Hop til indhold

Recommended Posts

Har kigget efter Barbara, i rigtig lang tid - faktisk i mere end 2 år. Havde fornøjelsen af møde Diana, dengang hun var aktiv, og da Barbara kom til byen og de to skønheder fandt sammen, gik der ´hype´ i overflod af anmeldelser og lovprisninger - og skød det derefter til hjørne..  og siden da er der er altid kommet noget imellem, men typisk noget med en ´sporvogn og en pige´ :P

Så nu i dag 2 år senere, fik jeg endelig lavet en aftale med den skønne kvinde om at mødes i en times tid. Og hvilken time :wub:  

Barbara er utrolig smuk, fantastisk krop - og utrolig ´spiselig´ fra top til tå.. og så er hun, når man lærer hende at kende og hun åbner op - dejlig ærlig og ligefrem, smilende, sjov og forbandet sexet at være sammen med.

Det blev en time i GFE særklasse og vi kom vist det meste af repertoiret igennem. Barbara ved hvad hun kan li´og giver udtryk for dette - og jeg kan slet ikke stå for denne skønne kvinde med de brune øjne som man bare falder og forsvinder i, når hun tager sig kærligt af ens bedste ven, og at se hendes nydelse når man gør sit allerbedste for at give tilbage, er noget der bliver hængende på nethinden i lang tid. - og tak for det :) 

Ingen karakterer - kan kun sige at Barbara er helt unik og blandt de piger jeg helt sikkert skal se igen.

MrGentleman

 

https://escortguide.dk/P/-barbara-is-back-glostrup--48463.html#&gid=1&pid=10

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er så enig. Jeg besøgte smukke Barbara tidligere på ugen og jeg er Enig!! Hun er rigtig smuk og rigtig dejlig at være sammen med 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...