Hop til indhold
mejersken

Superfræk dansk blondine

Recommended Posts

Hej,

Jeg havde besøg af hende for godt et år siden. Hun er ikke dansk - i selve annoncen står der "dansktalende"... Det betyder at du kan udveksle alm høflighed, vind og vejr og den slags. Resten er fremmedsprog. Med forbehold (naturligvis) for at hun siden har forbedret sig. Aner ikke hvor hun er fra, men gætter på øst for Leipzig - et eller andet sted... ;-)

Men hun er en dejlig frækkert. Sutter og stønner så det er en fryd! :-) Hun giver den virkelig gas og nyder at blive "ordnet". Og så har hun nogle kanondejlige pa****, som du garanteret ikke kan holde snitterne fra... ;-)Sød, smilende og behagelig at være sammen med, hvis hun bliver behandlet pænt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For lige at rette op på lidt forvirring så er "Superfræk dansk blondine" ikke hende som er på linket hos Mejersken, hun hedder Julia. Den vedhæftede fil fra Arne Jensen er Cherie der kalder sig "Superfræk dansk blondine". De bruger begge sammen tlf nummer på deres vagter. De er også på Escortguide .

Og de er begge super dejlige at besøge.

Klar anbefaling

Sejer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...