Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/sexet-sabrina-storbarmet-latina-varm-i-frederiksberg-aaben-24timer-48471.html

Ringede første gang til Sabrina en aften fordi jeg var på og søgte på Frederiksberg. Det var faktisk derfor lidt eb tulfældighed, men en heldig en.

Hun bød mig velkommen kort efter og billederne er vellignende. Der er et par uger siden. 

Sabrina er fra Colombia og jeg besøgte hende i en rimelig kælder der befinder sig inde i gård med lejligheder - bag en port+dørtelefon. Ikke super diskret, men ikke et stort problem efter mørkets frembrud. Nogle vil sikkert kende stedet, jeg har ihvertfald været der før for år tilbage med en øst europæisk pige. 

Jeg har været der to gange og tog første gang en kort tur med fransk og dansk. Sluttede dejligt doggystyle. Anden gang betalte jeg mere, men endte med at "nøjes" med fransk, fordi det er hun helt vild til. Sabrina smasker og sutter sig igennem et blowjob, med massere af øjenkontakt og deepthroater helt vildt. Hun vil virkelig gerne give en oplevelse og jeg tror faktisk der er en del lyst udover business. Jeg tænkte flere gange undervejs at om lidt må jeg da knalde hende, men blev bare opslugt af nydelse.

Hendes bryster er store og flotte. Sabrina er af figur en flot kvinde og ægte latina. En anbefaling til dem der er vilde med sydamerikansk sexualitet, men også klart for et fantastisk blowjob. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Det er lidt af en kraftig trunte på billederne, men ikke helt uinteressant. Hvad er prislejet?

Er stedet ejendommens cykelkælder, hvor viceværten har indrettet et bollerum??

Husker et lignende sted i Ishøj.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Default User skrev, for 3 timer siden:

 

Det er lidt af en kraftig trunte på billederne, men ikke helt uinteressant. Hvad er prislejet?

Hun er absolut ikke noget nips, hvilket ellers normalt er noget, jeg er yderst forfalden til. Men efter nogle gode anmeldelser, tog jeg også chancen med hende. Og i guder hvor jeg ikke fortrød det...

Som @PandorasBox også skriver, er hun alt, alt for vild til at sutte pik. Jeg har omkring 60 GP'er på balkortet, og jeg synes normalt, at BJ er...okay. Men så heller ikke mere. Den navnkundige Roxana gav mig med længder det bedste blowjob, jeg havde fået. Indtil jeg mødte Sabrina. Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte. Jeg har en pik, der er til den store side, og hun deepthroater som en champ.

Jeg fik hende på et tidspunkt lagt på ryggen med hovedet ud over sengekanten, så jeg kunne kneppe hendes mund. Efter lidt tid trak jeg pikken ud af halsen på hende og gav hende mine boller i munden, så hun kunne slikke dem. Det gjorde hun godt i et par sekunder, hvorefter hun trak mig længere ned, og begyndte at slikke mig i røven...det var altså derfor hun kom ud til mig i badet og sørgede for at sæbe min pik godt ind og vaske mig grundigt i røven! :D Puha, det var noget, jeg kunne lide!

Jeg havde aldrig prøvet at blive slikket i røven før, men har fantaseret omkring det, så jeg lagde mig på alle fire med røven i vejret og ansigtet i madrassen, og så gik hun ellers bare i gang med at tungekneppe min røv, mens hun gav min stenhårde pik en tur med hånden. Tror ikke at jeg har været så liderlig i mit liv før som dér. I hvert fald ikke med en GP. Jeg fik hende også væltet om på alle fire og slikket hendes røvhul godt og grundigt.

Vi var også omkring doggy og missionær, hvilket var fedt, men det er hendes mundarbejde, der er second to none. At hun naturligvis giver samme service til andre herrer, vælger jeg lidt at ignorere. Især fordi hun samtidig giver de vådeste tungekys. Men da jeg tog et efterfølgende bad, kom hun ud og skyllede sin mund grundigt i noget mundskyl, så det vil jeg have i hovedet, næste gang jeg snaver med hende.

Eneste minus ved mit besøg hos Sabrina var, at hun trods mine høflige protester snød mig for omkring 20 af de 45 minutter, jeg havde betalt for. Det var nok noget, der normalt ville gøre, at jeg ikke ville besøge hende igen, men det var simpelthen så intens og vild en oplevelse, at jeg bare må tilbage. Jeg havde følelsen af, at jeg kunne tillade mig alt med hende, og den fornemmelse gør mig bare så helt utroligt liderlig. Især fordi hun tydeligvis selv var tændt og med på det hele. Puha. Jeg må tilbage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Default User skrev, for 3 timer siden:

 

Det er lidt af en kraftig trunte på billederne, men ikke helt uinteressant. Hvad er prislejet?

Er stedet ejendommens cykelkælder, hvor viceværten har indrettet et bollerum??

Husker et lignende sted i Ishøj.

Jeg forstår godt din tanke om billederne, men kraftig er ikke det ord jeg ville vælge. Hun er rigtig nok ingen spinner og man skal have kunne tænde på en kurvet latina, men så får man også noget retur.

Prislejet er meget normalt syntes jeg, startende ved en plov for et kvarters tid. YMMV, men hun var rimelig nem at kommunikere med på SMS.

Det er en kælder med en trappe der sikkert kunne anvendes til cykler, men uden dog at have kigget mig meget omkring, så ligner det ikke et hurtigt fix-fax. Der er bad osv. samt adgang til dørtelefon til gårdens port.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Morabito skrev, for 8 minutter siden:

Eneste minus ved mit besøg hos Sabrina var, at hun trods mine høflige protester snød mig for omkring 20 af de 45 minutter, jeg havde betalt for.

