Hop til indhold
Val Venis

Elisa, Vanløse

Recommended Posts

Jeg skal høre om nogen har været forbi hende her: https://escortguide.dk/P/elisa-sexy-young.30min-700kr-bj-without-condom.vanloese--47016.html

Jeg har to gange prøvet at få en aftale i stand med Elisa, det er ikke så lige til. Jeg havde for en 2 ugers tid siden skrevet en sen aften, for lige at tjekke om hun fortsat havde åbent. Det havde hun. Så vi aftalte et tidspunkt, og jeg mødte op til aftalt tid. To gange ringede jeg på døren, ingen respons. Ville gerne have sendt en sms, for at gøre opmærksom på at jeg var ankommet. Men min billige Alcatel bollofon var gået død. Så jeg gik igen.

Forleden dag ville jeg så give hende en chance til, da jeg var i området. Så jeg spurgte om jeg kunne komme forbi. Det kunne jeg godt. Jeg troppede igen op, og ringede på døren to gange. Og sendte sms'er hvor jeg oplyste at jeg var ankommet. Ingen der åbnede døren, og heller ingen svar pr. sms. 

Er der nogen der har haft mere held end mig? 

Hvis nogen overvejer at besøge hende, så er det en god idé at have en plan B i baghånden, for det er ikke mit indtryk at det at overholde aftaler er hendes stærkeste side. :mellow:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Richard Kimble

Der er altid muligheder med din billige bollofon! Intet er umuligt for den, som bærer viljen  i hjertet! :);)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...