Hop til indhold
Guest Servicesboy

Cuba + GP

Recommended Posts

Guest Servicesboy

Hej med jer

 

Det er ikke endeligt besluttet min nu efter jeg er blevet alene tænker jeg på og besøge Cuba, engang i Januar , jeg harcaædrig været der, men andre steder i Latinamerika , men har i prøvet Cuba, og hvordan med pigerne , pris kvalitet, specialiteter, og endeligt hvordan, kan de komme med på hotellerne eller er det tilfældigt? 

Men erfaring fra Latinamerika er blandet, på nogle hoteller er det bare et spørgsmål om pris, andre No Go , og andre steder divideret GP hotelller på timebassis

men hvordan er det med Cuba?

kh 

Sercvicrsboy

 

Redigeret af Servicesboy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Cuba er sammen med Thailand verdens største turistmål for sex. Der er masser af kvinder på gaden i Havana, som vil gøre alt for at få fat i dig og på sigt måske komme væk fra Cuba.

Hvis du ikke får direkte kontakt med kvinderne, så er det såmænd bare at gå direkte til dem og invitere dem ud. 

Cuba er et meget fattigt land, så alt efter din samvittighed, kan du formentlig få det meget billigt. 

Havana er ikke nogen billig by, i hvert fald ikke i centrum. Men ellers er Cuba billig, bortset fra billeje.

Det er sandt, at prostitution er ulovligt på Cuba som så meget andet, men turister er generelt fredere, i modsætning til cubanere.

Så tag du bare dem med på hotellet, og hvis hotellet nægter, så ved pigerne med garanti hvor det kan foregå, evt. hjemme hos dem selv. Eller flyt hotel.

Hvis du vil have en feriekæreste, så er der mulighed for at flytte hjem til hende, og måske hendes familie, hvor du så betaler for mad, gaver osv. Men du kommer langt med 1000 dkr.

Prøv at tage en kvinde/kvinder, som rent faktisk ikke har mand og børn hjemme, det er sgu lidt nederen, at de går med turister for at overleve.

Mange italienere tager til Cuba for at have sex, se evt. amatør porno på de forskellige sider. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har været der 4 x og i Havanna finder man piger overalt, sæt dig på en bar, nyd en drink og få øjenkontakt med pigen du nu lyster og lidt efter er hun din.

Ved aften tid, søg da ned i området ved havne promenaden, her vælter det sig med unge mennesker som hygger og mange som vil ha selvskab.

Du ka på de fleste hoteller i Havanna sagtens få pigen med på værelset, hun skal bare registrere sig ved ankomst i receptionen.

Udenfor Havanna, f.eks Varadero, da findes der også piger som er købelige, lige fra rengørings personalet til butiksansatte, det er bare at være charmant og fræk, så skal man nok få noget fiz på den herlige ø Cuba.

Husk dog, bvær ik nærig, de har slet ik noget og er utrolig gavmilde med deres krop når du først har fået dem med på værelset.

Jung

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...