Hop til indhold
Permedfler

Sensual and preety blonde (Jen), Esbjerg - spild af tid!!

Recommended Posts

Da jeg, ligesom youngatheart, har været så heldig, at filantropen gerne ville være sponsor af besøg hos GP i Esbjerg mod at få anmeldelser retur, skal han selvfølgelig have noget for sine penge (det fik jeg så desværre ikke, men mere om det senere).

Ligesom youngatheart beskriver det i sin MEGET flotte anmeldelse af Black Angel, var jeg ret skeptisk, da filantropen henvendte sig med sit forslag om at sponsorere mig samt udlove et beløb til en konkurrence, men da jeg i bedste kriminalfilmstil havde hentet pengene på et aftalt sted på havnen i Esbjerg, røg min skepsis og blev afløst af forbløffelse over, at der findes mennesker, som på den måde gerne glæder andre uden at have andet end ord som garanti for aftalens ægthed.

Derfor var jeg også fast besluttet på at give mig god tid til at finde den helt rigtige, som ikke var blevet anmeldt før, så jeg kunne bidrage konstruktivt til forum herinde. Jeg har gennem nogle dage kigget på udvalget og sorteret de piger fra, som allerede er anmeldt, da det jo ikke bringer noget nyt under solen.

I dag faldt jeg så over denne pige, Jen, som ser meget fornuftig ud både på billederne og på priser https://annoncelight.dk/showad/280434

Jeg sendte hende en sms, og der gik kun kort tid, inden der kom svar tilbage på engelsk med adressen, og at der kun kunne betales kontant. Det var fint med mig, og jeg bad derfor om en tid hurtigst muligt. Hun skrev tilbage med det samme, at hun havde tid om 20 minutter, og det passede mig fint, så det takkede jeg ja til. Jeg kørte mod adressen med en del adrenalin pumpende i kroppen, som blot er med til at øge spændingen, synes jeg. Jeg havde på forhånd besluttet at vende om i døren, hvis billederne overhovedet ikke passede. Da jeg var ved stedet, skrev jeg til hende igen, og hun svarede prompte med en ny adresse, som dog var nabobygningen. Indgangen er ikke diskret, men hun stod klar, da jeg var ved døren, så jeg gik direkte ind, og på den måde virkede det ikke akavet.

Da jeg var kommet på den anden side af døren, kunne jeg for første gang lade mine øjne vandre over hende. Jeg ved ikke, hvorfor hun skriver "blonde" i sin annonce, for hun var mere brunette. Hun havde dog et rigtig sødt smil med bøjle på tænderne, nogle søde øjne og at dømme ud fra kjolen hun havde på, kunne det godt være hende på billederne. Hun er ikke ret høj, jeg vil skyde på omkring 160 cm., men hun har former, og jeg glædede mig på dette tidspunkt til at se, hvad der gemte sig under den stramme kjole. Vi gik ind i lejligheden, som ligger i stueetagen, og hun sagde noget til mig, som jeg ikke forstod. Det viste sig, at det var spansk, og med mine meget begrænsede spanskkundskaber, i hvert fald når det kommer til sproget, kunne jeg gætte mig frem til, at hun spurgte, om jeg talte spansk. Det kunne jeg kun sige "no" til, og det viste sig derpå, at hun faktisk ikke kunne noget engelsk. Det var lidt en streg i regningen, men jeg blev enig med mig selv om, at "the language of love" måtte kunne opveje de sproglige barrierer imellem os og beholdt ja-hatten på.

Vi fik ordnet betalingen, hvilket igen blev et problem, da hun ikke kunne give tilbage, så jeg tilkøbte megafransk, da jeg tænkte, at det kunne være en fræk måde at slutte af på. Hun var hele tiden smilende og småfnisende med god øjenkontakt, så jeg var stadig positiv, da jeg tog tøjet af, og hun gjorde det samme. Her åbenbarede sig en ganske lækker krop med nogle flotte naturlige bryster, en lækker fast røv og en fin talje. Maven var en lille smule større end på billederne, men den var også ganske fin. 

