Hop til indhold
Gammel rotte

Kort referat af Tysklandstur...

Recommended Posts

Så kommer den lovede rapport (dog kort, og primær faktuel) fra et lyn-besøg syd for grænsen.

Besøgte Harmony som første stop efter den megen omtale. Stedet er flot og lækkert, men der mangler et spa eller en pool før man kan kalde det et rigtigt wellness sted. Hørte dog at spa skulle være på trappene. Indretningen virker ikke efter min overbevisning. Baren er for oplyst, og ikke et egnet sted at hænge ud. Pigerne opholder sig heller ikke rigtig dér, men er mest i det tilstødende lokale med spillemaskinerne. Forbi spise-stuen er der nogle lækre afkroge med flotte møbler og hyggelig belysning, men de var ikke rigtig i brug da jeg var der. Til gengæld kan jeg godt lide deres bio, den fungerer godt. Værelserne er som resten af huset lækre, omend jeg fik en seng der knirkede af helvede til... Udvalget af piger var so-so, med et par enkelte 8-9'ere på udseende-skalaen. Min erfaring er dog, at man ikke kun skal gå efter det. Ofte er de rigtig lækre en dårlig oplevelse. Jeg hyggede mig med en enkelt denne aften (skulle jo videre), og det var et meget atypisk valg for mig. En total lille-pige model, næste uden bryster. Men hun var superfræk og en tæt på GFE-oplevelse. Min konklusion er, at stedet har potentiale, men mangler stemning og atmosfære.

Jeg søgte videre på grund af den lidt matte stemning (manglede noget i forhold til aftenen før), og fik pludselig lyst til en mere moden nærmest MILF-agtig oplevelse. Gættede på, at den kunne findes på det gamle FKK-125 i Hamborg, som jeg havde set nævnt her på siden som FKK Chausse eller sådan noget lignende. Da jeg viste hvor det lå :oops: kørte jeg bare derhen :lol: Det viste sig dog at være lukket, så til dén der har spurgt ind til klubben må jeg sige, at den ser død ud.

Stadig sulten, og nu lidt irritabel, søgte jeg mod Babylon :lol: Stedet er som bekendt at de fleste industrielt og ikke særlig hyggeligt. Kendere vil vide at det ikke nødvendigvis behøver at være sådan, da Atlantis i Frankfurt jo i den grad præsterede under samme vilkår. Nå, men tilbage til stedet, så er det igen bio'en der virker bedst. Jeg samlede en underskøn kvinde op dér (hun mindede om Angle fra Nørrebrogade i slut firserne) med en perfekt krop, og gav en fed pornooplevelse med støn og skrig i bio'en. Det var lige det jeg havde brug for. :P I øvrigt var der et par danske brødre som gav den gas med champagne og 2-3 damer - måske de er her? ;) Babylon virker ikke på mig, og jeg tror jeg er færdig med stedet. Kan dog sige at området det ligger i er "lidt interessant". Der var gadepiger på én af sidevejene, og et ægte lust-hause i 4 etager med røde lygter overalt - nogen der har prøvet det? Endelig var der en fræk storbarmet kvinde der hold i sin bil med lygterne tændt og tilbød hele svineriet for 30 EUR.

Fik ikke besøgt ATMOS denne gang, men hørte at det skulle være blevet sat i stand og være "for-op-ad-gående" igen.

Inden alt dette havde jeg (aftenen før) været på besøg når den tysk-østriske grænse og besøgt FKK-Mystic http://www.fkk-mystic.at/ 8-)8-)8-) Dér fik jeg alt det jeg så manglede dagen efter i Hamborg. Stemningen var i top; halvdekadente, slutty kvinder der viser at de er klar til at lege og feste og konstant flirter - på den FEDE måde!! Indretningen er flot, og meget eksklusiv og lyset er lige dæmpet på den rigitge måde. Det centrale rum er barområdet, og det er her tingene sker og aftalerne laves. I modsætningn til de andre omtalte klubber virker bio'en ikke her, da den ligger lidt alene og gemt væk i kælderen. Der var mange mænd, måske lidt for mange, men i modsætning til hvad jeg havde læst rundt omkring, synes jeg ikke der manglede piger denne aften. Det var nærmest bare som én stor glad nøgen-fest. :lol: Jeg kommer tilbage til Mystic hvis jeg kommer på disse kanter igen.

Ps. Jeg havde 3 ture på Mystic alle med super service!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Lidt af en rundtur du fik der :)

Nu kigger vi meget på Harmony til Februar. Vil høre om du kan opdatere med pris på entre og 30 min??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lidt af en rundtur du fik der :)

Nu kigger vi meget på Harmony til Februar. Vil høre om du kan opdatere med pris på entre og 30 min??

20 EUR og 65 EUR standard uden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Nille - jeg tror bestemt du vil synes om Mystic. 8-)

Det tror jeg bestemt også :) jeg kommer ikke så tit på disse kanter :(

Var pigerne på Harmony helt nøgen eller var de iført lingeri ? Jeg har fornemmelse af at pigerne hos Harmony ikke er helt nøgen, som de er hos de rigtige FKK-klubber.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det tror jeg bestemt også :) jeg kommer ikke så tit på disse kanter :(

Var pigerne på Harmony helt nøgen eller var de iført lingeri ? Jeg har fornemmelse af at pigerne hos Harmony ikke er helt nøgen, som de er hos de rigtige FKK-klubber.

De fleste var nøgne, nogle havde fræk undertøj på mm. Synes det var som det plejer at være sådanne steder. :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...