Hop til indhold
Casper_

Gudinden fra Letland (Vitalina dream girl)

Recommended Posts

Først det vigtigeste: https://escortguide.dk/P/vitalina-dream-girl-48745.html

Såååå blev det vist min tur til igen at give en lille anmeldelse, det er efterhånden et stykke tid siden, jeg har givet en (i andre har jo gjort det sååå godt)….

Det skulle have været et besøg  i går tirsdag, men  lige som  jeg aftalte en tid med Vitalina så måtte jeg aflyse da jeg blev  kaldt til  bage på job det kan jo ske ikke med min gode vilje..  det er noget skidt med det her danske sommervejr, med alle de frække danske piger man ser på sin fært, og dem man normalt besøger har ferie eller er overbooket..

Aftaler med den søde pige at jeg mindst skal have 30 minutter, og hun meget gerne måtte klæde sig i kjole og kniv skarp rød læbestift. (vi har vel alle et eller andet som vi lige tænder ekstra ´meget på Smiler)

Stedet er nemt at finde( ved siden af min  gamle folkeskole så  er lidt kendt i området)

Lejligheden er ikke det mest pæne…men hold nu op  det er pigen sku..  hun åbner op i en lækker kjole lækkert langt år, kæmpe smil og kniv skarp rød læbestift. Ja drenge det er hende på billede, små dejlige ultra bløde ung pige bryster lille måske lidt for lille røv men pyt jeg skal ikke klage... (eller det gøre jeg jo nu nok bare lige lidt) kommer ind og pengene bliver givet, tøj får plads på en stol og imens ligger hun bare på sengen i kjole, kæmpe smil og med hånden på sine bryster og bare ser jeg klæder mig af.  hvor ledt hvor sexet. Kommer ned til hende..  får et kæmpe tunge kys (her er desværre endnu et lilleminus hun er ryger, ikke at hun lugter af røg. Men tandpastaen kunne ikke helt skjule det..  jeg får lov at slikke hende med det samme..  vræk velduftende fisse med dejlige fyldige læber, jeg tror jeg kunne have brugt mindst 30 minutter bare på at vær eder nede, slikke hendes dejlige fisse... mens mine hænder var på de smukke bryster… jeg er ikke til  blowjob, så 69 kom aldrig  på tale..  vi starter i Cowgirl... hun får selv lov til at styre hvor dybdt jeg skal gå så vi kysser lidt men efter et stykke tid med blide stød..  sætter hun sig selv op og jeg kan mærke jeg går i bund og hun niver mig dejligt i brystvorterne. mmmmm hold nu op..  efter nogle hårde stød .. griner vi begge af sengen som siger ret sjove lyde ikke bare den sædvanlige pibe/knirke lyd mere som   ja noget helt andet…  så er det tid til stilling skift.. hun kommer på siden og ja den stilling i saksen ..  og her kan man virkelig se hendes smukke ungpige bryster gynge dejligt og frækt.. og mmmm jeg kan mærke jeg er ved at komme .. og siger det..  hun spørger om jeg  vil komme på hendes krop og jeg  siger ja..  .. vi skifter til revers cow girl.. og her måtte jeg  så  tag ordne i mig med hendes..  lidt fedtfattige røv .. wauuu  det ser frækt ud at se hende kneppe mig i den stilling .. og lige indne je g helt kommer .. så hopper hun af.. . .. kondomet af hendes ryg ned på min mave, og så onanerer hun mig ellers til udløsning så jeg kan mærke jeg sprøjeter delvis op på hende og ned af mine egne inderlår... med et fast greb med armene om hendes bryster.. . kommer jeg igen .. helt sikkert…  jeg er allerede klar til en omgang mere..

 

Hun er super sød at tale med.. nem at tale med.. taler godt engelsk .. og russisk men her kan jeg så ikke være med 

god kamp drenge. .

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Casper_ skrev, den 7.8.2019 at 14:36:

vræk velduftende fisse med dejlige fyldige læber

Tak for en fin anmeldelse! ift læber.. Er det så fyldige indre el ydre ? :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

I just had 90 minutes with Vitalina on an outcall.

I second what Casper said about her, she's a lovely young girl! The photos are for sure (but they are professional photos, so don't expect quite the supermodel on your doorstep, but you won't be disappointed).

She's 22 years old has a kinda "teenager" body, small breasts, small bum.

She enjoys sex, especially if you take the time to do it well, and enjoys a good conversation. She's easy and pleasant to talk to. She is multi lingual as Casper said, English, Latvian, Russian, and, as it turned out when she saw my tattoo, Polish too! I do like a cunning linguist!

Redigeret af gigawatt

Del dette indlæg


Link til indlæg

She looks really hot n sexy. Is her place easy to find, walking distance from the central station? Does she live alone or with friends...i was thinking about the possibilities for threesome:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var en tur forbi denne tøs i lørdags.

Er måske ikke lige så imponeret som trådstarteren.
Men havde en rigtigt god times tid med hende.
Hun giver et rigtigt god BJ, men eller når det kommer til resten så var hun ikke rigtigt på top.
Er lidt Taryn Manning feeling over hende men på en god måde (ikke som orange is the new... mere 8 mile)

Stedet hmm, nemt at finde parkering, seng (ja det var der, skulle jeg sove på den, nej) Badværelse bruseren er kopplet til håndvasken, need I say more. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, den 7.8.2019 at 17:49:

Super fin anmeldelse.

Men hvor holder hun til?

2100 lader det til.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej alle,

Tilbragte en time med Vitalina i går. Alt inkl. Hun går til den på det orale og nyder det gensidigt. Faktisk var det virkeligt frækt. Og reverse cowgirl hvor man ser ens bedste ven omsluttet af de fyldige skamlæber er et syn for guder. En af de bedste oplevelser og gentagelse er mulig - hvilket sker utroligt sjældent for mig. Mia (Den skønne) er undtagelsen.

Vitalina er en sød og køn pige. Nærværende. Fortjener at blive besøgt og passet på.

Link  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...