Hop til indhold
Kokkefar

Sexy moden lady

Recommended Posts

Hvis det er hende, der kaldte sig mode sexy lady, du tænker på (og det er det sikkert), så kan jeg kun give dig ret i, at hun var fænomenal. Sidst jeg havde kontakt med hende er fem år siden, hvor hun svarede mig, at hun ikke havde fundet et nyt sted, og var i tvivl om, hvorvidt hun ville starte igen, så hun må nok betragtes som fortid - hvor ærgerligt det end er.

siden har jeg haft gode oplevelser med Mette på Østerbro, men hun er flyttet til Østjylland, så det er også stoppet. Et par besøg bod Vickey i Valby, men hun errejst ud af landet, så også det er forbi. I juni besøgte jeg Emma i Gentofte. Hende regner jeg bestemt med at skulle se igen.

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Emmadarling/

 

Jeg håber du kan bruge mine links til noget. Hvis du hører noget om moden sexy lady, så er jeg meget interesseret i at blive delagtiggjort i det.

Hilsen WG 

Redigeret af warmgun

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har sendt mails til hende flere gange, sidst i 2020 og har aldrig hørt fra hende igen. Hun var en fantastisk elskerinde men tror desværre at hun er stoppet for good

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...