Hop til indhold

Recommended Posts

Det er sgu svært at vælge. Har brugt for lang tid på at kigge efter den helt rigtige og er nu endnu mere forvirret end til at starte med. Jeg er ikke super erfaren, men leder efter en thai som kan lingam /penismassage og som også er med på at lege lidt med prostata (helst strap-on eller dildo). Sted skal være omkring København K eller Vesterbro.

Det skal være en thai hvor det ikke bliver akavet stille bare fordi jeg overlader styringen til hende. Og nej, jeg er ikke ude efter kneppedukke som bare vil have det overstået hurtigst muligt, men derimod vil jeg gerne prøve nydelsen, uden fokus hele tiden bliver på sex. Det behøver ikke at være det billigste sted på stenbroen, men jeg vil derimod gerne betale mere for den gode kvalitet

Hvem anbefaler I – en specifik person eller et sted ??? Ved godt det hele kan lade sig gøre hvis man bare siger det i telefonen, men jeg ved også at det sjældent bliver som aftalt, bare fordi man troede at der var en klar aftale, og man jo havde sagt det.

Hvis I hjælper mig, så returnere jeg med en nærmest udførlig beskrivelse af min aftale ..

/F

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Frederik - jeg er rimelig velbevandret i Kbh thai massage miljø. Og der er en del gode steder. Men det du søger er få steder at finde. Jeg har fået kassap massage adskillige gange af Sophie nu. Og det inkluderer præcis hvad du beskriver incl en skøn prostata leg.

https://escortguide.dk/P/kassap-massage.-godthaabsvej-19-frederiksberg--44419.html

tag forbi til og jeg vil næsten vædde 1 times olie massage på at du bliver meget positiv overrasket 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej MrMassageKing  .. (i øvrigt fedt navn ..  )

I mangel af bedre, - eller måske fordi jeg var monster liderlig her til morgen, så tog jeg forbi Dalya (https://annoncelight.dk/showad/235226)  i dag og det var en meget positiv oplevelse.

Det er faktisk noget af den bedste massage jeg har fået her i DK, så det var absolut godt. Hun er ikke en skøn thai pige på 50 kg som man har lyst til at hoppe på, men som skrevet, så var det heller ikke den primære formål i dag

Og ja, lingram/Prostata/Dildo var en del af underholdningen, og det var ret godt. Faktisk ret godt ...

/F

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...