Hop til indhold
Miller's Crossing

Seline - endnu en pleaser i Glostrup - wauw❤️

Recommended Posts

Jeg kan slet ikke blive træt af at besøge lejligheden i Glostrup ved det store kryds. 

I dag var det så Seline, jeg var så heldig at møde. Jamen standarden for disse piger er altså bare så høj. Barbara havde skrevet, at hun kendte Seline, og at det var top dollar. Og det troede jeg heldigvis på. 

Seline er rumæner, men boende i Tyskland. Hun er mega smuk og lækker. Alderen passer fint. Jeg havde skrevet på Whats App og spurgt, om hun ville tage jeans og en skjorte på - som på billede 10. Og det gjorde hun så. Hold kæft en figur i de stramme jeans:wub: Hendes bryster er vel en B- skål, men bestemt lækre, og så har hun bare så smukke læber, lidt ligesom Lizbeth. Åhh those lips - som @cobham ville have skrevet;)

Sexen var lidt ligesom med de andre piger i Glostrup. En pleaser uden lige. GFE helt i topklasse  Og hvilke kys:P

Endelig var hun meget nem at tale med, og hun mente, at jeg havde kønne øjne, så selvfølgelig skal hun da have endnu en anmeldelse, selvom @wildcardf allerede har anmeldt hende på fornemmeste vis. Vi talte bl.a om oktoberfest i München, som hun nu ikke havde så meget til overs for (fulde ældre mænd). Jeg kan godt følge hende her;)

Da Lizbeth er på vej hjem, og Chelly og Barbara ikke er her længere, kan Seline være et rigtig godt bud i ventetiden - vel at mærke til en helt godkendt pris:D

Miller’s 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er i det store hele enig @Miller's Crossing, dog synes jeg det ødelagde lidt af det gode stemning at jeg ikke måtte røre hendes brystvorter - overhovedet... Og tissekonen måtte jeg heller ikke røre - kun med tungen og dilleren. 

Men hun er sød og møg-lækker, en fantastisk kysser og god at snakke med. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
underdog40 skrev, 1 time siden:

Du får godt nok knaldet igennem for tiden, min ven :) 

Jamen jeg skrev jo, at jeg ville blive fattig med de tøser i Glostrup. Og jeg har ikke en særlig konto som dig;)

Nu holder jeg dog pause til midt i næste uge, hvor jeg har en aftale med Scarlett Pleasure:P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, for 1 minut siden:

pause til midt i næste uge

Javel, ja....men pas nu på du ikke glemmer hvordan man dyrker sex efter sådan en voldsom tur i cølibat :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, for 21 timer siden:

Jeg havde skrevet på Whats App og spurgt, om hun ville tage jeans og en skjorte  - som på billede 10

Der er ikke aktuelt noget billede med Jeans, og nu står der også Vanløse i ann. Er det stadig samme pige (på billederne)?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, for 6 minutter siden:

Der er ikke aktuelt noget billede med Jeans, og nu står der også Vanløse i ann. Er det stadig samme pige (på billederne)?

Det er skam stadig hende. Hun må have flyttet lejlighed. Lizbeth fortalte mig også, at hun vil være i Vanløse, når hun kommer tilbage. Samme udlejer skulle man tro  

Og du har ret. Der har aldrig været et billede af hende i jeans. Måske kun i min fantasi. Men jeg ville så gerne se hende i jeans og åben skjorte - som billede nu 9/10, og det fik jeg så lov til.  Mums. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er lidt forvirrende. I overskriften på escortguide, står der Vanløse, men i annonceteksten står der Glostrup. Jeg har besøgt hende i Vanløse i foråret, virkelig fræk pige. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik jeg også besøgt denne smukke pige. Hun er sød, smuk og imødekommende med levende øjne. Det var en udemærket halv time, men jeg havde samme oplevelse som poptrold. Der var en masse man ikke måtte (hvilket jeg selvfølgelig respekterer) og det gjorde at det ikke blev den oplevelse jeg havde håbet.

Hun skal dog have ros for en mega lækker krop og gode lækre kys. Vi havde udmærket kemi, men knaldekemien fik vi ikke rigtigt til at fungere.

jeg kommer nok ikke igen, men der er gode chancer for at I andre kan få en god oplevelse - hvilket størstedelen af anmeldelserne herover også indikerer ;-)

K

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...