Hop til indhold
Liderbukken

Udløsning med gavekort (Sisse i Bording)

Recommended Posts

For et par uger siden vandt jeg her på Eroguide et gavekort til Privat Diskret i Bording på en halv time, og nu var det blevet tid til at få det indløst og udløst. Jeg havde studeret deres hjemmeside lidt og var egentlig opsat på, at det skulle være en af pigerne med store babser, da jeg var i det hjørne. Enten Maria eller Roxanna. Men heldigvis var de ikke på vagt her i disse dage, så jeg måtte "tage til takke" med Sisse! Og jeg takker skæbnen for, at det blev lige netop Sisse. :P

9092e02f9f2c192aaff66c3adaaabb1f.jpg

Hos Privat Diskret ringer man og aftaler en tid. Så får man adressen og pigen venter klar og parat. Stedet er kælderetagen i et flot, gammelt træhus og indenfor er der rent og nydeligt og bollerummet er fint indrettet med en god dobbeltseng. Alt for mange steder er sengen noget juks, der enten knager og gynger eller unden topmadras, så man smadrer knæene eller får en fjeder i røven. :evil:

Ved første øjekast ville jeg nok ikke besøge Sisse. Hun er ikke en pornobabe. Hun har lange, flotte ben, en god håndfuld bryster og så er hun ret høj - 178 står der på hjemmesiden. Men hun er ikke en, man på strøget drejer nakken af led for at tjekke ud, selvom jeg kunne forestille mig at hun ser godt ud i et par stramme bukser eller en stram nederdel og et par stilletter. Men hun er rigtig sød og fræk og så ELSKER hun tilsyneladende sex. 8-)

Jeg supplerede den halve time med superfransk for 200,- kr og efter et kort besøg på toilettet, så jeg kunne gøre Liderpikken ren og vaske hænder, smed vi os i sengen. Starten var dejlig, dyb fransk til mig og efter lidt vendte Sisse sig rundt, så jeg kunne smage hende. Og her fik jeg en lille, god overraskelse - og nej, hun har ikke en pik. Sisse syntes åbenbart rigtig godt om at blive slikket og glemte af og til at sutte på Liderpikken. Så det var fedt at se hende give sig hen i nydelse. :shock:

Da vi begge var ved at være hudløse på tungerne, var det tid til at gennemføre den lokale Hubertusjagt med Sisse som rytterske og Lidderbukken som tobenet krikke. Sisse mente at den skulle have maks gas, så vi kunne nå vandgraven i højeste tempo og der blev derfor redet igennem, så det var en fryd. Men alt godt har en ende (Sisses er dejlig) og vi ramte vandgravet under højlydt stønnen og Liderpikken blev tømt. :o

Efter ridtet varmede vi ned med lidt hyggesnak og igen blev jeg bekræftet i, at Sisse er en supersød pige, der er på grænsen til det nymfomaniske. Blandt andet fik vi snakket om en fantasi, som vi begge har gået og tænkt så Liderbukken og Sisse skal nok på shoppingtur i Salling eller Magasin på et tidspunkt! :lol:

Mange anbefalelser herfra af Sisse!

** Geografi

**** Lokaler og seng

***** Sexualt håndværk

***** Kvalitet og tid i forhold til pris

***** Gentagelsesfare

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tillykke Liderbukken,

Dejligt at læse du fik en super oplevelse med Sisse :D

Sjovt at se geografien er et bedømmelse kriterium for dig, (jeg tror ikke jeg har set dette kriterium i nogen anmeldelse før :lol: )

"Når Sisse ikke kommer til bjerget - så må bjerget komme til Sisse..."

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god og overraskende anmeldelse Lider, du har ret i at hun ikke fanger øjet 1 gang, men den beskrivelse gør dog at hun er med i overvejelserne.

Lækkert med en overraskelse fra en debutant pige, og tak for at du deler din oplevelse med os.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Fik af vide af en kollega der var kommet denne fine anmeldelse af mig her inde. Så måtte da lige ind og lurer. :D

Tak for de dejlige ord liderbukken... de varmer helt ned i lillelise ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik af vide af en kollega der var kommet denne fine anmeldelse af mig her inde. Så måtte da lige ind og lurer. :D

Tak for de dejlige ord liderbukken... de varmer helt ned i lillelise ;)

Det var så lidt. Tror snart at vi skal have en tur sammen igen! :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det var så lidt. Tror snart at vi skal have en tur sammen igen! :D

det vil jeg se frem til :P:twisted: :oops:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...