Hop til indhold

Recommended Posts

Tlf 2481 0041

Det kan iøvrigt findes på 118.dk. Det er sjældent :) 

Hun er dæleme sød :wub: 

Kl var lige blevet 10 i går morges, men Joy åbnede med et stort smil, og så frisk og udhvilet ud. 

Hun er ikke ret stor, nærmest petit, uden at være modelmager. 

Det er første gang jeg har oplevet at pigen ikke er gået ud af rummet, men jeg tager tøjet af. Hun vimsede rundt og arrangerede. De der kender det bagerste rum hos Dee Day vil vide at pladsen er mere end begrænset. Som en så malende beskrev det engang. "På størrelse med en væltet telefonboks" 

Vi aftalte intet på forhånd. Hun startede blot på massagen. Den kan dårligt betegnes massage. Alt for blid, nærmest kun lette tryk og strygninger. Dog tog hun lidt fat ved nakken, men ikke noget der battede. Undervejs var der 0 pirring. Jeg kunne jo mærke hendes lækre bløde lår og lange hår, og havde sådan lyst til at blive drillet lidt mens jeg lå på maven, men nix. 

Nå efter lang tid skulle jeg vende og lidt benmassage fulgte, hvorefter hun, med det sødeste smil, spurgte om jeg ville mere. Vi aftalte FP til Århus pris. Kondomet blev hentet og kjolen faldt. Fiiiiiiin lille krop med strut bryster og laber lille mås kom frem i den dunkle belysning. Gætter på hun er lige under 30, og hun har ikke født. Hun er meget kælen og medlevende. 

Det blev til lidt overfladigt kysseri og omhyggelig udforskning af hendes krop. Hun responderede dejligt, og dutterne på hendes fine bryster så ret glade ud. Det fortsatte med oralt til hinanden. Hun er lækker og smager dejligt. Blow er med kondom, men hun er mægtig god til det. 

Nu var kyssene pludseligt blevet til regulært snaveri. Hun har samme reaktion som Beer, og Anni fra Siam engang, at hun klamrer sig til en  når juhustangen er inde. Det var yderst intenst, og hendes krop er så lille at selv jeg gamle svage mand, kunne smide lidt rundt med hende. Hun havde benene snoet godt rundt om mig, så den begrænsede sengeplads blev udnyttet. 

Det fik en ende, og jeg var meget forløst og glad. 

Kyssene var atter blevet tante :mrgreen: Men det har jeg oplevet før, og synes faktisk det er sjovt. Jeg nævnte det, og hun grinede. Hun taler et ok engelsk. 

Bad blev alene, men andet er heller ikke muligt i det lille rum, uden at sjaske hele gangen til. 

Fik krammet Day på vejen. Det var hende der havde fortalt mig at jeg skulle ringe og lave en aftale med Joy. Jeg kan rigtig godt lide Day :D

Joy fik en ny kunde mens jeg var i bad, kunne jeg høre. Hvis du læser med her, ved du nu at det var mig der havde varmet hende op ;) 

Håber du havde en god oplevelse også. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter ovenstående skriv tog jeg derop.

Plejer at nyde Day som jeg har haft flere gode timer med.

Joy som er ny på stedet er meget godt beskrevet og jeg havde en glimrende oplevelse med hende.  Vi kom det meste igennem til stor fornøjelse for os begge. Alt er med kondom.

Hvis man ikke jagter et par pornopiger er Dee Day byens bedste valg pt.

Venligst 8000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...