Hop til indhold
TheBig

sugar-addict (københavn)

Recommended Posts

Den sugarbabe du omtaler, har altså været der i lang tid, og haft flere profiler gennem tiden. Hun er seriøs nok, men ser rigtig mange forskellige og laver ofte flere aftaler samtidigt, for derefter at vælge hvem det skal være med i sidste øjeblik, og så aflyse ( eller intet sige ) med de mindst tiltalende aftaler/tilbud den pågældende dag. Og så lyder det selvfølgelig bedre at bruge en uskyldig klassiker som at "komme i tanke om en glemt aftale med en veninde" eller andet hver gang haha, men den tror ingen vel på, ellers manglede personen nok penge stadigvæk dagene efter og et ønske om bare at aftalen rykkes lidt.  

 

Hvis du ikke har givet op på denne profil, der kører det på denne måde, så har du størst chance ved, at det er så kort og nemmest som muligt, hurtigt møde/sex og mest mulig sugar/penge for det. Og tage de afbud med der må komme nogle gange, hvor det bliver en anden den dag. Det er ikke en som er ny i gamet, men forståeligt, hvis man føler at det er spild af tid, med dem der aflyser/vælger en anden aftale, særligt hvis det er kort tid inden.

 

Den forrige profil Vanessa160, som er en profil af samme sugarbabe, måske har du bedre held ved at skrive til den. Hvorfor der nogle gange findes to profiler af samme pige, kan der jo være forskellige årsager til.       

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...