Hop til indhold
wildcardf

**Beauty Seline ** NEW in Glostrup !!100% real pictures

Recommended Posts

Hej drenge - og piger...

Siden jeg besøgte Vicky, sidst hun var her, har jeg holdt øje med hvem der var i Glostrup og om der var noget "nyt og spændende" på menuen...

Det var der så - Seline en flot pige og med en krop der nærmer sig Barbara og Diana - en petit pige der er både sød, smilende snakker godt engelsk og har den lækreste krop og de lækreste øjne...

Jeg var ikke helt sikker på om hun var min type da jeg ankom, men den tvivl jeg havde blev så absolut gjort til skamme...

Det startede med det obligatoriske bad og da jeg kom tilbage fra badet kom hun hen til mig, gned sin lækre krop op af min og opfordrede mig på den lækreste måde - noget der absolut var en succes hos min bedste ven.. ..

Jeg benyttede lejligheden til at kysse hende på halsen, samtidig med at mine hænder kærtegnede hendes lækre velsiddende bryster og langsomt gled min ene hånd længere ned - noget som Seline tilsyneladende nød, hvilket de små lyde hun kom med bekræftede... Hun gik derefter på hug foran mig og begyndte på et super lækkert blowjob, hvor hun skiftevis tirrede og drillede mig med sin tunge op og ned ad skaftet og omkring hovedet, for derefter at tage den ind i munden til et dybt og vådt blowjob... Det gjorde det ikke mindre frækt at hun hele tiden holdt øjenkontakt og tydeligt aflæste hvad der tændte mig mest... Til sidst måtte jeg stoppe hende, da det ellers ville få mig til at komme og jeg sagde til hende, at nu var det hendes tur.

Hun kiggede på mig, smilede og lagde sig ned på sengen... Hun har bare den lækreste krop og undervognen er på samme niveau - wow hvor er hun lækker og hun lægger ikke skjul på hvad hun nyder og hvordan hun bedst kan lide det på en måde, der virker så naturlig og lækker hvilket et stigende fugtighedsniveau så absolut bekræftede. Der gik ikke lang tid før jeg tydeligt kunne mærke at hun var ved at komme, så nu var det min tur til at pirre og drille hende... Hun kiggede mig i øjnene og sagde at jeg skulle få hende til at komme . og helst lige nu..! Den opfordring kunne jeg ikke stå for, så jeg begyndte at bruge min tunge skiftevis først langsomt, så lidt hurtigere indtil jeg kunne mærke på den måde hun pressede sit underliv mod mit ansigt, at nu kom hun - og det skal jeg love for at hun gjorde..  Først var det som om hendes krop stivnede, så begyndte hun at ryste over hele kroppen og stønne på den lækreste måde, samtidig med at hun roterede sit underliv og pressede mit ansigt mod sit skød og så kom hun, så jeg ikke var i tvivl om at det var ægte.. Vi måtte derefter holde en mindre pause, da hun var så følsom at hun hoppede ved den mindste berøring, hvilket vi grinede af begge to...

Så var hun klar igen og hun sikrede sig at jeg var kampklar, gav mig kondom på med munden, hvilket hun gjorde ganske fortrinligt med fuld øjenkontakt og derefter satte hun sig op på mig og begyndte at ride mig - først langsomt og så hurtigere og hurtigere indtil jeg måtte kapitulere da jeg kunne mærke at nu kom vi begge to samtidigt - mig med et brøl, der efterfølgende fik os til at grine.

Hun er så absolut en GFE pige og var så lækker og behagelig at være sammen med, at det var én af de sjældne første gangs møder, hvor jeg gik  med et kæmpe saligt smil som var flere timer om at forsvinde.

Pigen - helt klart 10 - billederne er 100% hende og hun har de lækreste sovekammer øjne...

Ydelsen - 10 - en virkelig lækker pige der giver sig selv 100% og selv nyder det..

Stedet - dejlig diskret, hvis man går op i det og pænt og rent..

Så alt i alt så kan jeg så absolut kun anbefale hende til dem, der som mig er til de petit babes, med en ægte og lækker krop..

Et link:  https://escortguide.dk/P/-beauty-seline-new-in-glostrup-100-real-pictures-48914.html

God fornøjelse drenge og pas godt på hende, så vi ser hende igen..:D

wildcardf

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Barbarasmile1

 

She is the real deal! 

Go girl :D

Redigeret af Barbarasmile1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Barbarasmile1
Barbarasmile1 skrev, 1 time siden:

 

 

Redigeret af Barbarasmile1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte hende i sidste uge, og kan 100% bekræfte @wildcardf lovprisning. Hun åbnede døren i undertøj og høje hæle, og de lange smukke ben går altså hele vejen op til den lækreste numse. Har sjældent fået en varmere velkomst. Hun kun kan virkelig kunsten sloppy blowjob uden hænder og deepthroat til top karakter. For mit vedkommende endte vi med cim, og det gjorde hun fantastisk, mens hun lå på alle fire mellem mine ben og sendte mig et frækt blik. På vej ud af døren fik jeg lige et vådt kys på munden med på vejen - hvilken indlevelse! Jeg sad og blev horny igen i bilen på vej videre, bare fra at tænke tilbage på oplevelsen!

Vær sød ved hende :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...