Hop til indhold

Recommended Posts

En trist oplevelse på Daisyclub, hvor jeg et par gange tidligere har haft gode oplevelser - det går nu et par år tilbage. 

Skulle have mødt Sisi her i den sene aftentime, men pigen var en anden og jeg skred jo ikke straks - desværre.

Forsåvidt var hun både sød og imødekommende, men ikke i nærheden af de tillokkende billeder af Sisi.

Lå 15-20 kg oveni og mindst 10, måske 15 år på alderen. Det er ikke i orden.

Jeg skred så alligevel, 1300 kr fattigere og meddelte pigen der var solgt ind som Sisi - At det ret beset ikke var hendes fejl, men stedets ledelse.

Se jer for på Daisyclub

www.daisyclub.dk 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er også rigtigt længe siden jeg har haft success på stedet. Jeg har alligevel været forbi nogle få gange de seneste par år og er hver gang blevet skuffet; jeg burde jo være klogere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, der kom ny ledelse for nogle år tilbage hvorefter det gik stødt ned i kvaliteten af billederne kontra pigen i virkeligheden.
Det er super trist. Jeg var en rimelig frekventerende gæst, med mange gode oplevelser før i tiden, men efter nogle gange med den nye kurs, måtte jeg erkende, at det ikke længere er hos Daisyclub, at jeg skal udleve mine øst eventyrer.

Det er en skam. Det ligger så bekvemmeligt tæt på min bopæl, men er stadig ikke turen værd længere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Goodfukr - hvor går du så hen og får udlevet dine øst eventyrer. Jeg kunne godt tænke mig at dyrke lidt japansk, men har ikke rigtigt kunne finde andre steder end daisy. Skal lige siges at jeg ikke har besøgt daisy, da Mega er er must for mig og det tilbyder de ikke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ligesom en anden spørger jeg om alternativer.    Nogle der kender andre steder ?   Af og til nogle annoncer fra nogle enkelt personer der ihvertfald udgiver sig for at være japanske piger, men findes der ikke sådan et sted ala Daisy club der tilbyder det samme koncept ?

Ved at det nødvendigvis ikke er normalt med alt for meget reklame lige disse steder.   Går meget på mund til mund.    Husker Gormsgade.   Mange positive oplevelser med lige det sted.  Nej her havde man slet ingen mulighed for at vide hvilken piger der var da udelukkende mama der beskrev dem i telefonen.   Men jeg elskede stedet og den atmosfærde der var.   Er stedet totalt lukket ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ha :-)   Sidder der virkelige rigtige personer og læser med herinde og sender de her fusker link ?

Troede det udelukkende var robotter der smed alle de her links.

Fatter ikke der er nogle der kan være så dumme at de hopper på sådanne links som de her :)   Det med at tro der sidder en hel masse desperate liderlige piger i ens nabolag osv det er så utroværdigt at man virkelig skal være dum for at hoppe på noget af det her.   Og undrer mig over nogle fysiske personer sidder og sender de her links.  For må betyde de får betaling for det.  Og de her sider trods alt får nogle til at hoppe på det her fusk, og tjene tykt på dem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som ny bruger herinde så er jeg lidt i vildrede om jeg bare skal gå videre med denne tråd eller starte ny. Som flere af mine brødre herinde ,er jeg også til piger fra Østen , desværre er standarden faldet betragteligt . Har i årevis besøgt gormsgade ,en blanding af kinesere ,piger fra Taiwan ,Fillipinerne og Malaysia ,ja sågar en fra Vietnam har været der . Har været på Daisyclub en del gange ,og der er det ikke bedre. I går var jeg så på Amager ,for at besøge kineserne der , der var kommet nye piger ,smukke som bare det , desværre viste det sig at være fake billeder ,men som sexhungrende falder man nogen gange i . Jeg købte faktisk en hel time , og det endte med at koste dyrt ,nu er der pludselig extra tillæg for at komme ud over brøst , i munden , ansigtet o.s.v. Pigen jeg valgte var vel 28+ tror jeg . Så pas på brødre derude,se jer godt for . Jeg må finde nye græsgange .

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, for 6 timer siden:

Mener det er den her annonce, men jeg er ikke bombesikker:

https://escortguide.dk/P/yumi-48882.html

Gormsgade  :)  ?

Havde netop fundet den her annonce men troede det var privat et andet sted 

Har været sammen med en der hed det her. Men desværre helt tilfældigt navn der er valgt her.  Men hende der hed det før husker jeg som en god oplevelse.

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...