Hop til indhold
nordjyde_34

Amazing Kimberly - hun er stadig fantastisk

Recommended Posts

I fredags havde jeg et kort stop i København, mellem to flyvninger. Jeg havde egentlig søgt i efterlysninger efter forslag til piger i nærheden af lufthavnen. Desværre var der ikke rigtig nogle bud, der faldt i min smag og jeg kontaktede derfor Amazing Kimberly, som jeg har haft escortbesøg af før. 

Kimberly bor ikke så langt fra lufthavnen (12 min med taxi), og passer derfor perfekt til et besøg, i ventetiden mellem to fly:) Jeg havde inden besøget en rigtig god dialog med Kimberly om mine ønsker, tidspunkt osv.

Jeg går altid efter en pige der giver en GFE oplevelse, og det levere Kimberly til fulde. Der er masser af kys, god tid og bare et dejligt selskab. Derudover er det jo et kæmpe plus,  at Kimberly også efter min mening er en utrolig flot pige. 

Jeg lånte bruseren til en hurtig afvaskning inden vi startede. Jeg har af en eller anden grund svært ved at holde en erektion når jeg får et kondom på. Derfor havde jeg på forhånd fortalt Kimberly om dette, og vi brugte derfor tiden på, at øve vores fransk kundskaber, kysse og nusse hinanden. Praktiseringen af fransk, er virkelig en af de ting der tænder mig, og jeg elsker at slikke. Men det er virkelig sjældent, jeg har set en fisse som er så flot, glat og silkeblød som den jeg smagte her. WOW:wub:

Kimberly giver også et dejlig blow og jeg måtte flere gange fortælle at hun skulle slappe lidt af. Hvilket hun gjorde, og det virkede faktisk til hun nød at drille og tirre mig lidt. Efter vi begge var kommet blev det tid til en dejlig massage inden afgang tilbage til lufthavnen og videre ud i den store verden.

Link til Kimberly: https://annoncelight.dk/showad/230667

Kommer jeg tilbage? Ja, det gør jeg helt sikkert:D eller også må hun komme forbi mit hotel næste gang jeg har en overnatning...

Del dette indlæg


Link til indlæg
jensen6 skrev, for 2 timer siden:

Hvad koster sådan en tur?

Hun ønsker vist ikke offentlige priser, hun ligger i den dyrere ende af skalaen. Hvis du søger grundigt er der vist et enkelt tal eller to at finde. Fx her:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er helt rigtigt, at kimberly ligger på en højere pris end gennemsnittet i København. 

Men hvis man ønsker kvalitet, koster det som regel også lidt ekstra. For mig handler det mere om at møde en pige, som giver mig nærvær, kys, er smuk og dejlig at være i selskab med, end om jeg kan sparre nogle 100 kr. Det er for mig fuldstændig irrelevant, når først man møde Kimberly;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...