Hop til indhold

Recommended Posts

Ved godt der er flere tråde om Maja, men jeg vil ha min egen, for hun er min nu, men deler hende gerne, så hun kommer igen :-)

Hun har sidste dag meget snart, men hun kommer igen i midt september siger hun. Bad hende om at Whatsappe mig nogle dage før, hun SKAL bare besøges igen. 

Hun er for mig en ren 10/10 – og der skal jeg år tilbage, før mine dage her i Sønnernes sex side, med en fantastisk pige med nogle fantastiske bryster og et fantastisk væsen – og det er Maja for mig. 

Lidt smalltalk inden, og så skønt at kende hende fra mine 30 min. tidligere. Vidste godt at der måtte 60 min. til for at komme hele verden rundt med hende. Måtte ligge og rå kysse med hende, Vådt, inderligt, frækt mens hun gav mig handjob, indtil jeg blev virkelig stiv, sådan virkelig gennem stiv. Så gled hun kælent ned mellem mine ben og gav det der fantastiske faste  blow og meget dybe, og hvor man netop godt må mundkneppe hende blidt. Fik hende igen til at flytte hænderne, himmelen kysser jorden. Så der blev vekslet mellem op og kysse, ned og blowe – og begge to lige så meget jeg have lyst til – Sagde til hende at nu var hun min kæreste, Yes honey – Og at hun blev NØD til at komme igen. Yes september honey. 

Der var massere af god øjenkontakt, nok den bedste jeg har haft, og helt klart – all in all - i top 3 af bedste GP’er ever. Brysterne er optifuck, perfekte og de er meget bløde og naturlige, selvom de klart er hjulpne – wow, dem gad jeg godt eje, må høre hvad en gipsafstøbning vil koste, så vil jeg lave reproduktioner i lækker kvalitet sili i kan købe. Skal nok holde jer informeret.

På med gummie, og grundet dybde stivheden ingen problemer med rejsning – det skønneste ridt, hun er ret stram, følte mig godt kneppet og fri adgang til ’my precious’ - brysterne - der blev reddet igennem, og så op og stå på gulvet og tage hende bag fra. Lidt missionær, og så tilbage til mere kys og handjob – dybt vedvarende blowjob, hvor hun nu vendte siden til, og hvor jeg fik spyttet min finger, så den kunne kæle for hendes røvhuld – ikke en finger oppe, spurgte ikke, men dejligt stimulerende rundt i ring musklen, havde lyst til at give hende sorte kys, måske Anal næste gang….

Men det var mere end jeg kunne holde til da hun så liderligt sagde ’give me  your milk’ – det måtte jeg bare gøre, samtidig med et dybt dybt kys – For satan da.

Super hygge snak efter. Sex seancen havde nok vare 45 min, så 10 min til lidt snak og så spurgte om vi ikke lige kunne kysse mere, og vupti, mere kæreste kys inden jeg skulle gå. Holdte farvel om dem.

Venter på september

Del dette indlæg


Link til indlæg
Vildsvinet skrev, den 3.8.2019 at 00:29:

Ved godt der er flere tråde om Maja, men jeg vil ha min egen

 

Vildsvinet skrev, den 3.8.2019 at 00:29:

men deler hende gerne,

Men det hjælper ikke. Hvor hvis man søger på "Maya", som hun kalder sig dukker din tråd ikke op, når du kalder hende for Maja. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Harran skrev, for 4 timer siden:

 

Men det hjælper ikke. Hvor hvis man søger på "Maya", som hun kalder sig dukker din tråd ikke op, når du kalder hende for Maja. :-)

Det var måske min underbevidstheden der alligevel gerne ville have hende lidt skjult. Så hvis jeg skriver Maya Maya Maya Maya så bliver det vel fundet hvis man søger på alt indhold og ikke bare overskriften ? ! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som det måske er bemærket, er Maya tilbage. Havde sultent kigget efter hendes annonce på escortguide, og bang så vare der pote - vidste hun ville komme i september. Bestilte 45 min med kys denne aften, og der var fuld valuta for pengene - egentlig ikke så meget mere nyt ift min anmeldelse, men fuldt på højde med da hun tog afsted. Hendes bryster er altså super dejlige og føles helt naturlige selv om skaberen nok har haft en medskaber.
 

Hun var meget opmærksom på hvad jeg gerne ville have og om det var godt.

Alt for stor gentagelses farer 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er godt nok ikke meget at spare med 1 time full service fremfor 1 time +alle extras.

Bestemt en jeg overvejer hvis der skulle dukke en friaften op.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...