Hop til indhold
Guest Thai-fan72

Cheewa massage.

Recommended Posts

Guest Thai-fan72

Jeg er egentlig skide sur på mange af jer, så I fortjener ikke en anmeldelse.  :P I har nemlig for 3. gang i træk underholdt Tina fra Valby, hvor jeg ville have besøgt hende. Og jeg havde sat mig ret meget op til det. 

Prøvede alternativt Namphet, og vist en mere, som jeg i min iver ikke kan huske. 

Det blev istedet til: https://escortguide.dk/P/cheewa-thai-massage--19100.html , fordi det lå i behørig afstand ift. jobbet, som jeg kunne smutte lidt fra i dag. 

Jeg blev lukket ind, og vist ind i et meget mørkt rum, af en lidt ældre kvinde, som vist hed “Vim”. Ret mig gerne! Hun snakkede noget gebrokkent dansk, hvilket jeg ikke er stor fan af. Jeg synes det er belastende at skulle lade som om man forstår hvad de siger. 

Nå, en lang historie kort. 400 kr. for en times massage. Bestilte ikke mere fra starten. Kunne fornemme på hendes faren ud og ind af døren, at der skulle komme en og overtage massagen. Det gjorde bestemt ikke noget, for jeg kunne selv have smurt mig ind i olie, hvis det var det jeg havde lyst til. Jeg havde mere lyst til lidt sjov, og det skulle heller ikke være med Vim. 

Efter ca. 12 min. blev Nina ledig, og hun overtog gerningen. Hun var faktisk ret sprød.

Lige på og hårdt. Turn around! Javel så, om på ryggen. Body to body +500, sagde hun. Eller handjob til 100. Handjob sagde jeg. Nøgen til i alt 300, og så måtte jeg gerne røre. Aftale! 

Af med kjolen, og så stod hun virkelig skarpt. Dejlige kasser, som formentlig var (perfekt) hjulpet på vej. Lidt hår på missen. Hun gik i gang med lidt B2B, og der gik ikke lang tid for jeg var klar. Jeg fik lov til at slikke hende, både her og der. ;) Super lækkert. 

Det varede vel ca. 10 min., og så kunne jeg lige så godt aflevere arvemassen, inden jeg blev bedt om det. Hun havde godt tempo på, så jeg tænkte at hun nok ville kune blive utålmodig lige pludselig. Jeg må sige at det er de bedste 300 kr. jeg har givet for HJ, for det gjorde hun godt. Virkelig godt. Til gengælde manglede der lidt lir op til, som for mig er vigtigt. Efter affyring var det åbenbart tid til aftørring. Jeg gad ikke brokke mig, for så kunne jeg nå frokosten på kontoret, og massagen var det ringeste jeg havde prøvet. 

Alt i alt et sted jeg ikke vender tilbage til, selvom hun var dejlig og gjorde et godt HJ. Samlet pris på 700 er fint hvis en times god massage er inkl., men det var den bestemt ikke  

Kunne I ikke lade Tina være en dag i næste uge? ;)

Vh. TF. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...