Jeg kan forstå at det er en fejl fra min side at jeg ikke har besøgt hende de seneste par år. Dengang vel en 5-6 gange. Det tyder på at hun er blevet mere "vild" med tiden. Også dengang var hendes mundarbejde godt, selv om det egentlig ikke siger mig så meget (udover dybe kys, som hun også var champ i dengang), og det med bad/fælles bad var også på menuen dengang.

Grunden til at jeg responderer her er at jeg i alt fald dengang absolut ikke blev snydt med tid, oftest gik det 20-30 minutter over ved 1-times-besøg, så det genkender jeg slet ikke. Hun havde aldrig travlt med at få folk ud, hun skulle også selv have det hele med. Kunne måske mistænke at hun er temmelig hængt op med den megen hype om hende her på det seneste.

PS: Nogen mener hun er kraftig/fed, den tror jeg ikke på, hun er en lækker trivelig sydamerikaner, lige til at sætte tænderne i...:P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Tatra skrev, for 4 minutter siden:

Hun havde aldrig travlt med at få folk ud, hun skulle også selv have det hele med. Kunne måske mistænke at hun er temmelig hængt op med den megen hype om hende her på det seneste.

Nej, det kongruerede heller ikke med resten af besøget, hvor hun bare gav sig 110%, så jeg blev vildt overrasket over, at hun ville have mig til at afslutte før tid. Hun undskyldte det netop med, at hun havde haft helt vildt travlt den dag. Men jeg skal som sagt tilbage. Hun er virkelig noget særligt.

Hun er vist i øvrigt den første latina, jeg har besøgt, men det virker som om mange folk herinde synes, at piger fra Colombi/Venezuela/Brasilien m.m. er helt vilde. Kan I genkende dette, og kan I i givet fald anbefale mig andre piger herfra? Selvom Sabrina også er sød, er jeg ikke ude efter søde piger - jeg er klart til vilde tøser, der kan virke seksuelt skøre og lader sig rive med, når vi leger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er også med i fanklubben for Sabrina - har anmeldt hende et par gange, og kun meget positivt.

Det fantastiske er også at hun er for for længere perioder og kommer regelmæssigt igen.

Grunden til at hun kan virke lidt tæt er at hun faktisk er utrolig lavs. Prøv lige at tjekke hendes højde og så med hendes super latina strut røv, (den gav jeg meget opmærksomhed i aften,) og hendes f-Skål? Det stikker altså mere ud på en petit/lav pige end en stor høj Latina. 

På en måde kunne man godt tænke sig at tror at den fantastiske GFE service med dybe våde tungekys og  med hendes super Duracel deep blow, og 'mon Amora' til afslutning, kun er ens egen oplevelse - men jeg kan jo se at hun giver den service til alle. Har være nysgerrig på om hun netop også kunne mestre pikke til den store side som @Morabito, min er vidst lige under gennemsnit, er interessant ift at vide om hendes skills. Det er altså så super fræk, bare at komme i bund i halsen. Hun er sku en champ, da der af og til kommer lidt refleks lyde, når det er dybt, og at hun bare kommer så hårdt igen, og presser ens røv i retning mod hovedet.

I dag gik jeg over tid, efter mine sædvanlige 30 min - men har nemlig også prøvet at være færdig før tid, men kvaliteten i oplevelsen er altid retfærdiggjort af en ret rimelig pris med meget stor service.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæsten skrev, for 2 minutter siden:

God service og dejligt blow, men en lille prop er hun, glem alt om 69 hvis du er mere end 180cm og ikke er hypermobil :rolleyes::P

Kommer sku an på hvor lang din pik er :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Vildsvinet skrev, for 1 minut siden:

Kommer sku an på hvor lang din pik er :-)

Hun er til deepthroat, så hun skal til roden alligevel ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæsten skrev, for 20 minutter siden:

Hun er til deepthroat, så hun skal til roden alligevel ;)

Ikke så meget mere flue knep herfra. Men en 69’er er gennemført selvom den ikke kommer til roden.

Og hvis du er 180 eller derover... still dig op, og vend hende på hovedet, og brug tyngdekraften... med to kraftige ryst er jeg sikker på hun folder sig ud og helt ned over din pik mens du fint kan slikke hende samtidig. Stående 69 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kæft, jeg tager alt, hvad jeg har skrevet om Sabrina i mig igen. Hold jer langt væk fra hende, drenge. Hun er forfærdelig...

 

 

 

(Jeg har de sidste tre aftener ikke været i stand til få en aftale i hus med hende. Hun har simpelthen for travlt. Så meget for at rose kvindens fuldstændig fantastiske evner ud i piksutning :D)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Morabito skrev, for 2 timer siden:

Kæft, jeg tager alt, hvad jeg har skrevet om Sabrina i mig igen. Hold jer langt væk fra hende, drenge. Hun er forfærdelig...

 

 

 

(Jeg har de sidste tre aftener ikke været i stand til få en aftale i hus med hende. Hun har simpelthen for travlt. Så meget for at rose kvindens fuldstændig fantastiske evner ud i piksutning :D)

Glæd dig da på hendes vegne hvis det er så vel at biksen er fuld, eller også tager hun bare nogle dages pause,

 

hviler halsen :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Vildsvinet skrev, for 17 timer siden:

Glæd dig da på hendes vegne hvis det er så vel at biksen er fuld, eller også tager hun bare nogle dages pause,

 

hviler halsen :-)

Det var nu også mest ment som en joke. Jeg under hende skam al den succes, hun måtte få. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...