Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte for nyligt Maya i Ørestaden, på grundlag af hovedsageligt gode anmeldelser på forskellige boards og de, efter min mening, ret gode billeder af hende. :-)

http://www.gomorra.dk/annonce/maya-escortzeeland-my-placeorestad

Stedet var let at finde og lejligheden var pæn, ren og moderne.

Jeg blev modtaget ved døren af Maya iført lidt kedeligt joggingtøj og hun virkede desværre ikke specielt oplagt og imødekommende, på trods af at det var relativt tidligt på dagen.

Jeg kan nogle gange være lidt nervøs i disse situationer, hvilket kan gøre mig lidt akavet og stille i starten, hvilket Maya påpegede lidt hårdt, at hun absolut ikke brød sig om – det gjorde ikke rigtig stemningen bedre, men jeg gjorde mit bedste for at live lidt op og ikke virke så nervøs. :-)

Nå men, penge skiftede hænder og vi blev enige om 1 time inkl super fransk til 1500 kr.

Jeg kom ud af mit tøj og Maya kom tilbage ind i værelset au natural – og det må siges i hvad Maya manglede af entusiasme og ”servicemindedness”, gjorde hendes fantastiske krop ret godt op for. :-)

Hun er slank og flot med rigtig dejlige naturlige bryster – lige et udseende efter min bog. Jeg er faktisk normalt slet ikke til tattoos (det kan decideret være et turn-off), men Maya’s ene tattoo var faktisk rigtig flot og forstyrrede ikke mine puristiske tendeser. :-D

Maya startede ud med lidt udemærket superfransk til mig, hvor efter jeg gled ned mellem hendes ben og smagte på hendes safter. Dette stod på ret længe og hun leverede en ganske overbevisende orgasme – som fake eller ej – løftede stemningen en smule.

Herefter var der sex i diverse yndlings positioner, akkompagneret af lidt tantekys.

Efter seancen sluderede vi lidt, men det var desværre også en smule akavet og underligt. Hun nævnte dog at hun kommer fra Rumænien.

Alt i alt, var det ikke decideret en dårlig oplevelse, og måske havde Maya bare en dårlig dag eller så klikkede vores kemi bare ikke, men jeg vil desværre nok ikke vende tilbage. Og jeg siger desværre, da jeg virkelig nød denne unge piges smukke og lækre udseende – men det er desværre bare ikke helt nok. :-)

Maya kan findes også findes igennem http://amazing-girlz.com - et ”bureau” som jeg kan forstå fra tid til anden også huser andre rumænske piger. Jeg har tidligere besøgt andre piger hos dem, som dog ikke er der længere, bl.a Mary (som også var en lidt blandet oplevelse) og Veronica (som var en af de absolut vildeste og bedste oplevelser jeg har haft)

Måske har andre bedre held med Maya end mig. :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder som om hun har haft en dårlig dag.

Hun ser ellers lækker ud på billederne og jeg kan specielt godt lide hendes bryster. :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...