Hop til indhold
Ubeskriveligt

New in city.Diana. GFE from real model.

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/new-in-city.diana.-gfe-from-real-model.-48630.htm

Serlvom hun har sidste dag i dag, fortalte hun mig med et stort smil, da jeg besøgte hende for et par timer siden, fortjener hun alligevel en tråd . Vi kan jo så kalde den hendes afskedstråd, da hun også fortalte, at hun ikke regnede med at komme tilbage til DK.

Havde luret på hende et stykke tid og fandt lejlighed til at besøge hende i dag. Lidt hurtig sms frem og tilbage og fik lavet aftalen. Adressen på ydre Vesterbro lå heldigvis ikke langt fra hjemmet. Hun åbnede døren i lækkert lingeri ,der viste hendes sprøde lækre krop frem på allerbedste vis. En lækker stram men også flot pige på 19 år virker meget stille og rolig og naturlig.

Hun spurgte hvor lang tid og jeg havde besluttet mig for en time, da jeg så hende og 1300 bobs skiftede hænder. Fik tøjet af og lagde mig på sengen hvor hun kom ned og begyndre at fyre heftige tungekys af der hurtigt fik gang blodomløbet. Så begyndte hun på superfransk, og jeg skal lige love for det er noget hun kan til perfektion. Det blev lige pludselig svært at holde sig tilbage men samtidig måtte man bare ligge og nyde det til fulde.

Efter et laaaangt blow fik jeg vendt hende lidt om og slikkede hendes lille lækre mis og det var bestemt noget hun kunne lide. Meget passioneret er hun, og man er ikke i tvivl om hun selv nyder sex en hel del.

Jeg vil ikke komme ind på så meget mere blot konstatere, at det var den bedste GFE sex jeg har fået i år, og selv mine tidligere kærester ville have svært ved at leve op til Dianas hede kys  og GFE sex hvor man næsten glemmer alt.

Som sagt hun rejser i dag, så I skal være hurtige, hvis i skal nå hende, men når I hende, vil i ikke fortryde det :)

Stedet:8 fin lille lejlighed og stor seng. Rimelig diskret indgang. Nemme instruktioner.

Sprog: 5 hun kan til husbehov og forstod det jeg sagde på engelsk

Krop: 10 spændstig ung krop små faste bryster - Alt sidder som på en 19-årig.

Blowjob 10 Det kan hun bare

Sex: 9 Alt det vi prøvede sad lige i skabet.

Berøringsvenlig 9 

Serviceminded 10 og med plads til at man også får lov at tilfredsstille hende ;)

 

Tak for kaffe.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg fik også lejlighed til et impulsivt besøg i dag især begrundet af de fine anmeldelser og det faktum, at hun forlader Danmark i morgen. 

Jeg er meget enig i, hvad trådstarter skriver og kan supplere med, at hun på forespørgsel ikke kunne sige, om hun ville komme tilbage. Men lur mig - der er gode penge at hente i Danmark. 

Diana er en meget speciel pige. Bestemt ikke almindelig. Lidt svær at føre en samtale med. Meget ligefrem. 

Hun er iøvrigt 21 somre, men who cares?

Og sex - det kan hun sgu:wub:

Bedste GFE - nej måske ikke sammenlignet med pigerne i Glostrup (Chelly, Barbara og Lizbeth) og Valby (Matylda og Katrynaaa), men til pengene formidabelt. 

Jeg følte mig ærlig talt lidt flov over kun at betale 700 kr. for en fuld pakke på 30 minutter med en ung godte som hende og fortryder, at jeg ikke lagde lidt ekstra. 

Men det kan jeg jo gøre hvis og når hun vender tilbage. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...