Hop til indhold
Johnny Humle

SU hos Kinnaree hun opfandt massage :)

Recommended Posts

Fredag eftermiddag  var dagen hvor jeg endelig fandt noget mønt der kunne bruges på noget sjovt:)

 

Jeg har før været hos SU og hun er igen i DK for en tid. Hun er en dejlig pige .. der kan få dig i den 7 himmel. Både med massagen og andet.

Sportsmassage koster 400 for en klokketime,. 

Kommer igen så længe hun er i DK... Prisen er rigtig fin:)

 

Stedet er rigtig pænt. Dog var der en larm uden lige. 2-3 børn løb rundt lige udenfor døren op og ned ad gangen og larmede helt ustyrligt. Pisse irriterende når man er i gang med at slappe af.

Der er bad men bruseren er håbløs. Der bliver ikke sparet på olien ved massage eller B2B.. og det er sku svært at vaske af når man skal springe efter vandstrålen.

 

Kommer igen YEAHHH!

 

Jhonny 

https://escortguide.dk/P/laekker-nuru-massage-ring-og-bestil-tid-nu-ring-71630794-17803.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har ikke været hos Kinnaree længe, jeg har i perioder kommet der meget når de havde en pige efter min smag. Inspireret af indlægget tog jeg derud i aftes, da der står i annoncen at de er en flok piger i alderen 24 - 35 år. Hende der tog imod mig og udførte massagen var kraftig kvinde og sådan ca. 2 x 35 år. Så i stedet for det jeg havde planlagt tog jeg en olie massage til 300 kr. Massagen var som sådan okay, bortset fra at nogle Thai kvinder har enten hår hud på hænderne eller også kommer neglende lidt for tæt på. Med hende her føltes det i værtfald som om at hun havde sandpapir på hænderne  når hun kørte dem hen over ryggen på mig. Ca 45 minutter inde i seancen kan hun godt se at det ikke er muligt at lave mersalg med mig, da jeg syntes at sandpapir og lillemanden er en dårlig kombination. Så hun spørger om jeg vil have en yngre pige. Men nu er det efterhånden blevet rimelig sent på aftenen, så jeg prøver at fortælle hende at det skulle hun have spurgt mig om for 45 minutter siden da jeg trådte ind af døren, men så godt er hendes engelsk heller ikke at hun forstår hentydningen. Jeg står på gaden igen 55 minutter senere og kan konkludere at en time hos Kinnaree ikke er 60 minutter sådan som resten af verden har defineret det.

Jeg ved godt at jeg selv skulle have spurgt om en anden fra starten, men jeg var bare ikke godt nok forberedt og jeg troede måske lidt naivt at hun bare tog imod kunder og penge.

Redigeret af Sammy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...