Jeg lagde mig på sengen og var klar til at skyde seancen i gang, men herfra gik det faktisk kun ned ad bakke. Det første hun gjorde var at finde en vådserviet frem, "vaske" lillemanden og herefter hive et kondom ned over ham. Derpå gik hun øjeblikkelig i gang med BJ, men det var mere end svært for mig at komme i stemning efter den lidt brutale start. Hun lå med ryggen til, så jeg kunne godt røre ved hende, men det krævede, at jeg vred mine arme og hænder lidt, så det var ikke behageligt. Da hun havde været i gang lidt tid uden synderlig resultat, prøvede jeg at kommunikere, at hun skulle dreje sig, så vi kunne ligge i en 69'er, hvilket jeg synes er frækt, og så kunne jeg også smage hendes glatbarberede mis. Om hun misforstod det med vilje, eller hvad der skete, ved jeg ikke, men hun sagde noget på spansk og lagde sig så på madrassen med numsen i vejret, så jeg kunne tage hende doggy-style. Det ville normalt have været frækt, hvis jeg var klar og flaget var hejst, men da lillemanden på dette tidspunkt i akten stadig var lillemand på grund af den manglende opvarmning, kom det efterfølgende til at ligne en, som forsøger at proppe en rå medister gennem en metallåge - der kom ikke hul igennem. Hun pøsede derpå en god stak glidecreme ud over kondomet og op i sig selv, og vendte sig så til missionær. Her lykkedes det at komme indenfor i varmen, og endelig begyndte det at ligne noget. Jeg ville spice tingene lidt op med nogle kys, men først holdt hun hovedet løftet, så det ikke var muligt, og da hun stoppede med dette, blev det til verdens mindste tantekys, og det er endda næsten at fornærme min tante at kalde det for det.

Jeg mistede igen lidt af lysten, og jeg kunne godt mærke, at jeg blev mere og mere irriteret indvendig over forløbet, hvilket heller ikke ligefrem har viagra-virkning. Jeg prøvede at få kommunikeret, at hun skulle ride mig i stedet, så jeg kunne se og røre ved hendes lækre bryster. Det forstod hun, og hun hoppede op efter at have lavet lidt håndarbejde. Det kørte endelig nogenlunde, og jeg begyndte for første gang at blive tændt for alvor. Uden varsel hoppede hun pludselig af og gik i gang med HJ igen. Jeg var lidt målløs, men HJ var OK, og efterhånden orkede jeg snart ikke mere. Hun kombinerede med at massere mit mellemkød, og det var ganske godt. Jeg begyndte efterhånden at nærme mig klimaks, og det kunne hun helt sikkert både mærke og høre. Jeg tror dog ikke, hun orkede at skulle tørre sig selv af bagefter, så hun satte straks tempoet i vejret, så jeg kom i kondomet kort efter. Jeg nåede kun lige at blive færdig, inden jeg fik stukket en vådserviet og to stykker køkkenrulle i hånden, og så kunne jeg gå i gang med at fjerne resterne. Imens sagde hun noget på spansk, som jeg stadig ikke forstod, så det endte med, at hun fandt sin mobil frem og google oversæt. Her tastede hun ind, og der stod, om jeg ville have massage. Det sagde jeg ja til, da jeg tænkte, at så fik jeg lidt mere for pengene, men det føltes faktisk modsat. Lidt tilfældig trykken hist og her fik mig til at stoppe hende efter 5 minutter, for efterhånden var jeg irriteret på mig selv og hele situationen. 

Jeg tog mit gode tøj og gik kort efter med en rigtig træls og tom fornemmelse i kroppen. Hun er sød og smilende, men hvordan man gør en mand glad og sørger for, at man føler man får valuta for pengene, det har hun ikke den store ekspertise i.

Der er ingen tvivl om, at jeg føler dette var spild af filantropens gavmilde donation, så ved næste besøg skal jeg helst ramme plet, så det kan give andre lyst til at besøge vedkommende.

Jeg vender frygteligt tilbage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Misjo1 skrev, for 22 minutter siden:

@Permedfler det var da øv, men alligevel en godt skud på en anmeldelse, kastede det så hele donationen, eller er der til et forsøg mere?

Tak for det, @Misjo1. Det havde helt sikkert været sjovere, hvis jeg havde været ovenud begejstret, men sådan fungerer det desværre ikke altid. Der er heldigvis til et skud eller to mere i bøssen, så jeg håber, at næste gang er lykkens gang :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en fin og detaljeret anmeldelse.  Dejligt uagtet om oplevelsen var i top eller ej, at nogen giver sig tid til at skrive mere en 4 linier.  Spørgsmålet er så, om pigen måske egentligt ikke bare henvender sig til den målgruppe, der ikke har behov for hverken den store kommunikation eller "opvarmning". 

Jeg håber så ikke, at hun brugte sprit-servietter.  Det er ikke særligt rart for pikken.   

Del dette indlæg


Link til indlæg
TheVoice skrev, for 1 time siden:

Tak for en fin og detaljeret anmeldelse.  Dejligt uagtet om oplevelsen var i top eller ej, at nogen giver sig tid til at skrive mere en 4 linier.  Spørgsmålet er så, om pigen måske egentligt ikke bare henvender sig til den målgruppe, der ikke har behov for hverken den store kommunikation eller "opvarmning". 

