Hop til indhold
Agent 007

Fremragende

Recommended Posts

Hmmm, er knap så begejstret.

Er der ikke snart kogt suppe nok på den historie?

I min optik gør den artikel ikke andet end at puste til det bål af stereotype fordomme, som vi konstant bliver bombarderet med fra dem, der ser det som deres livsopgave at frelse piger med og mod deres vilje. :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det slår mig hvor fordømmende og nedladende mange af kommentarerne til billederne er. Troede ellers at læserne af Information var åbne over for andre og respekterede folks forskelligheder. Men der tog jeg fejl.

Og til selve reportagen, så er den sådan set flot, men er den dækkende og viser den hele sandheden? Billede 1 og 5 er fuldstændig vand på forbudsapostlenes mølle. På billede 1 ligner det, at hun er ved at blive voldtaget og på billede 5 er det også i en underdanig situation. Men sådan ser en missionærstilling altså ud set bagfra - især når manden er lidt småfed... :lol:

Har selv været sammen med Bonnie for et par år siden og der virkede hun glad og frisk, så vidt jeg husker. Men lidt aparte udseede med de mange tatoveringer og piecinger også havde hun ikke mange gram fedt på kroppen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...