Hop til indhold

Recommended Posts

Fik i dag besøgt det nystartede ( 14 dage siden ) massage sted i Fuglebjerg. 

https://escortguide.dk/P/nye-aaben-thaimassage-i-sjaelland-fuglebjerg-naestved--48717.html#&gid=1&pid=1

Stedet er et lidt slidt gammelt hus i villakvarter, og nok ikke et sted hvor man skal komme mens det er lyst og godt vejr. Der var masser af naboer der sludrede over hækken og en håndværker i forhaven som var ved at sætte hegn op.

Huset indenfor er godt slidt, men rent og rene lagner/håndklæder, og mon ikke det får en tur også mens de er i gang med renoveringen. Der er MEGET lydt og man kunne hører snakken og larm fra køkkenet trods musikken. 

Massagen, tog en time B2B med afslutning 1.000 kr. og det var som fin nok og pigen var klart over middel i forhold til standarden her på Vestsjælland. Thai "tynd" og naturlige bryster og god fast hud, sikkert omkring 28-30 år gammel. Så kun den ene pige på stedet, men der var flere, da der er flere værelser og der kom kunder mens jeg var under behandling. 

Kommer jeg igen ? ja, det tror jeg at jeg gør, da selve pigen og hvis standarden på dem er sådan fremover opvejer det lidt udiskrete og kedelige sted. Udvalget her i området er jo nærmest ikke eksisterende desværre. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er 99% ikke pigerne fra billederne du finder på stedet da de er tyv stjålet fra Nightwish gruppen på Soi 6 i Pattaya.

Men tag en tur til Thailand og Pattaya og smut forbi Seduction, Pussy Club og Nightwish barerne så er der en chance for at du finder 3 af pigerne

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest naughtypatrick

Tanya er skam ægte nok, den anden kan jeg ikke svare på. Hun har før i Hillerød. Sød og lattermild pige, der giver god massage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Dan Mark
naughtypatrick skrev, for 16 minutter siden:

Tanya er skam ægte nok, den anden kan jeg ikke svare på. Hun har før i Hillerød. Sød og lattermild pige, der giver god massage.

Tanya, er vist også først lige kommet på med billede..

Men ja glade piger, Men det er jo derfor man kan lide Thai, De er som regel altid glade :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi i dag, og tænk om ikke den håndværker stadig er i gang med hegnet foran huset, her 2 uger senere...:D

Blev betjent af Anna som er en utrolig smuk pige, som faktisk kan massere, så bliver nok 1½ time massage ved næste besøg, og ikke bare 30 minutter som i dag, skulle bare tjekke stedet ud jo.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...