere indlevelse, kys og nærvær ift gfe. Drop mega ... det er hun vist ikke helt til.

Gentagelsesrisiko: 0/10 - Der er jo andre, der leverer gfe, der mere er til min smag.

Poseidon

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest umiaqse

 

 

Poseidon skrev, for 4 timer siden:

Well! Dette er min debut som anmelder, så jeg ved, at der er skeptiske læsere der vil vurdere troværdigheden. Men man skal jo starte er sted. Amy er min start.

Välkommen!

En riktigt bra anmeldelse. Ser fram emot flera. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...