Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg ha haft både gode og mindre gode erfaringer med pigerne hos Nara, men der var nu gået et stykke tid siden sidst, indtil jeg for et par dage siden fik en SMS(uden at have bedt om det) fra ejeren om at der var kommet en ny pige der skulle være rigtig god til massage (og det der hører med).

Forventningsfuld skriver jeg tilbage, booker en tid og møder op, jeg bliver lukket ind af en petit og slank pige...det ser lovende ud.

Efter et hurtig bad kommer jeg ind i rummet, aftaler og betaler for en times massage med fuld pakke.

Lay down and I will back bliver der sagt, afslappet og spændt lægger jeg mig ned på briksen. 

Efter 6-7 minutters ventetid kommer pigen ind, klæder sig af og begynder at massere...massagen var ikke noget at skrive hjem om, andet end gnubbe frem og tilbage i monotone takt...undervejs var der ingen pirring eller andet der få lysten frem...

Hun bliver færdig med bagsiden og Turn around please...det gjorde jeg så...

Hun begynder at tørre lille manden af og starter en uengageret blow, der ikke lige hjælpe noget igang.

For at lette stemningen tilbyder jeg at massere hende lidt, hvilken hun går med til.

Jeg begynder at massere hende på ryggen og bevæger mig langsommere længere ned, men når jeg nærmere mig hendes underliv, er hun ikke mere til massagen..og vil hellere i gang med det andet.

Jeg lægger mig ned igen, hun begynder at massere lillemanden og omsider vækker livet i den og på med gummiet.

Vi bytter plads og jeg prøver på lidt forspil og berøring hvilket kan se ikke at have særlig virkning på hende..hun ligger der bare passiv og venter bare på at jeg går i gang...pyt så...jeg går i gang og bliver færdig efter ikke særlig lang tid...ingen nydelse...og en de mest kedelige og mekaniske orgasmer jeg har haft i rigtig lang tid..

Jeg lægger mig ned igen og hun begynder at tørre af...You want some water and take shower? Spørger hun Og Yes please svarer jeg, inden hun går ud...

Der er nu gået 40 minutter og jeg hverken har fået en nogenlunde oplevelse med massage eller ekstradelen for pengene..

Efter bad er jeg ud af døren...frustreret og skuffet og 1200 kr fattigere...

Jeg skriver en besked til ejeren og udtrykker min utilfredshed, hvilket jeg endnu ikke har fået svar på.

Slut herfra..

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

For nogle måneder siden havde jeg en tilsvarende oplevelse her i Århus med en pige, ikke Gigi. 
Jeg valgte at afbryde mødes efter massagen, da jeg kunne mærke på de indledende manøvre at hun helts ikke ville berøres, og slet ikke intimt, ligesom jeg helst ikke måtte kysse hendes, i øvrigt flotte, bryster. Jeg bad om at få 500 af de betalte 1000 retur, hvilket jeg, efter lidt parlamenteren med mutter, fik. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte hende lige efter hun var ankommet og fik en ok fin behandling ,uden hun havde nogen form for berøringsangst, men måske er hun ved at lide af metal træthed :) 

Jeg besøgte hende kun den ene gang, da hun virkede for ung og "piget" efter min smag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forstår ikke hvis du har fået at vide at hun er ny. Hun er bare blevet flyttet fra en af mutters andre butikker. Hun er er flyttet fra thong og det bliver hun ikke hverken ny eller bedre af. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft en lignende oplevelse hos hende. Ringe massage, ingen berøringsvillighed, mut osv. Værst blev det da jeg gerne ville kneppe hende mens hun lå på ryggen på briksen mens jeg stod på gulvet. Holdt igen ved ikke at sprede benene så meget, og brugte tiden på at massere de nok ret nyopererede bryster som man jo skal. Var helt uinteresseret i at gøre det godt for mig. Det var nok kun det at hun er så superlækker der gjorde at jeg fik den kørt til en halvforkølet afslutning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Gigi og Ice sammen i fredags. De var i godt humør og pjattede, som kun thaier kan, samtidig med jeg fik den store tur. Dog er der intet lesbian over det. De lader som om, men ok, det skal bare forventningsafstemmes.

Gigis massage nok ikke er hendes spidskompetence, men kan slet ikke nikke genkendende til "intet engagement". Jeg synes hun er toplækker og FP er mere end godkendt.

Ice er lidt for porno til min smag. Hun sutter som en drøm og kan gagge og alt det der...enormt frækt og jeg har besøgt hende mange gange, men hun er for ligefrem efter akten og spørger ind til alt muligt som jeg ikke diskuterer med glædespiger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...