Jeg håber så ikke, at hun brugte sprit-servietter.  Det er ikke særligt rart for pikken.   

Jo, @TheVoice, det må være konklusionen, så hvis man er til lige på og hårdt uden opvarmning og ikke vil kommunikere med vedkommende, så er det (måske) besøget værd ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var dog dejligt med et fyldigt og detaljeret referat af en oplevelse med en gp - Tak for det Permedfler. Jeg har før brugt positive anmeldelser til en anledning til et besøg. Det har været til stor hjælp. Men ligeledes er det også fint, at vi kan hjælpe hinanden med, hvor vi ikke skal bruge vores surt opsparede lønkroner. Måske man selv skulle bidrage med et lille indlæg?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind tak for en kanon skøn og indlevende anmeldelse @Permedfler . Havde også godt set denne ud fra billeder og ikke mindst tekst skønne kvinde, men er bare så træls at det hele falder til jorden når der sidder en eller anden bagmand og fyrer en masse af der passer til vores mandehjerner ( som jo dom bekendt sidder i pikken), men er bare kanon ærgerligt at kvinderne der udfører deres arbejde ikke aner noget om hvad det er de kan "lide". Det er virkeligt trist at folk skal smide deres surt opsparede penge på så ringe en oplevelse ( i dette tilfælde så Filantropens penge, hvilket da ikke gør sagen bedre)

Har prøvet det nummer der med at ens pik bliver kvalt af et kondom imens den stadig er slap flere gange, og det ender altid lige som i dit tilfælde med at ende dårligt, for allerede der er vores hjerner jo tricket og begynder at tænke på det kun kan blive dårligt det her. Værre var det da at du jo endda havde betalt for megafransk, så hvorfor i alverden skulle hun så kvæle den med et kondom fra starten af. Det fortæller da virkeligt en masse om mangel på indlevelse fra hendes side.

Ja vi må op på hesten igen og finde en ungmø der måske er det hun skriver hun er. Havde det ikke været fordi jeg allerede havde besøgt Sexy black angel en gang på Filantropens regning, ja så var jeg kørt derned igen, da hun atter er nået til Esbjerg : https://annoncelight.dk/showad/278026

Kan se der i dag er kommet lidt ud fra annoncerne at dømme flotte piger, men har lidt i baghovedet stadigvæk at gøre forsøget med et besøg hos en af Thaipigerne i byen, da der jo nærmest aldrig bliver anmeldt Thaipiger her.

Glæder mig til at høre din næste anmeldelse herinde, for du har en skøn måde at skrive dem på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
youngatheart skrev, for 5 timer siden:

Tusind tak for en kanon skøn og indlevende anmeldelse @Permedfler . Havde også godt set denne ud fra billeder og ikke mindst tekst skønne kvinde, men er bare så træls at det hele falder til jorden når der sidder en eller anden bagmand og fyrer en masse af der passer til vores mandehjerner ( som jo dom bekendt sidder i pikken), men er bare kanon ærgerligt at kvinderne der udfører deres arbejde ikke aner noget om hvad det er de kan "lide". Det er virkeligt trist at folk skal smide deres surt opsparede penge på så ringe en oplevelse ( i dette tilfælde så Filantropens penge, hvilket da ikke gør sagen bedre)

Har prøvet det nummer der med at ens pik bliver kvalt af et kondom imens den stadig er slap flere gange, og det ender altid lige som i dit tilfælde med at ende dårligt, for allerede der er vores hjerner jo tricket og begynder at tænke på det kun kan blive dårligt det her. Værre var det da at du jo endda havde betalt for megafransk, så hvorfor i alverden skulle hun så kvæle den med et kondom fra starten af. Det fortæller da virkeligt en masse om mangel på indlevelse fra hendes side.

Ja vi må op på hesten igen og finde en ungmø der måske er det hun skriver hun er. Havde det ikke været fordi jeg allerede havde besøgt Sexy black angel en gang på Filantropens regning, ja så var jeg kørt derned igen, da hun atter er nået til Esbjerg : https://annoncelight.dk/showad/278026

Kan se der i dag er kommet lidt ud fra annoncerne at dømme flotte piger, men har lidt i baghovedet stadigvæk at gøre forsøget med et besøg hos en af Thaipigerne i byen, da der jo nærmest aldrig bliver anmeldt Thaipiger her.

Glæder mig til at høre din næste anmeldelse herinde, for du har en skøn måde at skrive dem på.

Tak for ordene og opbakningen, @youngatheart

Som du skriver, er det op på hesten igen og så krydse fingre for, at næste oplevelse bliver fantastisk.

Jeg har også overvejet en af thaipigerne, så måske skal vi gå den vej.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...